01.10.12, 18:07
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • podatnik2014 Re: Forum miasta Zielonka 01.10.12, 20:57
      od kilkunastu dni czekam na nowe hasło, bo dziwnym trafem nie mogę się zalogować. I nic.
      Administrator śpi, albo działa wybiórczo.
      • sportif Re: Forum miasta Zielonka 01.10.12, 21:16
        może masz "zły login" :)
        jak byś miał login np. zielonka2014, to byłbyś tam bogiem i uprawnienia Admina
    • sportif Re: Forum miasta Zielonka 01.10.12, 21:10
      może to dobro luksusowe i trzeba poczekać?
      a może weryfikacji dokonuje "ktoś" spoza Zielonki?
    • zawsze.katinka Gdzie mój post o Forum mieszkańców Zielonki? 03.10.12, 20:11
      A mogę się dowiedzieć cóż takiego uczyniłam, że mnie wycięto?!?

A może trzeba stworzyć nowe, NAPRAWDĘ niezależne forum???
      • shad-owx Re: Gdzie mój post o Forum mieszkańców Zielonki? 03.10.12, 22:13
        zawsze.katinka napisała:

> A mogę się dowiedzieć cóż takiego uczyniłam, że mnie wycięto?!?

Szanowna Pani!

Polecam lekturę regulaminu. Tak z pamięci § 4 ust. 4 litera a) regulaminu. Dura lex sed lex. Było dokonać wpisu bez linka a tak mimo całej sympatii został potraktowany jak cała reszta reklam typu sprzedam, kupię, odwiedź linka itd.

Pozdrawiam.

• zawsze.katinka Re: Gdzie mój post o Forum mieszkańców Zielonki? 04.10.12, 01:32
          Rozumiem. A czy nie można było wyciąć winowajcę i usunąć sam link? A tak nie ma tytułu i nie wiadomo o co chodzi. To tak jakby iść do dentysty z maleńkim ubytkiem a rzeczony wyrwał nam ząb.
          Pozdrawiam Szanownego Pana:-)
          • heniex123 Re: Gdzie mój post o Forum mieszkańców Zielonki? 04.10.12, 12:39
            Link w tytule to jest możliwe ?
            • zawsze.katinka Re: Gdzie mój post o Forum mieszkańców Zielonki? 04.10.12, 16:47
              Nie było linku w tytule tylko w tekście. Dlatego nie rozumiem dlaczego i tytuł Szanowny Administrator wyciął.
              • zielonkowiak Re: Gdzie mój post o Forum mieszkańców Zielonki? 04.10.12, 18:39
                a ja bym wyciął cały ten temat. zawsze.katinka nie dość, że obnosi się z tym, że chce sobie stąd iść to jeszcze na żywca reklamuje "te" forum.
                FAUX PASS pani Kasiu :PP po całej linii
                • shad-owx Re: Gdzie mój post ,,,? 04.10.12, 22:31
                  Szanowana Pani!

Opiekunowie forum nie ingerują w treść wpisów, tak samo jak nie da się usunąć treści z pozostawieniem tematu. W przypadku gdy wypowiedź narusza regulamin czy netykietę jest usuwana jako całość.

Pozdrawiam serdecznie. :-)

zielonkowiak masz oczywiście prawo do wyrażenia swojego zdania. Nikt nie kasuje tu tematów według własnego "widzimisię" a jedynie w oparciu o przytaczane zasady.
                  Niemniej jednak, nad każdym wpisem masz przycisk "Skasujcie" lub możesz wysłać uzasadnioną prośbę do opiekuna a Twoja opinia zostanie, rozpatrzona.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka