Dodaj do ulubionych

Debilki dwie

09.10.03, 20:50
Dzisiaj spotkałem na drodze dwie debilki. Na światłach stanąłem obok
niebieskiego Seicento, za kierownicą którego siedziała tleniona blondynka. A
w samochodzie między fotelami stał sobie beztrosko klilkuletni dzieciak. Nie
muszę chyba mówić, co stałoby się z tym dzieciakiem podczas nawet delikanej
stłuczki. Pół godziny później ta sama kretynka, nadal z dzieciakiem między
fotelami, spotkała się ze mną na jednokierunkowej drodze. Przy wycofywaniu
mało nie urwała lusterka w zaparkowanym samochodzie. Kto takiej dał PJ?

Debilka druga, kilka godzin później. Źle obliczyła długość swojego Poloneza i
przy skręcie w lewo zarysowała cały bok w stojącym Avensisie. Krowa chciała
uciekać, ale ulica była zatłoczona, a ze sklepu wyskoczył właściciel. Mało
jej nie zatłukł:)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • niknejm Re: Debilki dwie 09.10.03, 20:55
      greenblack napisał:

> Dzisiaj spotkałem na drodze dwie debilki. Na światłach stanąłem obok
      > niebieskiego Seicento, za kierownicą którego siedziała tleniona blondynka. A
      > w samochodzie między fotelami stał sobie beztrosko klilkuletni dzieciak. Nie
      > muszę chyba mówić, co stałoby się z tym dzieciakiem podczas nawet delikanej
      > stłuczki.

Kolejny dowód na potwierdzenie teorii Darwina. Jednostki słabe umysłowo
      eliminują swoje geny z puli genowej (również przez wykończenie swego potomstwa).

Pzdr
      Niknejm
      • marekatlanta71 Re: Debilki dwie 09.10.03, 21:44
        Problem w tym ze dobor naturalny potrzebuje dziesiatkow
        tysiecy lat...

• aankaa Re: Debilki dwie 09.10.03, 22:20
          marekatlanta71 napisał:

> Problem w tym ze dobor naturalny potrzebuje dziesiatkow
          > tysiecy lat...
          >

albo wkurzonego męża/partnera płacącego za naprawę
          wtedy - o wiele krócej :)
          • guest_of_honour Re: Debilki dwie 09.10.03, 22:28
            w przypadku dziecka, to chyba chirurga
            • aankaa Re: Debilki dwie 09.10.03, 22:39
              takiej wersji nie bierzemy pod uwagę
    • bisnesmen A ja znalazłem trzecią... 09.10.03, 23:01
      Pamiętacie wątek o przewadze mężczyzn za kółkiem? Napisałem w nim, że faceci
      nie są w stanie wymyślić manewrów, które dla kobiet są codziennością. Oto
      przykład z dzisiaj:
      Kobieta wyjeżdża na Aleję Mickiewicza z uliczki (nazwy nie pamiętam) między
      Akademią Rolniczą a Biblioteką Jagiellońską. Jest to skrzyżowanie ze
      światłami. Korek jest ogromny, więc wyjazd polega na podjechaniu kawałeczek i
      "półskręcie" do kolejki. Aleje mają w tamtym miejscu trzy pasy: prawy- tylko
      dla autobusów, środkowy i lewy - dla wszystkich. Kobieta próbuje wjechać na lewy,
      jednak zapomina skręcić kierownicę i wpieprza się przednimi kołami na
      dwudziestocentymetrowy krawężnik, demolując przedni spoiler swojego SC. Następnie
      cofa i jedzie dalej, już po ulicy...
      • rozaola Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 16:22
        bisnesmen napisał:

> Pamiętacie wątek o przewadze mężczyzn za kółkiem? Napisałem w nim, że faceci
        > nie są w stanie wymyślić manewrów, które dla kobiet są codziennością. Oto
        > przykład z dzisiaj:

zieeeeeew.

Smiac mi sie chce jak czytam sygnaturke pod twoim mailem, ktora
        brzmi "kulturalnie i rzeczowo o samochodach". To jest akurat nie o samochodach
        tylko o glupich kobietach. Moze zalozcie sobie specjalne forum "o glupocie
        kobiet za kolkiem", na ktore moglibyscie wysylac tylko i wylacznie posty o
        glupich babach, ktore sa od was o wieeeele gorsze w te klocki? To by wam bardzo
        dobrze zrobilo na wasze slabiutkie meskie ego, bo ten temat ciagle wraca i z
        wielkim upodobaniem opowiadacie sobie jakie to glupie baby widzicie na drodze,
        a celuje w tym greenblack, ktory zasmieca forum mailami o debilkach. A debili
        na ulicy nigdy nie widzieliscie? Ani jednego? Nigdy w zyciu nie mieliscie do
        czynienia z napranym kierowca albo malolatem naladowanym testosteronem?
        Dlaczego ciagle tu piszecie tylko o debilkach i tlenionych badz naturalnych
        blondynkach, jako ucielesnieniu glupoty? Dlaczego dajecie ludzkiej glupocie
        plec? Glupota nie ma plci, jest po prostu glupota. Po drogach jezdza i debile i
        debilki, a zaden z was nie jest w stanie wyliczyc ile dokladnie jest jednych a
        ile drugich. Wiec wszystkie stwierdzenia o gorszosci czy lepszosci kobiet czy
        mezczyzn za kierownica sa tylko wyrazem osobistych kompleksow, obsesji i
        stereotypow. I naprawde zasmiecaja to forum , ktore podobno jest dla
        normalnych.

Roza
        • greenblack Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 16:29
          rozaola napisała:

> Moze zalozcie sobie specjalne forum "o glupocie
          > kobiet za kolkiem", na ktore moglibyscie wysylac tylko i wylacznie posty o
          > glupich babach, ktore sa od was o wieeeele gorsze w te klocki? To by wam
          bardzo
          >
          > dobrze zrobilo na wasze slabiutkie meskie ego, bo ten temat ciagle wraca i z
          > wielkim upodobaniem opowiadacie sobie jakie to glupie baby widzicie na
          drodze,
          > a celuje w tym greenblack, ktory zasmieca forum mailami o debilkach.

O tym, co jest śmieciem, decyduję tu m.in. ja.

> Dlaczego ciagle tu piszecie tylko o debilkach i tlenionych badz naturalnych
          > blondynkach, jako ucielesnieniu glupoty?

Nie piszemy ciągle. O debilach też piszemy i pisaliśmy na starym Forum, ale Ty
          dostrzegasz tylko wątki i kobietach.

> ile drugich. Wiec wszystkie stwierdzenia o gorszosci czy lepszosci kobiet czy
          > mezczyzn za kierownica sa tylko wyrazem osobistych kompleksow, obsesji i
          > stereotypow.

Wyrazem osobistych kompleksów jest negowanie różnic płci.

Pozdrawiam
          • rozaola Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 18:28

> O tym, co jest śmieciem, decyduję tu m.in. ja.

Wolnoc greenblacku na swoim spacerniaku? Doceniam, ze przypominasz mi, kto
            rzadzi w tym panstwie pt. Automobil, ale do merituum to sie ma srednio.

> Nie piszemy ciągle. O debilach też piszemy i pisaliśmy na starym Forum, ale
            Ty > dostrzegasz tylko wątki i kobietach.

No wezze zachowaj chociaz cien logiki. Dostrzegam watki o kobietach jako
            debilkach dlatego, ze je zakladasz. Dostrzegam takze wszystkie inne watki, a
            reagujwe na te, ktore sa szczegolnie interesujace. Te o debilkach sa
            szczegolnie glupie po prostu.

> Wyrazem osobistych kompleksów jest negowanie różnic płci.

Jezeli afirmacja roznic plci ma polegac na pogardzie wobec jednej z nich,
            obojetnie ktorej, to wole negowac niz afirmowac.

• sherlock_holmes Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 18:45
              rozaola napisała:

>
              > > O tym, co jest śmieciem, decyduję tu m.in. ja.
              >
              > Wolnoc greenblacku na swoim spacerniaku? Doceniam, ze przypominasz mi, kto
              > rzadzi w tym panstwie pt. Automobil, ale do merituum to sie ma srednio.

Gwoli scislosci - "wladze" ma wlasciciel forum, ktory powoluje i odwoluje
              adminow. Nie chce, zebys myyslala, ze sie "przechwalam", chodzi mi tylko o to,
              zeby to forum bylo dla wszystkich, zeby kazdy mogl tu pisac i zeby nie
              bylo "rownych i rowniejszych". Admini powolani sa w celu usuwania postow o
              obrazliwej tresci, wulgarnych, nawolujacych do nienawisci i lamania prawa, do
              usuwania spamu. Poza tym wszyscy tutaj powinnismy byc rowni - o co prosze
              wszystkich - tzn. adminow o nieuleganie upojeniu wladza :-) , a pozostale osoby
              o nietraktowanie z uprzedzeniem adminow.
              Sowja droga - jest ich (nas) siedmioro, nie wszyscy wiedza o sobie i dobrze.
              Nie o to przeciez chodzi, zeby epatowac wladza :-)

>
              > > Nie piszemy ciągle. O debilach też piszemy i pisaliśmy na starym Forum, al
              > e
              > Ty > dostrzegasz tylko wątki i kobietach.
              >
              > No wezze zachowaj chociaz cien logiki. Dostrzegam watki o kobietach jako
              > debilkach dlatego, ze je zakladasz. Dostrzegam takze wszystkie inne watki, a
              > reagujwe na te, ktore sa szczegolnie interesujace. Te o debilkach sa
              > szczegolnie glupie po prostu.
              >
              >

Apmietaj, ze nie wszyscy mezczyzni rozrozniaja kierowcow na kobiety
              (=zle)/mezczyzni (=dobrzy). W ten sposob oskarzasz wszystkich.

> > Wyrazem osobistych kompleksów jest negowanie różnic płci.
              >
              > Jezeli afirmacja roznic plci ma polegac na pogardzie wobec jednej z nich,
              > obojetnie ktorej, to wole negowac niz afirmowac.
              >

Spokojnie, dajcie sobie po razie i bedzie dobrze :-)
              • rozaola Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 18:56
                >
                > Apmietaj, ze nie wszyscy mezczyzni rozrozniaja kierowcow na kobiety
                > (=zle)/mezczyzni (=dobrzy). W ten sposob oskarzasz wszystkich.

? W jaki sposob??? Nie oskarzam wszystkich, nie uzylam nawet slowa "mezczyzni"
                ani "wyszyscy". Pamietaj, ze kiedy sie kogos poucza, trzeba robic to na jakiejs
                podstawie.

> Spokojnie, dajcie sobie po razie i bedzie dobrze :-)

Jak dla mnie to starczy, nie lubie tych jalowych dyskusji z ludzmi, ktorzy
                dziela ludzkosc na glupie baby i madrych wspanialych mezczyzn.
                Bedzie milo i spokojunie do nastepnego watku w stylu "durna baba rozwalila
                przez nieuwage Palac Kultury w Warszawie" albo "blondynki nie odrozniaja radia
                od lusterka".
            • greenblack Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 19:57
              rozaola napisała:

Dostrzegam takze wszystkie inne watki, a
              > reagujwe na te, ktore sa szczegolnie interesujace.

Na ten zareagowałaś i to dość aktywnie:O
            • typson roza 10.10.03, 20:19
              droga rozo,

gb napisal, ze spotkal na drodze dwie debilki.

1. - wozila dziecko nie w foteliku ale w najborszy sposob, jaki mozna sobie
              wyobrazic.

2. - druga z kolei nie wyrobila sie polonezem na zakrecie. No trudno. Zdarza
              sie.

Moge sie zgodzic, ze gb przesadzil troche, nazywajac je debilkami. Ale coz tak
              bywa. Wolno Ci zwrocic mu uwage. Pech chcial, ze akurat spotkal dwie damy - nie
              mezczyzn, ktore w niecodzienny sposob prowadzily swe pojazdy. GB jest
              czlowiekiem poswiecajacym niezwykla uwage calemu tematowi Auto-moto. Tak juz
              jest, trudno. Byc moze w Twej opinii to jest jego wada a nie zaleta. Nie mniej
              jednak tak jest i dlatego te sprawy go tak bulwersuja. Faktem jest, ze widzial
              dzis dwa zdarzenia i ocenil je wedle swego uznania.

Jesli wiec chcesz merytorycznej dyskusji, to nie powoluj sie na meskie ego, nie
              wykrzykuj hasel tracacych dyskryminacja plciowa, bo to nie to forum. Wystarczy
              napisac cos, co bedzie kontrargumentem. np. ze "widzialas dzis trzech debili bo
              jeden to..." bedzie juz bardziej na miejscu.

p.s.
              Ja tam uwielbiam kobiety, lubie patrzec jak jezdza, etc
              • rozaola Re: roza 10.10.03, 21:20
                Typsonie, przede wszystkim dzieki za zrownowazony ton twojego maila.

Co do debilek to zgadzam sie oczywiscie z tym, ze wozenie dziecka w aucie w ten
                sposob jak to opisal greenblack moze byc spokojnie nazwane debilizmem. Ale ja
                sie w swoim mailu nie odnosilam tylko i wylacznie do tych dwoch opisanych
                przypadkow. Pisalam o ogolnej tendencji na forum auto -moto, identycznej na
                forum Automobil - podkreslania glupoty kobiet za kierownica, co jest wedlug
                mnie metoda poprawiania sobie meskiego samopoczucia. Przejawia sie to w takich
                watkach, zakladanych ochoczo wlasnie przez greenblacka, jak np.
                kobieta+samochod= ubaw po pachy.
                To ze gr. poswieca duzo czasu temu forum to jest oczywiscie zaleta, a nie wada.

To co proponujesz, czyli napisane merytorycznych kontrargumentow, ze "widzialam
                dzis dwoch debili" kompletnie mnie nie interesuje i nie jest dobrym
                roziwazaniem. Nie mam ochoty odbijac pileczki w rodzaju: widzialem dzis dwie
                glupie blondynki -a ja widzialam dzis dwoch debilowatych brunetow, wszystkie
                kobiety sa glupie - nieprawda, bo wszyscy faceci sa glupi. To byloby
                przedszkole, a moze nawet zlobek. Protestuje przeciw szowinistycznemu, upartemu
                dzieleniu ludzi na glupich i fajnych w oparciu o to, co maja miedzy nogami, bo
                to jest prymitywne. Pomijajac, ze sama mam ambicje jezdzic dobrze, rozsadnie,
                ostroznie, kulturalnie itepe i kiedy czytam po raz ktorys z rzedu, ze baba na
                drodze = dopust bozy, to naprawde zaczynam miec dosyc tych wielkich
                kwantyfikatorow i tego zadecia na temat swoich meskich umiejetnosci. To jest po
                prostu nieprzyjemne. I tyle.

Pozdro

roza
                • greenblack Nie histeryzuj 10.10.03, 21:25
                  Nigdzie nie napisałem, że kobiety są głupie. To tylko Twoje feministyczne
                  rojenia. Do pisania: "debilny człowiek płci żeńskiej" mnie nie zmusisz. Nie ze
                  mną takie numery. Ogólnie mam gdzieś polityczną poprawność i czy jakiejś
                  feministce nie podoba się mój ton. I powtarzam. O debilach też piszę i
                  pisałem.
                  • rozaola Nerwy ci puszczaja, greenblack 10.10.03, 21:40
                    greenblack napisał:

> Nigdzie nie napisałem, że kobiety są głupie. To tylko Twoje feministyczne
                    > rojenia. Do pisania: "debilny człowiek płci żeńskiej" mnie nie zmusisz. Nie
                    ze
                    > mną takie numery. Ogólnie mam gdzieś polityczną poprawność i czy jakiejś
                    > feministce nie podoba się mój ton. I powtarzam. O debilach też piszę i
                    > pisałem.

Oj Greenblack, nerwy ci puszczaja, powtarzasz swoje stare argumenty z dawnych
                    dyskusji. Nie rozwijasz sie ani troche, uderzasz w nieprzyjemne tony i stajesz
                    sie dosc niesmaczny. Ja w sumie tez mam gdzies, czy do jakiegos szowinisty cos
                    w koncu dotrze czy nie, wiec w sumie chetnie dam sobie spokoj z dyskutowaniem z
                    toba na te tematy.
                    • greenblack Komuś już puściły 10.10.03, 22:30
                      Ja jeszcze na temat różnicy, która rzekomo sprowadza się tylko do wyposażenia w
                      dolnych partiach. Oboje wiemy, że to wyposażenie w znacznym stopniu determinuje
                      znaczną część procesów fizjologicznych i myślowych. Wystarczy zbadać przypadki
                      kastratów. Osobne kryteria przy przyjmowaniu do wojska i policji i straży
                      miejskiej z kapelusza też się nie wzięły.
                      • rozaola Re: Komuś już puściły 11.10.03, 14:31
                        Oczywiscie ze ta roznica nie sprowadza sie tylko i wylaczanie do wyposazenia w
                        dolnych partiach ciala ludzi. Nie chce odpowiadac wymijajaco - ale to jest
                        temat rzeka, wybitnie nie na forum samochodziarskie.
          • allerhand Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 21:15
            greenblack napisał:

