Dodaj do ulubionych

Zaczyna się!

22.08.13, 09:53
Zaczyna się wyścig ("nie pokoju") o stołki. Łobywatelskie forum już wyśmiewa kolejną łowybatelską inicjatywę. Jest to Nowa Zielonka, skupiająca dzisiejszych łobywateli radnych plus starych łobywatelskich kandydatów i urzędników oraz managera zielonkowskiego barda. Ale będzie ciekawie Jedna kontra Nowa.
Obserwuj wątek
    • ziutek-88 Re: Zaczyna się! 23.08.13, 14:19
      Już dawno się zaczeło. Jedynia słuszna strona od dawna prowadzi kampanię.Teraz POwstała Jedna Zielonka, córka Jednego Powiatu. Ciekawe jakie powiązania mają z Jedną Rosją. mając na uwadze tak "bohaterską" obronę mogiły, a właściwie pomnika bolszewików, to kto wie.
      • plooton Re: Zaczyna się! 24.08.13, 23:14
        zapraszają na kolejne robocze spotkanie.e. Chętnie bym poszedł 27 sierpnia o 19.00 ale gdzie???
    • podatnik2014 Re: Zaczyna się! 29.08.13, 14:44
      już słychać o nowym powiewie wiatru, który jest jedynym słusznym, wg którego jest kolejny "układ". Niegdyś był wspólnym. Teraz jest odgrzanym kotletem. Haha.
      • wodzu.easy Re: Zaczyna się! 31.08.13, 21:03
        ot - przyganiał kocioł garnkowi.........
        niestety, wszystkie te kotlety są dawno zjełczałe i zabójcze jak utwardzane tłuszcze,
        Zielonce przydałby się detoks
        • podatnik2014 Re: Zaczyna się! 31.08.13, 21:31
          na fejsie JZ próbuje porozmawiać o Zielonce o jej przyszłości(na www o przeszłości). Z tego co widać to krótki monolog rozbity na 3 dni. Brak frekwencji, a przecież to grupa kilkudziesięciu osób. Czy ktoś był na tych roboczych spotkaniach? Zapraszają tylko nie piszą gdzie!?
          • podatnik2014 Re: Zaczyna się! 10.09.13, 13:58
            oops, pojawiła się nowa informacja. ISJZ nie jest grupą kilkudziesięciu ludzi tylko kilkunastoosobową. Nie zaczynają w październiku tylko w grudniu po południu. Przygotowują kongres w stylu amerykańskim, z pełną parą(oby nie zeszła).
            Ujawnili też kandydata na zaszczytną godność gospodarza miasta. A łobywatelski przedstawił wszystkich kandydatów na tą zaszczytną. Ma lepszy wywiad niż Mossad.

Do jamnika - nie ma strachu przed JZ, nikt się nie "boja" ;)
            • milyzorro Re: Zaczyna się! 10.09.13, 15:17
              podatnik2014 napisał:

> oops, pojawiła się nowa informacja. ISJZ nie jest grupą kilkudziesięciu ludzi t
              > ylko kilkunastoosobową. Nie zaczynają w październiku tylko w grudniu po południ
              > u. Przygotowują kongres w stylu amerykańskim, z pełną parą(oby nie zeszła).

Kongres ??
              Pewnie nie ma wolnych terminów na Stadionie Narodowym.

• podatnik2014 Re: Zaczyna się! 12.09.13, 11:03
                Na łobywatelskiej, w najnowszej ankiecie-rankingu-kto powinien zostać burmistrzem, nie uwierzycie ale prowadzi kandydat JZ. Proszę bardzo, przewaga ta na pewno będzie rosnąć ;).

do jamnika-wypowiadałbym się na Twoim forum, gdybyś mnie nie wyciął i pozwolił zalogować.
                Zapraszasz "zapraszam do pisania na Forum Mieszkańców Zielonka ----
                • oriolus7 no coment 12.09.13, 11:19
                  Szczytem hipokryzji jest wspominanie o demokracji na tym forum.

Nigdzie nie ma takiej cenzury jak tu, a na FMZ jest zupełna wolność słowa i poglądów.

• podatnik2014 Re: no coment 12.09.13, 11:33
                    oriolus7 napisał:

> Szczytem hipokryzji jest wspominanie o demokracji na tym forum.
                    >
                    > Nigdzie nie ma takiej cenzury jak tu, a na FMZ jest zupełna wolność słowa i pog
                    > lądów.
                    To jak nazwiesz brak możliwości całkowitego wejścia na FMZ podatnika? Dlaczego zostałem wycięty????
                • baseciq Re: Zaczyna się! 12.09.13, 12:24
                  Basety gryzą jak się ubliża innym forumowiczom, ale niektórzy tego po prostu nie rozumieją.
                • podatnik2014 Re: Zaczyna się! 23.09.13, 09:37
                  tak jak przewidywałem, przewaga rośnie. Na 90 głosów(nie głosujących ;)), 27% jest za liderem JZ. 27% to 24,3 głosy. Każdy głos pewnie ma dostęp do 2 kompów(dom i praca) co daje 12,15 wyborcy. Ankieta trwa już jakiś czas - dziś 13 dzień, a wybory potrwają tylko kilkanaście godzin.
                  Kruca bomba, mało głosów ;)
                  • podatnik2014 Re: Zaczyna się! Ranking przedwyborczy 07.10.13, 20:04
                    Pozwoliłem sobie na przeliczenie głosów wg nazwisk potencjalnych kandydatów(oczywiście na niezależnym). Otóż natknąłem się na pewne nieścisłości. Niezależny podaje, że głosowało 135 wyborców, a ja naliczyłem 141. Można to łatwo sprawdzić(przynajmniej na tą chwilę)wchodząc w zakładkę głosy.
                    Tylko jeden kandydat ma niedoliczonych 6 głosów. Ciekawe czy to przypadek, czy „nieumiejętność maszyny liczącej”, mam nadzieję, że portal sprostuje te błędnie przedstawiane „wyniki”. Tym kandydatem jest jakże nielubiany przez niezależny, lider DZ.
                    Autentyczne wyniki:
                    AS – 4 głosy – 2,8%
                    DG – 18 głosów – 12,7%
                    GL – 15 głosów – 10,6%
                    GG – 14 głosów(nie 8) – 9,9% (nie 8%)
                    GAM – 7 głosów – 4,9%
                    PM – 20 głosów – 14,2%
                    SKG – 30 głosów – 21,3%
                    WPW – 33 głosy – 23,4%

Zrobiłem prtsc
                    • podatnik2014 Re: Zaczyna się! Ranking przedwyborczy 07.10.13, 20:16
                      cóż za magiczna szybkość. Już maszyna się naprawiła. Czyżby to zasługa oriolusa? ;)
                  • podatnik2014 Re: Zaczyna się! 10.03.14, 22:46
                    ruszyła nowa-stara ankieta. Oczywiście wiadomo kto prowadzi w tzw. konkurencji
                    • podatnik2014 Re: Zaczyna się! 27.04.14, 20:41
                      być może znowu portal jedyny poczytny, napisze,że monologuję, ale nie mogę sie powstrzymać. W ankiecie na burmistrza na niezależnym(jedynym) prowadzi obecny! Jak to się stało??? I to juz nie jest 1%. Jest 7% przewagi. Niemożliwe stało się faktem. Najgorszy burmistrz w demokratycznej epoce Zielonki, wygrywa.
                      Czy może ktoś to wytłumaczyć? ;-)
    • podatnik2014 Re: Zaczyna się! do jamnika 05.12.13, 15:52
      cóż oznacza "momen omen"
      • podatnik2014 Re: Zaczyna się! do jamnika 06.12.13, 08:47
        w US Wołomin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka