bumbecki 09.12.03, 17:55 przypominam, że padła propozycja, żeby na spotkanie "oplakietkować" się. Proponuję napisanie używanego nicka, a pod spodem imienia ułatwi nam to rozmowę ) pzdr. 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarisa Re: Identyfikatory 09.12.03, 18:30 Rzeczywiście był pomysł z identyfikatorami. Dorota Odpowiedz Link
rubeus Re: Identyfikatory 09.12.03, 19:33 została mi plakietka z byłej pracy... coś się da skombinować... Odpowiedz Link
white.falcon Re: Identyfikatory 09.12.03, 20:47 Fajnie. Mam stary identyfikator - tylko wydrukuję odpowiedni kwadracik. Helena vel Falconetta Odpowiedz Link
edyta95 Re: Identyfikatory 10.12.03, 07:56 dla nieobecnych postawcie podpisane zdjęcia z czarną wstążeczką, odzwierciedli to nasz żal Odpowiedz Link
edyta95 Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:09 wiesz Klarisko czarne wyszczupla a jak każda baba ciągle o tym myślę pozdrowionka Odpowiedz Link
klarisa Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:24 Trzeba mniej jeść lub uprawiać aerobik ew.wiecej....... Szkoda, że Cię nie będzie. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:48 klarisa napisała: > Trzeba mniej jeść lub uprawiać aerobik ew.wiecej....... jak ja nie lubię niedomówień .... )) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:54 O ile wiem to Edeka przygotuje identyfikatory. Odpowiedz Link
klarisa Re: Identyfikatory 10.12.03, 09:09 bumbecki napisała: > klarisa napisała: > > > Trzeba mniej jeść lub uprawiać aerobik ew.wiecej....... > > jak ja nie lubię niedomówień .... > )) > 1/2 bumbecki Agnieszka Resztę dopowiem w piątek. Poczekaj cierpliwie. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Identyfikatory 10.12.03, 10:20 My przygotujemy karteczki przy talerzykach , będzie imię i nick, te plakietki to mi się nie bardzo podobają ale to moje zdanie tylko. pozdro Odpowiedz Link
bumbecki Re: Identyfikatory 10.12.03, 11:58 karteczki też dobry pomysł... ale co będzie jak będziemy ruszać się ??? 1/2 b. A. Odpowiedz Link
zetika Re: Identyfikatory 10.12.03, 12:03 bumbecki napisała: > karteczki też dobry pomysł... > ale co będzie jak będziemy ruszać się ??? cafeszpulka posmaruje klejem krzesła i nie będziecie się ruszać po kłopocie Odpowiedz Link
klarisa Re: Identyfikatory 10.12.03, 12:08 To ja chodzę z krzesłem i dalej jest kłopot. A karteczki proponuję nakleić na krzesło. Odpowiedz Link
zetika To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 12:11 klarisa napisała: > To ja chodzę z krzesłem i dalej jest kłopot. > A karteczki proponuję nakleić na krzesło. To może krzesła do podłogi Odpowiedz Link
aniutka77 Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 12:18 Oto jest pytanie.....jednostka ludzka nie poruszająca się, która nie lata i nie siada na cudzych krzesłach, siejąc tym zamęt, ktoże owo? Podpowiedż. Pyska też nie otwiera co tworzy wokół grobową ciszę.... Odpowiedz Link
klarisa Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 12:22 Takie siedzenie jest sprzeczne z naturą, może być kipsko. Nie jestem pewna czy Aneta będzie zadowolona jak powyrywamy jej kawałki podłogi. Furia kobieca jest zdolna do wszystkiego. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 13:02 jeśli tylko nie będę musiała paradować z plakietką na piersi to mozecie i deki z podłóg wyrywać Odpowiedz Link
xkropka Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 13:05 To Aneta jako jedyna bedzie chodzic bez plakietki i od razu bedzie wiadomo, ze to ona Odpowiedz Link
bumbecki Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 14:22 Aneta jest taką osobą, że i bez plakietki jest do zidentyfikowania jako TA OSOBA )) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 15:30 wszyscy będa wiedzieli że ta piękna, długonoga i niebieskooka blondynka podobna do sharon stone - to ja -))))))))))) Odpowiedz Link
klarisa Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 15:33 Dokładnie tak-))))))))))))))) Odpowiedz Link
zetika Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 19:03 Ewentualnie możesz sobie napisać swój nick na czole pięknym czerwonym (koniecznie) flamastrem ) Pozdrawiam zetika Odpowiedz Link
kkeicam To ja, Jarząbek Wacław 10.12.03, 19:41 zrobie sobie identyfikator. o! zeby mnie nikt nie pomylil z Klarisa, Bumbeckami albo Xkropka ;-P bo z Aneta mnie nikt nie pomyli bom do Sharon niepodobny... nawet IQ mam nizsze (jasna cholera) jedyne szczescie ze mam wiecej w biuscie hihihihi 10cm!!! - oj, idz Ty kk juz spac, cio? - no dobraaaa - ziewnal i poszedl powloczac nogami, ciagnac za soba kudlatego misia... - rany, idz juz - chrrrrrrr.... i tak skonczyl sie kolejny dzien. Krzys i jego przyjaciel o bardzo malym rozumku... (zaraz co to za forum??? aaaaa, to nie tu... to przepraszam, bardzo mi przykro, Sidorowski. Wnioskuje o przeniesienie kolegi spiewaka do sekcji gimnastycznej. Nie chce mi sie z Toba gadac - odpowiedzial Mamoń. A jego zona wyrecytowala: warunki na naszym forum sa bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszej pani prezes i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Aha, to jescze raz ja: na zakończenie chciałem powiedzieć, że czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego forum, organizatorka Aneta, naszego forum tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają jej szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! Łubudubu... ide spac bo mi odwala Odpowiedz Link
stara.gropa Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 08:14 Maćku, z Ciebie prawdziwy poeta. Ty się marnujesz! Odpowiedz Link
biuralistka Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 08:20 Nie pozwolimy mu się zmarnować. Talent wykorzysta w powieści. Prozaik z niego przecie niezgorszy ) Pozdrawiam. I do pracy B. Odpowiedz Link
jotka13 Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 09:14 O Boże Maciek, ty tak zawsze? Ale pisz, pisz tak jak najczęściej, od razu się człowiekowi humor poprawia. Siedzę przed monitorem i uśmiecham się jak kretynka. Dziwczyny mają rację: nie powinieneś marnować talentu, przyznaj się może też masz coś napisane i leży w szufladzie. W takim razie wyciągaj i eksponuj na forum. Odpowiedz Link
aniutka77 Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 11:59 biedny Maciek...czuję się współwinna stanu jego zdrowia , bo nalezę do harpii męczących o wszystko Chmielewskie. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Identyfikatory 11.12.03, 12:57 bumbecki napisała: > przypominam, że padła propozycja, żeby na spotkanie "oplakietkować" się. > Proponuję napisanie używanego nicka, a pod spodem imienia > ułatwi nam to rozmowę ) > Identyfikatory będą, każdy wypisze to co mu w duszy gra. Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale mam zepsuty komputer, piszę z kawiarenki. Do piątku Odpowiedz Link
kkeicam Re: Identyfikatory 11.12.03, 16:35 Drogie Harpie Wyspalem sie i mam sie juz lepiej, choc znow dzis slepie w monitor do nocy... Ale na jutro postaram sie wypoczac na tyle, zeby zniesc meznie jutrzejszy wieczor. Chcialem tez sie pochwalic, ze nagralem kilka zdan na dyktafon (ten nalezacy do Hjidtfelda oczywiscie) i jak bede mial chwilke to przepisze na papier. Bis dann. kk pees - a co do wysylania ksiazeczek to jeszcze na 2 albo 3 znaczki mnie stac ;-P A tak zupelnie nie na temat: twojemiasto.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1819953.html Odpowiedz Link
klarisa Re: Identyfikatory 11.12.03, 16:41 Wreście śpioszku, trochę smutno bez Ciebie.Ale tylko trochę. Pozdrowionka Odpowiedz Link
aniutka77 do kkeicam 11.12.03, 21:23 Czy to znaczy, ze możemy już zacząć Cię męczyć? Byłoby cudownie dostać tę książeczkę przed świętami! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Identyfikatory 12.12.03, 08:43 Maćku! Pisz, pisz, nie mogę się doczekac kiedy zostanę podejrzana o morderstwo! Odpowiedz Link