> rozaola napisała:
            >
            >
            >
            > > Moze zalozcie sobie specjalne forum "o glupocie
            > > kobiet za kolkiem", na ktore moglibyscie wysylac tylko i wylacznie posty o
            >
            > > glupich babach, ktore sa od was o wieeeele gorsze w te klocki? To by wam
            > bardzo
            > >
            > > dobrze zrobilo na wasze slabiutkie meskie ego, bo ten temat ciagle wraca i
            > z
            > > wielkim upodobaniem opowiadacie sobie jakie to glupie baby widzicie na
            > drodze,
            > > a celuje w tym greenblack, ktory zasmieca forum mailami o debilkach.
            >
            > O tym, co jest śmieciem, decyduję tu m.in. ja.

Oj, Panie Greenblack wcześniej z uwagą czytałem Pana rzeczowe posty teraz mam
            już niestety wrażenie, że nowe kompetencje udzerzyły Panu niczym woda sodowa
            do mózgu.
            • greenblack Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 21:21
              Spokojnie, odgrywam się tylko za mizoginów i gejów.

Wiedz, że w tle cały czas toczy się krwawa bitwa ze śmieciem z Kanady.

Pozdrawiam
            • rozaola Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 21:24

greenblack:

> > O tym, co jest śmieciem, decyduję tu m.in. ja.
              >
              allerhand

> Oj, Panie Greenblack wcześniej z uwagą czytałem Pana rzeczowe posty teraz mam
              > już niestety wrażenie, że nowe kompetencje udzerzyły Panu niczym woda sodowa
              > do mózgu.

Faktem jest, ze Greenblack sie tym zdaniem nie popisal, ale faktem jest tez, ze
              jednak puscil mojego maila. A jako wszechwladny, potezny admin czy ktos tam -
              mogl nie puscic. Jak Stalin w znanym kawale - mogl zabic, a tylko kopnal w
              dupe :-)

Kazdemu cos sie czasem wypsnie, Greenblack tez jest czlowiekiem (I hope :-)

roza
              • greenblack Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 21:26
                Nie licz na to, że dam Ci powód do zadowolenia, kasując Twoje wypowiedzi.
                • rozaola Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 21:36
                  greenblack napisał:

> Nie licz na to, że dam Ci powód do zadowolenia, kasując Twoje wypowiedzi.

Ales sie wkopal chlopcze, masz szczescie, ze jestem wspanialomyslna :-0
                  • greenblack Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 22:31
                    Chłopca możesz sobie znaleźć lub urodzić i wychować, jeśli jeszcze jesteś w
                    stanie lub zwyczajnie wynająć.
                    • rozaola Re: A ja znalazłem trzecią... 11.10.03, 14:54
                      greenblack napisał:

> Chłopca możesz sobie znaleźć lub urodzić i wychować, jeśli jeszcze jesteś w
                      > stanie lub zwyczajnie wynająć.

No nie tylko, jest jeszcze pare innych mozliwosci.
                      Ojejku jejku, jaki nadasany.
        • betty-bt Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 16:38
          o debilach za kolkiem nie mowi sie duzo, dlatego, ze to juz calkiem normalne
          zjawisko na drogach i "normalne" kobiety przymykaja na matolokow oczy.
          oby tylko przezyc w tej dzungli szowinistych tepakow (nie dotyczy to oczywiscie
          wszystkich), w rekach ktorych kierownica jest bronia smierletna.
          tylko ci najbardziej zaslepieni swoimi rzekomymi zdolnosciami czepiaja sie
          pojedynczych przypadkow kobiecej glupoty, a potem wsiadaja w swoje piekne autka
          (najlepsze na swiecie) i powoduja wypadki, w ktorych ginie zazwyczaj wiecej niz
          jedna niewinna osoba.
          • tutu3000 Re: A ja znalazłem trzecią... 10.10.03, 23:07
            betty-bt napisała:

> o debilach za kolkiem nie mowi sie duzo, dlatego, ze to juz calkiem normalne
            > zjawisko na drogach i "normalne" kobiety przymykaja na matolokow oczy.
            > oby tylko przezyc w tej dzungli szowinistych tepakow (nie dotyczy to
            oczywiscie
            >
            > wszystkich), w rekach ktorych kierownica jest bronia smierletna.
            > tylko ci najbardziej zaslepieni swoimi rzekomymi zdolnosciami czepiaja sie
            > pojedynczych przypadkow kobiecej glupoty, a potem wsiadaja w swoje piekne
            autka
            >
            > (najlepsze na swiecie) i powoduja wypadki, w ktorych ginie zazwyczaj wiecej
            niz
            >
            > jedna niewinna osoba.
            >

...Betty.Ja wczoraj zostalem "obity" tzn. moje autko
            przez skadinad urocza sasiadke i ....8( mowi sie trudno.Zawsze usmiecham sie
            kiedy widze kobitke za kierownica.pozdr. 8))
            • betty-bt Re: A ja znalazłem trzecią... 11.10.03, 02:26
              tutu3000 napisał:

>...Betty.Ja wczoraj zostalem "obity" tzn. moje autko
              > przez skadinad urocza sasiadke i ....8( mowi sie trudno.Zawsze usmiecham sie
              > kiedy widze kobitke za kierownica.pozdr. 8))

jeszce nigdy nie porysowalam czyjegos auta. wlasne tylko raz, o murek (mam w
              nosie ten murek i tak byl brzydki :)). za to moja kolezanka robi to raz na
              tydzien.
              niektore kobiety faktycznie dziwacznie prowadza, ale wydaje mi sie, ze sa to
              przewaznie starsze panie, ktore mozna porownac tez ze starszymi panami na
              kierownica.
              glupota jest rowniez niedbalstwo o zapiecie pasow przez wlasne dziecko.
    • greenblank Debilki dwie - Przemo i Szerolk ... druty! 10.10.03, 01:02
    • hdp Re: Debilki dwie 10.10.03, 16:32
      greenblack napisał:

> Dzisiaj spotkałem na drodze dwie debilki. Na światłach stanąłem obok
      > niebieskiego Seicento, za kierownicą którego siedziała tleniona blondynka. A
      > w samochodzie między fotelami stał sobie beztrosko klilkuletni dzieciak. Nie
      > muszę chyba mówić, co stałoby się z tym dzieciakiem podczas nawet delikanej
      > stłuczki. Pół godziny później ta sama kretynka, nadal z dzieciakiem między
      > fotelami, spotkała się ze mną na jednokierunkowej drodze. Przy wycofywaniu
      > mało nie urwała lusterka w zaparkowanym samochodzie. Kto takiej dał PJ?
      >
      > Debilka druga, kilka godzin później. Źle obliczyła długość swojego Poloneza i
      > przy skręcie w lewo zarysowała cały bok w stojącym Avensisie. Krowa chciała
      > uciekać, ale ulica była zatłoczona, a ze sklepu wyskoczył właściciel. Mało
      > jej nie zatłukł:)
      >
      >
      > Pozdrawiam
      ________________________________________________________________________________

Greenblack ,Ty mnie nie strasz,za kilka dni jade do Polski i tym razem via
      Ystad-S-ujscie ,dotychczas jezdzilem via Trelleborg-Sasnitz i zawsze calo do
      Jel-Gory docieralem (via Forst),radzisz mi zebym moja stara trase wybral ??.
      Pzdr
      ________________________________________________________________________________
    • anahella Eeee czyzby meski szowinizm? 11.10.03, 15:33
      Ja widzialam wczoraj jak facet przypakowal w faceta.

Jade sobie (taksowka of korz, bo samochody bardzo lubie ale tylko z pozycji
      pasazera) AL. Jerozolimskimi w kierunku centrum. Troche ciasno, jak to zwykle
      gdy pada deszcz.
      Wjechalismy na rondo, mamy czerwone - stoimy na prawym pasie. Wlasnie konczy
      sie zielone dla tych na Chalubinskiego. Od prawej do ronda pojezdza facet,
      zatrzymuje sie. Jak nam zapala sie zielone a jemu czerowne rusza jednoczesnie z
      gosciem przed nami. Stukneli sie tak jakby ten, z prawej w ogole nie widzial
      swiatel. Czym to wyjasnimy? Wrodzana meska glupota?
    • liroj Grinblak ty polski smieciu z "palcem" w dupie! 12.10.03, 16:29
    • liroj Grinblak ty polski smieciu z "palcem" w dupie! 12.10.03, 16:40
    • liroj Grinblak ty polski smieciu z "palcem" w dupie! 12.10.03, 16:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka