Dodaj do ulubionych

Dni Zielonki

11.09.12, 13:58
Co sądzicie o Dniach Zielonki które odbyły się we wrześniu tego roku ? Znany portal i jego redaktor strasznie obsmarował tą imprezę , może ktoś był i może coś napisać na ten temat? artykuł ten nazwał "Dla kogo było to ...podobno święto ?"
Obserwuj wątek
    • podatnik2014 Re: Dni Zielonki 11.09.12, 14:30
      portalowi nie podoba się, że posadzono kwiaty w mieście. Powinien zatem być zadowolony, że nie przepłacono jak to bywało w przeszłości ;).
      Jak było nie wiem. Nigdy nie chodzę, nawet na "Dary losu", "To nie ja byłam Ewą" czy "Jak anioła głos"
    • blawatek33 Re: Dni Zielonki 11.09.12, 15:33
      A to były jakies Dni Zielonki? Kiedy?
      • moniczek_k Re: Dni Zielonki 11.09.12, 16:01
        ja byłam na tej imprezie, to było w gimnazjum, moje dzieci były zadowolone (5 i 12 lat), w sumie nie wiem czego mogłam się spodziewać, na sali gimnastycznej były dmuchane zamki, trampoliny i uprząż do skakania, basen i dwie kule do których się wchodzi pojedyńczo i biega w nich po basenie, strażacy ułożyli trasę z przeszkodami dla dzieci, pokaz karate był, przedstawienie dla dzieci, na straganach było drogo np. woda niegaz.0,75l za 3 zł, był znany kucharz i robił sałatki ale ja go nie znałam (nie p.Sowa), można było adoptować psa i takie tam inne, grill, alkoholu nie było, wydaje mi się, że było kulturalniej nie kiedyś w Dębinkach (wata cukrowa była)
        • heniex123 Re: Dni Zielonki 11.09.12, 18:26
          Rodzinne więc dla rodzin z dziećmi /jest w tym pewna prawidłowość /i tak było a starsi no cóż chyba powinni siedzieć w domach.
    • depechemode1970 Re: Dni Zielonki 11.09.12, 18:43
      Ogólnie mówiąc było słabo. Zrobiono to na zasadzie kazali to zrobiliśmy.
      • gc159128 Re: Dni Zielonki 14.09.12, 08:06
        Ale co konkretnie się nie podobało, bo ogólnie piszesz?

Moim zdaniem było super, cały czas coś się działo od 12-tej do 2x-tej. Dzieciaki zachwycone (3, 4, 8) lat.
    • kama2201 Re: Dni Zielonki 11.09.12, 19:26
      I znowu zamiast pana P.W.ktoś inny reklamuje jego portal.PozdKM.
      • depechemode1970 Re: Dni Zielonki 11.09.12, 19:54
        kama2201 czy to się mnie tyczy? Jeśli tak to informuję, że pan W. jest osobą, która interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Napisałem swoją opinie, gdyż byłem obecny na festynie w Zielonce i okolicznych miejscowościach i moim zdaniem nasz festyn wypadł blado. Nie mam zamiaru nikomu dokopać,ale jeśli jest słabo to mam siebie oszukiwać i mówić, że jest ekstra.
        • kama2201 Re: Dni Zielonki 11.09.12, 20:05
          To było do Kapitana.Wpisałem jako odpowiedz do Niego.Nie wiem dlaczego zapisało się w tym miejscu.PozdKm.
    • beatad19 Re: Dni Zielonki 12.09.12, 06:59
      A nam się podobało. Co mnie obchodzi jakiś tam pan W , pan Z lub pani Y, i tak ich nie znam, a jak im sie nie podoba, to ich problem.
      Impreza była głównie dla dzieci i sądząc po ilości chętnych do skorzystania ze zjeżdżalni, tampolin czy karuzeli, bawiły się fajnie.
      Faktycznie , drogie żarcie, ale jak ktoś nie chce to nie kupuje. Przecież jak kogoś nie stać, to można tańsze picie kupic dwa kroki dalej w Stonce, kanapkę mieć ze sobą, skoczyć w międzyczasie na obiadek do domu. Przeciez jak niedziela, to niekoniecznie kupna pizza lub hamburger . A co picie i żarcie tez miało miało być za darmo, to wszystkim by dogodził?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka