kocio_pierzaczek Re: Poczta Forumowa SA 23.02.17, 12:59 Attenzione prego! Attention! Wnimanije! Niżej wymienione obywatelki są nader uprzejmie proszone posprawdzać swoje skrzynki pocztowe, najlepiej i gazetowe i nie, albowiem pisywałam różnie. Dygam z wdzięcznością: Minerwie, Szefowej, Ewie, Embepe, Salam. Kłaniam. Odpowiedz Link
bluzeczka.zamszowa Re: Poczta Forumowa SA 18.04.17, 12:47 Czesc, mam prosbe - nigdy nie dostalam malpy, od nikogo. Moze Szanowne podejda do sprawy ze zrozumieniem i jakies zwierzatko do mnie puszcza? Tylko mam prosbe - snieg pada, ubierzcie ja cieplo! Malpki bardzo delikatne sa! Usmiecham sie do Was z nadzieja... p.s. Moze byc bez zawartosci - ta malpa, oczywiscie. Nakarmie ja, przytule i odesle prawowitym wlascielkom! Odpowiedz Link
eulalija Re: Poczta Forumowa SA 18.04.17, 13:04 Nakarmiłam na drogę. Ogaciłam jak starą chałupę. Przytulaj. Odpowiedz Link
eulalija Re: Poczta Forumowa SA 18.04.17, 13:15 Masz nie ustawioną skrzynkę pocztową. Nie znam się ale coś chyba musisz zrobić. Wleź do poczty i pokombinuj. Dobrze, że małpę ciepło ubrałam. Odpowiedz Link
bluzeczka.zamszowa Re: Poczta Forumowa SA 18.04.17, 14:38 eulalija napisała: > Masz nie ustawioną skrzynkę pocztową. > Wleź do poczty i pokombinuj. > Dobrze, że małpę ciepło ubrałam. A dałaś biedaczce coś do czytania? Przecież zanudzi się - czekając! 🐒💌 Odpowiedz Link
bluzeczka.zamszowa Re: Poczta Forumowa SA 20.04.17, 16:02 Czesc, dzieki Eulalijo za informacje o poczcie, dzieki za malpe, za to, zes ja ubrala, nakarmila i we wogole... Wzruszylam sie, nie dosc, ze ja wyslalas na moj (zartobliwy, jak wiesz) apel, to jeszcze zajelas sie we wzruszajacy sposob m o j a m a l p a ! Odpowiedzialnosc nawet za nie swoje rzeczy, slowa, interesy czy w ogole za d r u g i e g o c z l o w i e k a malpe czy kanarka np. - to piekna, pelna Humanizmu cecha - coraz mniej ludzi r o z u m i e - w czem dzielo! Jeszcze jedno, Eulalijo - ile razy zwracam sie do Ciebie - Eulalijo - zawsze mysle - Mamo Eulalijo! Tak mi do Ciebie pasuje ten zwrot, kolezanko. Choc ja starsza od Ciebie o pokolenie i nigdy Cie nie widzialam - i pewnie nigdy nie zobacze! Eulalijo, poczte juz ktywowalam! Pytam otwartym tekstem - gdzie moja malpa? Jak ja wydobyc z owej poczty? Wytlumacz tumnowi, prosze! Nawiasem mowiac - dzisiaj przypada 15 rocznica smierci matki mej - Zofii. Odpowiedz Link
eulalija Re: Poczta Forumowa SA 20.04.17, 17:29 Wysłałam biedaczkę po raz trzeci. Zaopatrzona odpowiednio na drogę. I raczej ciotko Eulalijo. Odpowiedz Link
bluzeczka.zamszowa Re: Poczta Forumowa SA 24.04.17, 06:06 Odebrałam zwierza, ale ona ciągle marudziła: Do Eulalii i do Eulalii! No to ją wysłałam do Eulalii! I wcięło małpę! Ktokolwiek widział...🐒 Odpowiedz Link
eulalija Re: Poczta Forumowa SA 24.04.17, 09:28 Dostęp mi ukradło. Ale już mam i przeczytałam. Odpowiem za trochę. Odpowiedz Link
bluzeczka.zamszowa Re: Poczta Forumowa SA 24.04.17, 12:17 Cześć Eulalijo, mama Zosia: - co się tak grzebiesz, raz dwa pięć, raz dwa pięć! Teściowa (czy świekra - nie rozróżniam): Tylko się nie spiesz, powolutku, powolutku. Sprawdź wszystko... Koleżanka mamy Zosi z warszawskiego PKO - przedwojennego, bo po wojnie dopiero w sześćdziesiątych latach wróciła do Polski bardzo schorowana), dla mnie ciocia Irka: Iśka, pyrgaj, pyrgaj! No i jak tu nie trenować szajby? Eulalijo, nie nerwujsa, czekałam pięć lat, poczekam jeszcze... Pozdrawiam Cię, ciotko. bezet. 😜 Odpowiedz Link
embepe Re: Poczta Forumowa SA 09.05.17, 17:54 Ewa9717 proszona uprzejmie do krzynki gazetowej! Małpa pobiegła! Odpowiedz Link
ewa9717 Embepo! 16.07.17, 10:14 Dopiero zauważyłam. Nic nie ma. Moze było w spamie, ale ten hurtem wyczyściłam ciut wcześniej Powtórz, jeśli możesz. Odpowiedz Link
eulalija Re: Balamuk 09.07.18, 09:40 Doszło. Ale jeszcze nie sprawdzone. MLP wcześnie się dziś ewakuował z domu. Odpowiedz Link
eulalija Re: Bluzeczko? 25.02.19, 11:58 Balamuku do skrzynki gazetowej coś Ci wrzuciłam. Odpowiedz Link