mr.elwood 29.11.03, 20:37 Czy bylby ktos tak mily i przeslal mi zdjecia forumowiczow z groups.msn.com/auto-mobil poniewaz nie mam teraz mozliwosci wejsc tam samemu.. ? Moj mail jak sie latwo domyslic - mr.elwood@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 29.11.03, 20:43 To są ściśle tajne informacje. Mnie tam dopuścili po kilku próbach i prośbach i to z klauzulą ograniczonego zaufania. Szczerze mówiąc, nic ciekawego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
przemo_c Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 30.11.03, 01:30 Już chyba masz dostęp, przesłałem na Twojego mail'a link z dostepem, mam tylko nadzieję, że działa... Odpowiedz Link
mr.elwood Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 30.11.03, 13:20 Dziekuje. Wszystko dziala Pozdrawiam Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 01.12.03, 10:38 a nie mozna tego linku zamiescic oficjalnie na forum? sam tez bym chetnie obejrzal zdjecia. :( Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 01.12.03, 10:46 hmmm, prosi mnie o haslo. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 01.12.03, 11:02 nie jest potrzebne haslo. musisz sie zarejstrowac. zrob to cie wpuszcze. narazie nie widze twojego zgloszenia. Odpowiedz Link
przemo_c Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 01.12.03, 11:46 Wysłałem zaproszenie na Twoje konto mailowe na gazeta.pl, jesli odbirzesz, to powinno Cię samo poprowadzić... Pozdro... Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 01.12.03, 11:48 ech, zona w nocy sciagnela cala poczte i nie mam tego listu. da sie go jeszcze raz "wygenerowac"? :) Odpowiedz Link
przemo_c Re: Zdjecia z groups.msn.com/auto-mobil -prosba 01.12.03, 11:53 Już wysyłam... :D PS. Przepraszam, że tak ciężko się tam dostać, ale chcieliśmy pełen priv... Odpowiedz Link