Dodaj do ulubionych

Identyfikatory

09.12.03, 17:55
przypominam, że padła propozycja, żeby na spotkanie "oplakietkować" się.
Proponuję napisanie używanego nicka, a pod spodem imienia smile
ułatwi nam to rozmowę smile)

pzdr.
1/2 bumbecki Agnieszka
Obserwuj wątek
    • klarisa Re: Identyfikatory 09.12.03, 18:30
      Rzeczywiście był pomysł z identyfikatorami.

Dorota
      • rubeus Re: Identyfikatory 09.12.03, 19:33
        została mi plakietka z byłej pracy... coś się da skombinować...
        • white.falcon Re: Identyfikatory 09.12.03, 20:47
          Fajnie.smile Mam stary identyfikator - tylko wydrukuję odpowiedni kwadracik.smile

Helena vel Falconetta
          • edyta95 Re: Identyfikatory 10.12.03, 07:56
            dla nieobecnych postawcie podpisane zdjęcia z czarną wstążeczką, odzwierciedli
            to nasz żal
            • klarisa Re: Identyfikatory 10.12.03, 07:59
              Wstążeczka może być tylko czerwona-smile))))))
              • edyta95 Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:09
                wiesz Klarisko czarne wyszczupla a jak każda baba ciągle o tym myślę
                pozdrowionka
                • klarisa Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:24
                  Trzeba mniej jeść lub uprawiać aerobik ew.wiecej.......
                  Szkoda, że Cię nie będzie.
                  • bumbecki Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:48
                    klarisa napisała:

> Trzeba mniej jeść lub uprawiać aerobik ew.wiecej.......

jak ja nie lubię niedomówień ....
                    smile))
                    1/2 bumbecki Agnieszka
                    • stara.gropa Re: Identyfikatory 10.12.03, 08:54
                      O ile wiem to Edeka przygotuje identyfikatory.
                      • bumbecki Re: Identyfikatory 10.12.03, 09:07
                        dla wszystkich ??

1/2 b A
                    • klarisa Re: Identyfikatory 10.12.03, 09:09
                      bumbecki napisała:

> klarisa napisała:
                      >
                      > > Trzeba mniej jeść lub uprawiać aerobik ew.wiecej.......
                      >
                      > jak ja nie lubię niedomówień ....
                      > smile))
                      > 1/2 bumbecki Agnieszka

Resztę dopowiem w piątek.
                      Poczekaj cierpliwie.
                      • cafeszpulka Re: Identyfikatory 10.12.03, 10:20
                        My przygotujemy karteczki przy talerzykach , będzie imię i nick, te plakietki
                        to mi się nie bardzo podobają ale to moje zdanie tylko. pozdro
                        • bumbecki Re: Identyfikatory 10.12.03, 11:58
                          karteczki też dobry pomysł...
                          ale co będzie jak będziemy ruszać się ??? smile

1/2 b. A.
                          • zetika Re: Identyfikatory 10.12.03, 12:03
                            bumbecki napisała:

> karteczki też dobry pomysł...
                            > ale co będzie jak będziemy ruszać się ??? smile

cafeszpulka posmaruje klejem krzesła
                            i nie będziecie się ruszać
                            po kłopocie smile
                            • klarisa Re: Identyfikatory 10.12.03, 12:08
                              To ja chodzę z krzesłem i dalej jest kłopot.
                              A karteczki proponuję nakleić na krzesło.
                              • zetika To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 12:11
                                klarisa napisała:

> To ja chodzę z krzesłem i dalej jest kłopot.
                                > A karteczki proponuję nakleić na krzesło.

To może krzesła do podłogi
                                • aniutka77 Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 12:18
                                  Oto jest pytanie.....jednostka ludzka nie poruszająca się, która nie lata i nie
                                  siada na cudzych krzesłach, siejąc tym zamęt, ktoże owo? Podpowiedż. Pyska też
                                  nie otwiera co tworzy wokół grobową ciszę....
                                  • klarisa Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 12:22
                                    Takie siedzenie jest sprzeczne z naturą, może być kipsko.
                                    Nie jestem pewna czy Aneta będzie zadowolona jak powyrywamy jej kawałki podłogi.
                                    Furia kobieca jest zdolna do wszystkiego.
                                    • cafeszpulka Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 13:02
                                      jeśli tylko nie będę musiała paradować z plakietką na piersi to mozecie i deki
                                      z podłóg wyrywać
                                      • xkropka Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 13:05
                                        To Aneta jako jedyna bedzie chodzic bez plakietki i od razu bedzie wiadomo, ze
                                        to ona smile
                                        • bumbecki Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 14:22
                                          Aneta jest taką osobą, że i bez plakietki jest do zidentyfikowania jako TA
                                          OSOBA smile))

1/2 bumbecki Agnieszka
                                          • cafeszpulka Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 15:30
                                            wszyscy będa wiedzieli że ta piękna, długonoga i niebieskooka blondynka podobna
                                            do sharon stone - to ja -)))))))))))
                                            • klarisa Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 15:33
                                              Dokładnie tak-smile)))))))))))))))
                                            • zetika Re: To może krzesła do podłogi ??? 10.12.03, 19:03
                                              Ewentualnie możesz sobie napisać swój nick
                                              na czole pięknym czerwonym (koniecznie) flamastrem wink)

Pozdrawiam zetika
                                              • kkeicam To ja, Jarząbek Wacław 10.12.03, 19:41
                                                zrobie sobie identyfikator. o!
                                                zeby mnie nikt nie pomylil z Klarisa, Bumbeckami albo Xkropka ;-P
                                                bo z Aneta mnie nikt nie pomyli bom do Sharon niepodobny... nawet IQ mam nizsze
                                                (jasna cholera) jedyne szczescie ze mam wiecej w biuscie hihihihi 10cm!!! wink

- oj, idz Ty kk juz spac, cio?
                                                - no dobraaaa - ziewnal i poszedl powloczac nogami, ciagnac za soba kudlatego
                                                misia...
                                                - rany, idz juz
                                                - chrrrrrrr....
                                                i tak skonczyl sie kolejny dzien. Krzys i jego przyjaciel o bardzo malym
                                                rozumku...
                                                (zaraz co to za forum??? aaaaa, to nie tu... to przepraszam, bardzo mi przykro,
                                                Sidorowski. Wnioskuje o przeniesienie kolegi spiewaka do sekcji gimnastycznej.
                                                Nie chce mi sie z Toba gadac - odpowiedzial Mamoń. A jego zona wyrecytowala:
                                                warunki na naszym forum sa bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszej pani prezes
                                                i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie
                                                padało!

Aha, to jescze raz ja: na zakończenie chciałem powiedzieć, że czasem, aż oczy
                                                bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego forum, organizatorka Aneta, naszego
                                                forum tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy
                                                wtykają jej szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław,
                                                trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! Łubudubu...

ide spac bo mi odwala wink
                                                • stara.gropa Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 08:14
                                                  Maćku, z Ciebie prawdziwy poeta. Ty się marnujesz!
                                                  • biuralistka Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 08:20
                                                    Nie pozwolimy mu się zmarnować. Talent wykorzysta w powieści. Prozaik z niego
                                                    przecie niezgorszy smile)

Pozdrawiam.
                                                    I do pracy sad
                                                    B.
                                                  • jotka13 Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 09:14
                                                    O Boże Maciek, ty tak zawsze? Ale pisz, pisz tak jak najczęściej, od razu się
                                                    człowiekowi humor poprawia. Siedzę przed monitorem i uśmiecham się jak
                                                    kretynka. Dziwczyny mają rację: nie powinieneś marnować talentu, przyznaj się
                                                    może też masz coś napisane i leży w szufladzie. W takim razie wyciągaj i
                                                    eksponuj na forum.
                                                  • lol21ndm Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 10:15
                                                    Jestes swietny! Pisz dalej!!!
                                                • aniutka77 Re: To ja, Jarząbek Wacław 11.12.03, 11:59
                                                  biedny Maciek...czuję się współwinna stanu jego zdrowia , bo nalezę do harpii
                                                  męczących o wszystko Chmielewskie.
    • edeka5 Re: Identyfikatory 11.12.03, 12:57
      bumbecki napisała:

> przypominam, że padła propozycja, żeby na spotkanie "oplakietkować" się.
      > Proponuję napisanie używanego nicka, a pod spodem imienia smile
      > ułatwi nam to rozmowę smile)
      >
      Identyfikatory będą, każdy wypisze to co mu w duszy gra.
      Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale mam zepsuty komputer, piszę z
      kawiarenki.
      Do piątku
      • kkeicam Re: Identyfikatory 11.12.03, 16:35
        Drogie Harpie wink
        Wyspalem sie i mam sie juz lepiej, choc znow dzis slepie w monitor do nocy...
        Ale na jutro postaram sie wypoczac na tyle, zeby zniesc meznie jutrzejszy
        wieczor. Chcialem tez sie pochwalic, ze nagralem kilka zdan na dyktafon (ten
        nalezacy do Hjidtfelda oczywiscie) i jak bede mial chwilke to przepisze na
        papier.
        Bis dann.
        kk

pees - a co do wysylania ksiazeczek to jeszcze na 2 albo 3 znaczki mnie stac ;-P
        A tak zupelnie nie na temat:
        twojemiasto.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1819953.html
        • klarisa Re: Identyfikatory 11.12.03, 16:41
          Wreście śpioszku, trochę smutno bez Ciebie.Ale tylko trochę.

Pozdrowionka
        • aniutka77 do kkeicam 11.12.03, 21:23
          Czy to znaczy, ze możemy już zacząć Cię męczyć? Byłoby cudownie dostać tę
          książeczkę przed świętami!
        • stara.gropa Re: Identyfikatory 12.12.03, 08:43
          Maćku! Pisz, pisz, nie mogę się doczekac kiedy zostanę podejrzana o morderstwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka