marekatlanta71 20.10.03, 14:13 www.thecarconnection.com/index.asp?article=6532&sid=184&n=157 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niknejm Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 14:25 No, dla mieszkańców Tarchomina w W-wie nie taki bez sensu... Widziałeś te poranne giga-korki przy wjeździe na Most Grota-Roweckiego? ;-) Pzdr Niknejm Odpowiedz Link
przemo_c Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 14:35 A powstało w UK!! Przeczytałeś temn artykuł?? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 14:48 przemo_c napisał: > A powstało w UK!! Przeczytałeś temn artykuł?? Co Wy chcecie - Pan Samochodzik jak malowanie :) Poza tym - czasem moze sie przydac mozliwosc polywania, szczegolnie, gdy ktos ma "fantazje" isie zapuszcza w ostepy... Odpowiedz Link
hidden Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 15:01 przemo_c napisał: > A powstało w UK!! Przeczytałeś temn artykuł?? Nie!Przejrzałem tylko.Mea culpa.Po prostu założyłem,że to musi być USA. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 16:39 Wiesz, o tym nie pomyslalem. Ciekawe czy predkosc tego pojazdu na wodzie + niezbedny czas dojazdu do jakiegos miejsca gdzie mozna sie wodowac dalby jakis zysk czasowy w porownaniu z trasa Torunska? A propos - mieli przeciez budowac jakis most na Tarchominie? Odpowiedz Link
niknejm Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 18:05 marekatlanta71 napisał: > Wiesz, o tym nie pomyslalem. Ciekawe czy predkosc tego > pojazdu na wodzie + niezbedny czas dojazdu do jakiegos > miejsca gdzie mozna sie wodowac dalby jakis zysk czasowy > w porownaniu z trasa Torunska? O tak... O 8.30 zysk byłby duuuży - w stronę Żoliborza korek niemal 'stojący'. ;-) > A propos - mieli przeciez budowac jakis most na Tarchominie? A i owszem będzie. Za lat kilka... Pzdr Niknejm Odpowiedz Link
greenblack Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 16:43 Myślałem, że to o VW Garbusie. Dlaczego bez sensu? Motorówka i samochód (kabriolet) w jednym. Odpowiedz Link
mundek28 Re: Pojazd bez sensu 20.10.03, 17:53 Widzialem niedawno raport o tym pojezdzie w wiadomosciach, i jest calkiem, calkiem. Wystarczajaco szybki na drodze i na wodzie, jedyna wada jest taka ze jest on cholernie drogi, cos okolo $200 000. Odpowiedz Link
wielki_czarownik Fajny ale drogi 20.10.03, 18:39 Za taką kasę kupię i fajny wóz i łódkę. Odpowiedz Link