majowababka 17.05.09, 17:48 Witam wszystkich. Od niedawna mieszkam w Zielonce. Poszukuję dobrego dentystę - chodzi mi o fachowość ale również o sympatyczne, życzliwe podejście do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syllvia_z Re: dobry dentysta 17.05.09, 21:55 Ja korzystam z Kordent przy ul. Lipowej 6 i mogę z całą pewnością polecić. Jak dla mnie miło i profesjonalnie. Przyjmuje tam kilku lekarzy mają też asystentki. Ja ostatnio jestem tam częstym gościem. Fakt taka przyjemności trochę kosztuje, ale czy teraz jest gdzie tanio? A dla mnie najważniejsze że profesjnalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratujpc Re: dobry dentysta 18.09.09, 17:55 POLECAM www.stomatologia-zielonki.pl Dobra Pani stomatolog w Zielonkach, koło Krakowa. Jedne z najniższych cen, bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: dobry dentysta 18.09.09, 21:45 mieszkam koło kordent'u - ceny z kosmosu (chyba płaci się za te dyplomy amerykańskich uczelni), jakość usługi w normie. Do dobrego dentysty w okolicach Zielonki - to polecam w Markach na Fabrycznej, tel 22 781-29-70 może swojsko, ale ceny i jakość w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
cheryytree Re: dobry dentysta 20.09.09, 17:31 To ja polecę dr Niezgodę. Przyjmuje przy Kolejowej w budynku z ciuchcią. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
anetamama Re: dobry dentysta 21.09.09, 11:13 www.edent.eu/edent/polski/o%20nas/index.html super Barbara Woźniakowska bylo nawet u corci wyrywanie zeba i ok wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
magda.zagroba Re: dobry dentysta 10.12.13, 09:06 ponawiam temat bo po czterech latach co nieco mogło się zmienić. Kogo polecacie? I czy w Zielonce dobrzy dentyści przyjmują tylko prywatnie? Nikogo godnego polecenia na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
apsik321 Re: dobry dentysta 10.12.13, 17:10 Polecam wyżej wspomniany Kordent przy ul. Lipowej. Jeżeli chodzi o Ośrodek Zdrowia to dr Nowakowską - pracowała kiedyś w Kordent i tam się u niej leczyłam. Jest bardzo w porządku np. w Ośrodku Zdrowia jeżeli konieczne jest leczenie kanałowe to mówi wprost, że ona nie ma tam odpowiedniego sprzętu (mikroskopu itp.) i nie podejmie się tego, bo tylko pogorszy sytuację. Moim zdaniem zdrowe i uczciwe podejście. Wiadomo łatwiej coś rozwalić gorzej naprawić. Kordent ma jednak jedną wadę - jest bardzo drogi - ale jeżeli ktoś potrzebuje specjalistycznego leczenia to mają dobry sprzęt, wszczepianie implantów itp. Polecam - ja się póki co nie zawiodłam. (odpukać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
haslotrzaslo Re: dobry dentysta 22.12.13, 16:10 Mieszkam koło kordentu i odradzam-ceny z kosmosu a jakość taka sobie. Ja osobiście chodzę do pani stomatolog przy kolorowej lokomotywie, nigdy nie pamiętam nazwiska więc mogę przekręcić- Bujnicka, Bujakowska-coś takiego. Bardzo miła i zna się na rzeczy tel 22 761 01 00. Natomiast na NFZ przyjmują w Multimedice np dr Słomka. Odpowiedz Link Zgłoś
anna7755 Re: dobry dentysta 17.01.17, 13:34 odradzam dr dobrowolską z vita medica, generalnie całą vita medica odradzam, podejście p. dyrektor zostawia wiele do życzenia... tak jak i jakość usług wykonanych przez ww. Odpowiedz Link Zgłoś