piorek 08.12.14, 12:37 Szykuje się zmiana firmy odbierającej nasze odpady. Dotychczasowego Juranta zastąpi MPO Wołomin. www.bip.zielonka.pl/upload/doc/1838_20141205_115852.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_prickstein Re: Nowy odbiorca odpadów 08.12.14, 13:01 I co to zmienia, skoro co wieczór widać pielgrzymki ciągnące do lasu, by wyrzucić śmieci: obierki, popiół, skoszoną trawę, czasem jakieś plastiki. A gdy rozsądnie proponuję założenie w dogodnym miejscu składowiska czy wysypiska, to podnoszą się głosy oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1234alex Re: Nowy odbiorca odpadów 08.12.14, 15:16 Proponuję składowanie na Pana działce - jaki adres? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_prickstein Re: Nowy odbiorca odpadów 08.12.14, 15:59 Żenujące. Poczytaj Pan gdzie proponowałem lokalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
po-wiatowy Re: Nowy odbiorca odpadów 09.12.14, 00:14 michal_prickstein napisał(a): > I co to zmienia, skoro co wieczór widać pielgrzymki ciągnące do lasu, by wyrzuc > ić śmieci: obierki, popiół, skoszoną trawę, czasem jakieś plastiki. A gdy rozsą > dnie proponuję założenie w dogodnym miejscu składowiska czy wysypiska, to podno > szą się głosy oburzenia. A ten znowu swoje. Mania jakaś czy co ? ONR=wysypisko śmieci w każdej gminie Odpowiedz Link Zgłoś
michal_prickstein Re: PO - wiatowy żąda wysypisk śmieci w każdej... 09.12.14, 08:10 ...gminie. Manipulant. Odpowiedz Link Zgłoś
dabrowa51 Re: Nowy odbiorca odpadów 19.12.14, 12:10 Skoro miasto zapłaci firmie MPO mniej, to mnie interesuje, czy my mieszkańcy będziemy płacić także mniej? Czy znany jest komuś bilans śmieciowy. Chodzi mi o wpływy z opłat śmieciowych i wydatki miasta na obsługę odbioru śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś