ninka0510 07.04.10, 20:07 dziewczyny jeżeli nie zajdę w ciążę do wakacji to muszę sie poddać laparoskopii. nie mam pojęcia tylko o jakie pieniądze chodzi.....????????? a nie chcę pytać za wcześnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuska231 Re: ile kosztuje laparoskopia 08.04.10, 10:25 ja ide na laparoskopie jest na nfz ja ide na Krakow na Ujastek a to ponoc prywatna klinika a mimo to za darmo bede miec bo sie pytalam Odpowiedz Link
angelika_psycholozka Re: ile kosztuje laparoskopia 08.04.10, 18:38 Witaj! Co prawda nie mogę bezpośrednio odpowiedzieć na Twoje pytanie bo nie wiem, ale chciałam polecić Ci wykonanie laparoskopii w ośrodku naprotechnologii w Warszawie u dr Klimasa. Jest to laparoskopia nieinwazyjna, polecana przez moich nauczycieli NPR. Od nich dowiedziałam się, że w innych ośrodkach zabieg ten jest wykonywany często w sposób BARDZO inwazyjny pozostawiający ogromne szkody w organizmie. Zachęcam do przemyślenia :) Odpowiedz Link
ninka0510 Re: ile kosztuje laparoskopia 08.04.10, 21:04 super ja też jestem z Krakowa a dokładnie z Nowej Huty.Bardzo dobrze znam Ujastek i lekarzy tam pracujących. Po pierwsze mam nadzieje że uda mi się zajść w ciąże a po drugie lecze się prywatnie u lekarza z Krakowa który jest powiązany ze szpitalem wojskowym. Głupio by wyszło jak bym to tam zrobiła ale powiedz mi jedno ?? U jakiego lekarza się leczysz i jak sie znalazłaś na liścia pacjetek, a po zabiegu jak dasz radę napisz jak było czy wszytko w porządku. pozdrawiam Nina. Odpowiedz Link