martus27 03.10.05, 17:02 O niedawna mieszkam w Zielonce. Nie bardzo znam to miasto a poszukuję dobrego pediatry. Może być też z bliskich okolic. Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_k84 Re: pediatra 04.10.05, 07:22 Michał Hoffman - pracuje w Multi-Medice... Lekarz autentycznie zaangazowany w to co robi, współpracujący z rodzicami i... po prostu super. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka72 Re: pediatra 04.10.05, 12:15 Witam, ile ja się przez niego nacierpiałam, bo......nie rozpoznał zapalenia wyrostka robaczkowego u mojego syna...Rzeczywiście jest sympatyczny, ale bardzo się po tym wydarzeniu do niego rozczarowałam, żeby nie moja intuicja i szybkie zawiezienie go na Niekłańską w stanie już ropnym to nie chcę nawet myśleć, co by było... Odpowiedz Link Zgłoś
ama79 Re: pediatra 17.03.06, 22:00 Ja też polecam M. Hoffmana. Według mnie zna się na rzeczy i lubi to co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
agaaga77 dr Szymańska 18.03.06, 10:25 niezastąpiona, jeżeli potrzebna wizyta domowa - poza tym, co dla mnie bardzo ważne - nie zaczyna leczenia od antybiotyków. Ma doskonały kontakt z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: dr Szymańska,POLECAM 20.03.06, 18:11 tez polecam. wziela ode mnie20zl za wizyte, bada,oglada dokladnie dzidziusia,mozna do niej zadzwonic w razie problemu i zawsze pomoze i nie marudzi, lekarz z powolania, jesli chcesz jej nr tel to napisz na moja poczte to podam Odpowiedz Link Zgłoś
andraga Re: dr Szymańska,POLECAM 29.05.06, 12:07 Witam jesli to mozliwe to tez prosilabym o kontakt do dr. Szymańskiej serdecznie pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia001 Re: dr Szymańska,POLECAM 16.07.06, 16:03 A nie wiesz czy dr Szymanska w ramach wizyt domowych wystawia zwolnienia lekarskie na dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_k84 Re: dr Szymańska 11.07.06, 12:07 nie zaczyna od antybiotyków???? Chyba żartujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: dr Szymańska 17.07.06, 13:54 ja tez bylam u niej kilka razy i daje lagodne lekarstwa, stara sie nie przepisywac antyboitykow jezeli to nie jest konieczne. moja bratowa tez do niej chodzi i ma takie same zdanie. wiec jest nas juz 3 ;) Odpowiedz Link Zgłoś