mrzagi01 10.11.08, 09:58 znalazlem takie cuś: www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o&feature=channel mnie to niemalże hipnotyzuje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Fuga (o/t) 10.11.08, 10:59 > mnie to niemalże hipnotyzuje :) Nie dziwię się bo już sama muzyka to szczyt szczytów a to jest doskonałość. Efekt wizualny też bardzo ciekawy. Odpowiedz Link
bassooner Re: Fuga (o/t) 10.11.08, 15:49 Efekt wizualny to jeden z trzech trybów(nuty, właśnie to i jeszcze coś w zależności od programu) przedstawiania graficznego muzyki w wielu programach typu Cubase, Cakewalk itd... jak masz utwór w formacie midi w kompie i jak masz wyżej wymieniony program, to zobaczysz właśnie to... ale i tak fajne, bardziej obrazowe niż nuty... ;-))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Fuga (o/t) 10.11.08, 16:11 Midi, mod, a ja nawet widziałem taki plugin do xmms kiedyś który takie coś do mp3 robił. Za to wykonanie jakieś takie bez jaja... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Fuga (o/t) 10.11.08, 23:06 Własnie odpaliłem audacious (taki plajerek pod linuxa) i on tam ma taką wizualizację. Tylko że malutką: www.bankfotek.pl/image/152638.jpeg Może sie da jakoś na full screen wywalić? Odpowiedz Link