11.05.09, 23:16
ile kabrioletów sprzedano oficjalnie w polskiej sieci sprzedaży w I kwartale 2009 roku?
Obserwuj wątek
    • wiktor_l Re: zagadka 13.05.09, 23:07
      30?
      • frax1 Re: zagadka 14.05.09, 00:16
        W sumie z tego co ja zaobserwowałem to na drogach z nowych aut są tylko dość
        drogie cabrio typu bmw 3 czy saaby. Tzw. popularnych jest mało (Micra itd.) -
        więc 30 wydaje się realną liczbą.
        Pozdrawiam
        • franek-b Re: zagadka 14.05.09, 11:56
          > W sumie z tego co ja zaobserwowałem to na drogach z nowych aut są tylko dość
          > drogie cabrio typu bmw 3 czy saaby. Tzw. popularnych jest mało (Micra itd.) -
          > więc 30 wydaje się realną liczbą.

hmm niedoceniacie rodaków :) ok 130 aut.
          Dla mnie wydaje się to baaardzo małą liczbą, zwłaszcza w kontekście aut typu coupe-cabrio, gdzie naprawdę trudno doszukiwać się jakiś niedogodności funkcjonalnych w porównaniu do wersji 3D lub coupe.
          • tomek854 Re: zagadka 14.05.09, 13:55
            > Dla mnie wydaje się to baaardzo małą liczbą, zwłaszcza w kontekście aut typu co
            > upe-cabrio, gdzie naprawdę trudno doszukiwać się jakiś niedogodności funkcjonal
            > nych w porównaniu do wersji 3D lub coupe.
            >

A widziałeś bagażnik w takim aucie?
            • franek-b Re: zagadka 14.05.09, 16:49

> A widziałeś bagażnik w takim aucie?

Widziałem, miałem też cabrio. 380 l w EOSie rozumiem, że jest mało do codziennego użytkowania + tylna kanapa?
              Jako ciekawostka, że czasem może być bardziej funkcjonalny od kombi, moja Żona przewoziła wysokie rośliny, które w pionie zmieszczą się co najwyżej do transita.
              Anyway nie każdy ma potrzebę co 2 dzień wozić lodówkę:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka