franek-b 11.05.09, 23:16 ile kabrioletów sprzedano oficjalnie w polskiej sieci sprzedaży w I kwartale 2009 roku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frax1 Re: zagadka 14.05.09, 00:16 W sumie z tego co ja zaobserwowałem to na drogach z nowych aut są tylko dość drogie cabrio typu bmw 3 czy saaby. Tzw. popularnych jest mało (Micra itd.) - więc 30 wydaje się realną liczbą. Pozdrawiam Odpowiedz Link
franek-b Re: zagadka 14.05.09, 11:56 > W sumie z tego co ja zaobserwowałem to na drogach z nowych aut są tylko dość > drogie cabrio typu bmw 3 czy saaby. Tzw. popularnych jest mało (Micra itd.) - > więc 30 wydaje się realną liczbą. hmm niedoceniacie rodaków :) ok 130 aut. Dla mnie wydaje się to baaardzo małą liczbą, zwłaszcza w kontekście aut typu coupe-cabrio, gdzie naprawdę trudno doszukiwać się jakiś niedogodności funkcjonalnych w porównaniu do wersji 3D lub coupe. Odpowiedz Link
tomek854 Re: zagadka 14.05.09, 13:55 > Dla mnie wydaje się to baaardzo małą liczbą, zwłaszcza w kontekście aut typu co > upe-cabrio, gdzie naprawdę trudno doszukiwać się jakiś niedogodności funkcjonal > nych w porównaniu do wersji 3D lub coupe. > A widziałeś bagażnik w takim aucie? Odpowiedz Link
franek-b Re: zagadka 14.05.09, 16:49 > A widziałeś bagażnik w takim aucie? Widziałem, miałem też cabrio. 380 l w EOSie rozumiem, że jest mało do codziennego użytkowania + tylna kanapa? Jako ciekawostka, że czasem może być bardziej funkcjonalny od kombi, moja Żona przewoziła wysokie rośliny, które w pionie zmieszczą się co najwyżej do transita. Anyway nie każdy ma potrzebę co 2 dzień wozić lodówkę:-) Odpowiedz Link