Dodaj do ulubionych

Czerwcowe...?

12.06.13, 08:16
No własnie, spotykamy się w czerwcu czy nie? Teoretycznie by wypadał ten piątek, ale tu taka cisza, więc nie wiem. Przełożone na następny czy wcale?
Obserwuj wątek
    • kocio_pierzaczek Re: Czerwcowe...? 12.06.13, 10:48
      Ponieważ mnie piątki średnio pasują, a ostatnio i inne dni, bo zarobiona jestem, się nie odzywam.
      • dorka_31 Re: Czerwcowe...? 12.06.13, 12:01
        A inni co na to?
        W innym wątku (o ile dobrze pamietam) była propozycja balonu na sobotę 22-go, więc może tym razem spotkanie "balonowe" wink
        • g0p0s Re: Czerwcowe...? 12.06.13, 14:41
          Zebranie w przestrzeni powietrznej? Takiego nie było smile
          Co do terminu niech się kierownictwo wypowie.
          • g0p0s Re: Czerwcowe...? 13.06.13, 14:22
            Dalej nie wiadomo, na ziemi czy w przestworzach, brać spadochron, nie brać?
            • papuga_ara Re: Czerwcowe...? 13.06.13, 16:17
              To spotkanie w przestworzach to rzeczywiście byłoby coś smile
              Ja jestem za!
              • szkorbut-lumbago Re: Czerwcowe...? 13.06.13, 21:03
                Kierownictwo jest zawalone robotą i zdaje się na inicjatywę od dolną. Zasadniczo balonowe spotkanie brzmi dobrze smile. 22 to piątej jest czy sobota? Kto chętny?
                • dorka_31 Re: Czerwcowe...? 14.06.13, 08:15
                  Ja jestem bardzo chętna, o ile oczywiście w ostatniej chwili jakieś okoliczności nie staną mi na przeszkodzie... Tylko o której godzinie by to było, no i gdzie dokładnie mielibyśmy się spotkać?
                  • szkorbut-lumbago Re: Czerwcowe...? 14.06.13, 08:35
                    Latają do 22 i lot rwa około 15 minut, więc albo możemy od balonu zacząć albo nim zakończyć smile. Bilet kosztuje 40 zł (normalny, ale u nas chyba nie ma zbyt wielu ulgowców), grupowy jest tańszy 32 zł, ale grupa zaczyna się od 10 sztuk. Mieści się to to przy Narodowym i Świętokrzyskim, kto wie jak się potem stamtąd komunikacja wydostać?
                    • dorka_31 Re: Czerwcowe...? 14.06.13, 09:06
                      Myślę, że lepiej byłoby zacząć. Ewentualnie jakoś w trakcie - spotkać się w konkretnym punkcie, poczekać na wszystkich i udać się pod balon grupowo smile Ciekawe tylko jak jest z dostępnością biletów, czy jak przyjdziemy to od razu się kupi i leci czy może trzeba tam jeszcze czekać. Ktoś wie?
                      • embepe Re: Czerwcowe...? 14.06.13, 16:03
                        Link do balonu i wszystkich informacji o lataniu nim jest tutaj: KLIK!

Ponieważ 22/06 to ja będę w drodze na wakacje i nie dołączę do SzanBaloństwa, poproszę z tego balonu pomachać w stronę Gdańska smile Dziękuję.
                        • papuga_ara Re: Czerwcowe...? 14.06.13, 23:43
                          "SzanBaloństwo" ogromnie mi się podobujebig_grin
                          Jak leciałam w Kraku, to bilety od razu przed lotem się zakupowało.
                          22. to sobota, jak dla mnie może być też 21. w piątek, taki nocny lot to może być w ogóle łał.
                          • dorka_31 Re: Czerwcowe...? 17.06.13, 12:21
                            No to jak, lecimy w sobotę? Czy już się towarzystwo namyśliło? Są chętni? Bo nie wiem jak sobie czas organizować... wink
    • g0p0s Re: Czerwcowe...? 17.06.13, 12:44
      Jakoś nie zbliżamy się do odpowiedzi.
      • papuga_ara Re: Czerwcowe...? 17.06.13, 15:25
        Się wycofuję z 22-ego, nie zajarzyłam, że wtedy są Wianki i sztuczne ognie w związku z tym!
        Natomiast na spotkanie 21-ego i/lub nocny lot balonem nadal jestem chętna. Widziałam wczoraj balon w górze oraz w pozycji stacjonarnej po drugiej stronie mostu Świętokrzyskiego. Normalnie na wyciągnięcie ręki!wink
        • dorka_31 Re: Czerwcowe...? 17.06.13, 15:46
          To znaczy co, balon wtedy nie lata?
          Piątek mniej mi pasuje i nie wiem czy dam radę... A szkoda, bo bym chętnie poleciała z Wami...
          • papuga_ara Re: Czerwcowe...? 17.06.13, 23:17
            Balon lata, ale ja chciałam na fajerwerki, a to mi kolizję robi z balonem. A ponieważ padło wcześniej pytanie, czy spotykamy się w sobotę, czy w piątek i nikt się nie opowiedział ani za jednym, ani za drugim, no to sprawdzam możliwości piątkowe.
            • papuga_ara Re: Czerwcowe...? 22.06.13, 01:12
              No i cóż tam? Przyszły piątek?
              • szkorbut-lumbago Re: Czerwcowe...? 22.06.13, 14:16
                A to jeszcze jest czerwiec? ... Przypomniałam sobie, że tak. Mnie niestety nie ma.
                Ale jeżeli macie ochotę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka