bmateuszczyk 29.11.08, 13:02 Czy w Zielonce jest gdzieś zakład zajmujący się oprawą obrazów? Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nierymek Re: oprawa obrazów? 29.11.08, 23:09 w Zielonce to nie wiem - chyba nie, ale na pewno jest w Duczkach za Wołominem całkiem niezły. jakby co to na priv mogę podesłać namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
bmateuszczyk Re: oprawa obrazów? 01.12.08, 21:16 Dziękuję za informacje i poproszę o namiary na adres: bmateuszczyk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: oprawa obrazów? 30.11.08, 02:11 W Rembertowie obok AONu jest. www.zumi.pl/1337555,Galeria_i_Oprawa_Obrazow_Tepal._Tadeusz_Palutkiewicz,Warszawa,firma.html Człowiek zakręcony, ale robi porządnie. Ja akurat u niego lustro robiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmateuszczyk Re: oprawa obrazów? 01.12.08, 21:16 baseciq napisał: > W Rembertowie obok AONu jest. > > www.zumi.pl/1337555,Galeria_i_Oprawa_Obrazow_Tepal._Tadeusz_Palutkiewicz,Warszawa,firma.html > Człowiek zakręcony, ale robi porządnie. Ja akurat u niego lustro robiłem :) Dziękuję za info. Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś