23.09.05, 23:05
Czy ktoś wie kiedy otwarcie stacji beznynowej BP. Dzisiaj przejeżdżałam i nie
sądziłam, że tyle już zrobiono. Ostatnim jak tam byłam to był tylko wielki
dół w ziemii. Myślę, że ta stacja będzie jak znalazł, brakowało jej po tej
części miasta.
Obserwuj wątek
    • lukkaszek Re: Stacja BP 26.09.05, 17:55
      No brakowało, ale pewnie będzie drogo. Nic to ważneże będzie bliżej do
      nocnego :D
      • kolezka1 Re: Stacja BP 28.09.05, 19:06
        Co do cen, to alkochol bedzie duzo drozszy, a cen paliw BP nie narzuca, tylko
        wlasciciel ustala sam, wiec nie jest pewne jakie będą, ale ja myśle, że drogo
        nie będzie - przynajmniej na początku. A co do otwarcia to jeszcze troche
        poczekamy bo otowrzyc stacje nie jest tak hop siup, ja obstawiam, że jak by sie
        nie starali i jak by bardzo nie pracowali to miesiąc to mało....
        • lukkaszek Re: Stacja BP 01.10.05, 13:36
          Etam, sądze otworzą lada dzień bo już nawet cysterny z paliwem podjeżdżają i
          zapełniają zbiorniki. Z tego co widać to trzeba jeszcze posprzątać teren, nabyć
          asortyment do sklepu i ogólnie wszystko dopieścić i stacja ruszy. Myśle że ceny
          paliw bedą jednak wysokie bo po tej stronie Zielonki to jedyna stacja. Obym się
          mylił z tymi cenami.
          PS: a czy już zauważyliście jak fajnie świeci w nocy i jką daje poświate? :)
          • kolezka1 Re: Stacja BP 01.10.05, 14:45
            Hmmm, to az dzisiaj wieczorkiem tam podjade i lukne jak to wyglada, albo moze
            nawet w ciagu dnia. Mogliby otworzyc bo na tofmira (petrochemie) nie lubie
            jezdzic bo moim zdaniem maja kiepskie paliwo, a do Ząbek czy Marek tez nie jest
            blisko.
            • kolezka1 Re: Stacja BP 02.10.05, 06:59
              Ok, wiec luknalem jak to wyglada i powiem szczerze ze na dzien dzisiejszy to
              potrzeba jednego dnia zeby to otworzyc, rano wjezdza cysterna, zalewa
              zbiorniki, w tym czasie ukladaj towar na polkach, inni zamaitaj podjazdy i
              stacja dziala. A ze jest jak jest to napewno brakuje im jakichs pozwolen, no i
              tu zalezy jakich.... Moze to byc blacha sprawa, a moze byc to cos ciezszego,
              wiec ciezko stwierdzic....... Ale skoro maja juz barwy BP przyznane to napewno
              maja pomoc z ich strony, wiec jak sa kumaci to lada dzien stacja zacznie
              dzialac. Swoja droga w dniach dzisiejszych barwy BP to najlepszy interes, bo BP
              zalatwia ceny zakupu dobre, program lojalnosciowy i dobre warunki umowy. Jednym
              slowem najbardziej dochodowe barwy stacji.
              Pozdrawiam
              • lukkaszek Re: Stacja BP 02.10.05, 23:46
                A widzisz że już prawie, prawie jest gotowe... Mośle że na dniach to ruszy.
                • feniks0 Re: Stacja BP 25.10.05, 20:15
                  dzisiaj zjęli ogrodzenie więc chętni mogą już pojeździć po nowiutkiej kostce ;))

cen na plafonie jeszcze nie ma ;((

kręcą się jacyś ludzie, układją cos na półkach ...

wygląda na to ze na Wszystkich Świętych działać będzie

pozdrówka
                  • lukkaszek Re: Stacja BP 28.10.05, 17:10
                    No prosze i już stacja otwarta :) I nawet ceny są bardzo przystępne... No no
                    jestem pod wrazeniem :) Oby tak dalej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka