Dodaj do ulubionych

Skąd jesteśmy II ????

• lilab77 Re: Skąd jesteśmy II ???? 08.11.08, 00:20
      Z pewną nieśmiałością się wtrącę ale tak mnie korci, bo urodzona w
      Sokołowie (ach, ta sokołowska inteligencja), wychowana w Garwolinie,
      dopiero od dorosłości łodzianka. Ażeby sobie prócz wrodzonych jakieś
      jeszcze zasługi dopisać: właśnie nowe pokolenie wciągam w nałóg,
      Pafnucego mamy dawno za sobą, a zaczynamy Pawełka i Janeczkę!
      Dziecię woła co wieczór: mamo, Chabra czytamy! Ach, co za rozkosz we
      dwie razem się rozsmakować! Więc uniżenie proszę o łaskawe
      dołączenie do grona wielbicieli J Ch.
      • asia.sthm Re: Skąd jesteśmy II ???? 08.11.08, 00:26
        Czesc Lilabku.
        Ladowanie w Garwolinie masz znaczy naocznie zaliczone.
      • ewa9717 Re: Skąd jesteśmy II ???? 08.11.08, 08:15
        Udzielam pochwały na miejscu ("Defiladę" Fidyka zaś niedawno
        oglałam) za czytanie z dziecięciem. Mnie to sprawiało mnóstwo
        radości i ze swoimi idolami wakacyjnie czytaliśmy bardzo długo.
        Idole same czytały nieźle, ale wieczorne wspólne czytanie
        uskutecznialiśmy dłuuuuuugo w ichnią nastoletność.
      • emamutek Warszawa - Bródno 10.11.08, 09:09
        To i ja się odmeldowuję i do lustrowania zgłaszam. big_grin
      • heniulaa Re: Skąd jesteśmy II ???? 26.11.08, 20:52
        Z Lublina jestem ale od 10 lat mieszkam i pracuję w Warszawie. Obecnie zajmuję
        się promocją zdrowia ale nie napisze w jakiej firmie bo BUDZI OGROMNE EMOCJE i
        boję się że na spotkaniu zamienicie mnie w trupa (wyłącznie na wszelki wypadek -
        bo uważam że nie ma na świecie większej mądrości).
        Jestem nagłogowcem od 10 roku życia - pierwsza książka Studnie chwyciła mnie za
        serce i tak już zostało.
        Zaraziłam cztery osoby i są nieuleczalnie chore. Zazdroszczą mi że oddycham tym
        samym powietrzem w Wawie!
        A ja w skrytości ducha całe życie marzyłam o tym aby poznać Gururę!

Bardzo proszę o dołączenie mnie do tak szacownego grona osób jakim jest
        niewątpliwie Towarzystwo!
        • lylika Re: Skąd jesteśmy II ???? 26.11.08, 21:02
          Heniulaa, na spotkaniu regulaminowym wyciągniemy z Ciebie informację o miejscu pracy, bądź pewna. Jeszcze nie wiem którą z tortur zastosujemy a może na poczekaniu coś się wymyśli. smile Witaj na memłonie.
          • heniulaa Re: Skąd jesteśmy II ???? 26.11.08, 21:13
            bardzo dziękuję szanownym
            • dziewczynka_do_bicia Re: Skąd jesteśmy II ???? 09.12.08, 21:43
              Witam szacowne grono smile
              Wita sie dziewczynka do bicia (wszak równouprawnienie mamy i dziewczynki a nie tylko chłopcy do bica moga byc , prawda?)
              Dziewczynka do bica nazywa sie Paulina, urodziła się we Wrocławiu - i kocha to miasto najbardziej ze wszystkich miast na świecie (które widziała). Ale od bardzo wczesnego dziecinstwa mieszka w Warszawie i tez bardzo lubi to miasto.
              Chmielewska czytam "od zawsze" - zwłaszcza starsze książki wywołuja u mnie dzikie napady smiechu i czesto do nich wracam .
              Szczegolnie lubie ksiazki których akcja dzieje sie w biurze projektowym a bohaterami sa szaleni architekci ( czyli min. Wszyscy jestesmy podejrzani, Lesio, Dzikie Białko)- za ogromna dawke humoru, a dwa - bo sama jestem architektem (i bardzo zaluje ze u nas aż takie fajne akcje niestety sie nie dzieją sad )
              • ewa9717 Re: Skąd jesteśmy II ???? 09.12.08, 21:49
                Też Wrocław bardzo! wink
              • lylika Re: Skąd jesteśmy II ???? 09.12.08, 21:52
                Cześć architektko!
                Łomatko... ale twór mi wyszedł!
                Bardzo nam miło, że zawitałaś do nas. Jesteś chyba pierwszym architektem na memłonie. Rozgaszczaj się wygodnie i gadaj z nami jak ile wlezie. smile
                • lylika Re: Skąd jesteśmy II ???? 09.12.08, 21:54
                  Skąd się wzięło "jak" w tym poście? Ja tego nie napisałam. Więc kto? Nic tylko duchy. smile smile smile
                • heniulaa Re: Skąd jesteśmy II ???? 09.12.08, 21:55
                  drugim
                  pierwsza jest Gurua
                • dziewczynka_do_bicia Re: Skąd jesteśmy II ???? 09.12.08, 21:58
                  lylika - dziekuję za zaproszenie do rozgoszczenia sie!
                  Gadać będę na bank - bo mocno gadatliwa ze mnie istota smile
                  • eulalija Re: Skąd jesteśmy II ???? 09.12.08, 23:19
                    Witam wyrwaną z korzeniami z Wrocławia, rozumiem, ze już nie
                    potrzebujesz odżywki w Warszawie, znalazłaś ją na forumsmile
                    Zapraszamy wszyscy, choć Lylika była najbystrzejsza tą raząsmile
                    • ter.eska Re: Skąd jesteśmy II ???? 10.12.08, 00:16
                      i ja dołanczam do powitań,bawcie sie dobrze i nie zdradzajciesmile))
                      • kurcgalopek Re: Skąd jesteśmy II ???? 14.12.08, 16:29
                        Witam serdecznie, bo chyba tutaj wypada się przywitać. Czytam Was już od
                        jakiegoś czasu z wielką przyjemnością, zaczynacie stanowić konkurencję dla samej
                        Guruy, bo człowiek sam już nie wie, czy siąść na kanapie z książką, czy jednak
                        zajrzeć co tu ciekawego wymyśliliściewink)
                        A odpowiadając na pytanie zadane w wątku należałoby mnie chyba przypisać do
                        frakcji stołecznej, bo mieszkam tuż przy granicy - między Warszawą a Piasecznem.

• ewa9717 Re: Skąd jesteśmy II ???? 14.12.08, 17:07
                          Cześć, jaka ksywka adekwatna wink))
                          • elizka666 Re: Skąd jesteśmy II ???? 14.12.08, 17:59
                            No dobra, jak znalazłam urodzoną w Sokołowie to sie przyznam ,ze
                            ja też z tych okolic.
                            A pierwsza książka to "Studnie przodków". Gdzieś we wczesnej
                            podstawówce byłam.
                            Moje ulubione to te o rodzinie, "Wszystko czerwone", "Podejrzani"
                            i "Harpie". Ale ja w ogóle Chmielewską kocham.Moja dziesięcioletnia
                            córka na razie sie przyucza, ale regularnie podczytuje "Traktat o
                            odchudzaniu" i świetnie się bawi.
                            • eulalija Re: Skąd jesteśmy II ???? 14.12.08, 23:07
                              Witaj na forum. Sokołów, Sokołów? Kogo my tam mamy???

A, Elizkę Diabelsko Naznaczoną!!!
                              Rozgość się, poczytaj, i co najważniejsze! pisz, pisz, pisz!!
                              Rekordy for gazety będziemy chcieli bić, forum niszowe jest
                              straszliwie, w kraju gdzie trzydziesci kilka procent czyta jedną
                              książkę rocznie, w kraju gdzie są osoby, które właściwie nigdy w
                              życiu nie przeczytały żadnej książki, trzeba wysoko sztandar
                              czytelnictwa nosić!!

Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej
                          • kurcgalopek Re: Skąd jesteśmy II ???? 14.12.08, 18:05
                            ewa9717 napisała:

> Cześć, jaka ksywka adekwatna wink))

Cześć!
                            Wyczytałam w czyimś podpisie, że to forum z kurgalopkiem, żadnej osoby o tym
                            nicku nie znalazłam, więc czym prędzej nadrobiłam brakiwink
                            • lylika Re: Skąd jesteśmy II ???? 14.12.08, 18:12
                              Cześć. Miło, że jesteś. Czuj się jak u siebie. smile
                        • eulalija Re: Skąd jesteśmy II ???? 14.12.08, 23:01
                          Ależ piękny nick, jaki pasujący tutaj!!
                          Witaj Kurcgalopkusmile
                          Rozgaszczaj się!
                          Ale już więcej nie grzesz takim zdaniem:
                          > człowiek sam już nie wie, czy siąść na kanapie z książką, czy
                          jednak
                          > zajrzeć co tu ciekawego wymyśliliściewink)
                          bo nas w dumę nie terzeba wbijaćwink a Gurua Najświętsza jest Nasza
                          Wspólna choć Swoja Własna.

Zapraszamy serdeczniesmile)
                          • ter.eska Re: Skąd jesteśmy II ???? 15.12.08, 00:50
                            eulalija napisała:

> Ależ piękny nick, jaki pasujący tutaj!!
                            > bo nas w dumę nie terzeba wbijaćwink a Gurua Najświętsza jest Nasza
                            > Wspólna choć Swoja Własna.
                            >
                            > Zapraszamy serdeczniesmile)
                            Eulalio pieknie to powiedzialassmile))
                            witaj kurcgalopku,baw się razem z namismile
                            • kurcgalopek Re: Skąd jesteśmy II ???? 15.12.08, 11:08
                              Dziękuję ogromnie za miłe powitanie, postaram się rozgościć i coś napisać, może
                              nie tylko w tym wątku smile
                              • ter.eska Re: Skąd jesteśmy II ???? 15.12.08, 20:54
                                Ależ pisz we wszech wątkach,im więcej,tym lepiejsmile
                                • edyta95 Re: Skąd jesteśmy II ???? 05.01.09, 19:49
                                  podbijam dla nowych uczestników
                                  • margonka Berlin 05.01.09, 20:05
                                    Od roku Berlin.
                                    A wcześniej Zielona Góra i okolice i dłuuuugo Poznań.
                                    • ter.eska Re: Berlin 05.01.09, 20:50
                                      witaj margonko,zadomów się u nas i pisz dużo i częstosmile))
                                      • konopika Re: Berlin 05.01.09, 22:48
                                        Witam z samego południa PL(niestety nie w sam południe) wszystkich "nowych". Chmielewska chwali za pseudo szkorbuta, kurcgalopek też by się Jej spodobał. Tu są super ludzie, niedawno mnie adoptwali,a tak się czuję jakbym od zawsze była w TWCh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka