typson 04.09.09, 13:05 Saying that Java is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Java :) 04.09.09, 15:46 - Jakie jest podobieństwo między wigwamem, a linuksem? - No windows, no gates, Apache inside. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Java :) 06.09.09, 05:32 Czym sie rozni ZOO w St. Louis a Bialy Dom? * The Zoo has an African Lion. * The White House has a Lyin' African. Odpowiedz Link
margotje Re: Java :) 06.09.09, 11:26 marekatlanta71 napisał: > Czym sie rozni ZOO w St. Louis a Bialy Dom? > * The Zoo has an African Lion. > * The White House has a Lyin' African. Przyznaje, ze jedyne co mnie rozbawiło, to pytanie : "czym się rożni zoo a biały dom" . Coz za styl ! co za forma! Zupełnie jak: "Boryna był teściem żony syna Antka Hanki" albo "Po jednej stronie rynku naszego miasteczka stoi kościół, po drugiej stronie ratusz, a dookoła wybudowano same nowe domy publiczne" (zaczerpnięte z "anegdoty z wypracowań szkolnych- perełki") Co do reszty: żałosne Odpowiedz Link
tomek854 Re: Java :) 07.09.09, 08:36 Nie, ten kawał po prostu był głupi i rasistowski, zakładający że Murzyn to od razu kłamca. A akurat kto tu kłamał wobec świata, to teraz siedzi sobie na ranczo w Teksasie. Obamy nikt jeszcze nie złapał na tym... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Java :) 08.09.09, 14:50 E tam takie kłamstewka to normalna polityka jest. Jak Obama Was (i nas) wsadzi w gówno po uszy rozpętując jakąś wojenkę, to pogadamy. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Java :) 08.09.09, 16:02 Kilka dni temu ogladalem ciekawy program w TV - wypowiadal sie jakis general. I chyba mu sie wymsknelo za duzo - powiedzial ze zarowno wojna w Iraku jak i w Afganistanie byla wylacznie z uwagi na potrzebe posiadania strategicznych baz wojskowych w okolicy posiadajacej bogate zloza ropy naftowej. Szczegolnie Afganistan ma strategiczna pozycje i biorac pod uwage problemy z innym "przyjacielem" USA - Pakistanem, posiadanie stalej bazy wojskowej w Afganistanie jest wrecz konieczne. Czyli jak zwykle chodzi o rope :( Odpowiedz Link
tomek854 Re: Java :) 08.09.09, 16:35 No pewnie :( Ale w sumie zepchnąłeś mój tok myślenia na inny tor. Wcześniej patrzyłem tylko na wielkie kłamstwa, teraz zdałem sobie sprawę, że normalne ĸłamstwa polityków to codzienność... I choć wtedy fakt, że na celowniku dowcipu ze wszystkich kłamców jest akurat Obama dalej pachnie tym, że jest on czarny, to w sumie smutne, że kłamstwo jest polityczną codziennością. Z drugiej strony zawsze tak było i chyba będzie... Odpowiedz Link
margotje Re: Java :) 08.09.09, 18:37 marekatlanta71 napisał: > Czyli jak zwykle chodzi o rope :( tajemnica Poliszynela Odpowiedz Link
lexus400 Re: Java :) 07.09.09, 20:39 .....o widzę, że my tutaj żyjemy w jakiejś nieświadomości (przynajmniej ja). Nie śledzę prawdę mówiąc na bieżąco poczynań nowego mieszkańca White House ale jak widać nie wygląda już tak "różowo" jak to miało być. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Java :) 07.09.09, 21:59 Ja i tak jestem całkiem zadowolony z Obamy. Spodziewałem się po nim najgorszego i przynajmniej mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link
franek-b Re: Java :) 07.09.09, 22:24 Żałosne... w duchu Alana Moora czy jak on tam się nazywa. zarzuty (kłamstwa) w stylu "dziadek służył w Wermahcie". Nie jestem fanem Obamy ale wściekłość, niektórym, mam wrażenie, że zalewa oczy. Jedni są warci drugich. Ideologiczne partyjne zacietrzewienie jest wprost przeniesieniem lęków religijnych na płaszczyznę laicką - te same spory, te same metody. Odpowiedz Link