Dodaj do ulubionych

Problem -owulacja? hormony?

12.07.13, 06:47
Witam, mam problem, i pytanie zarazem, czy w czasie badania usg dopochwowego ginekolog może stwierdzic jednoznacznie owulacje nie ciąże? ost okres miałam 13 czerwca, pozniej po 2 tygodniach 2 dniowe plamienie na brązowo i teraz od kilku dni ostre bole jajniko i lekkie powiekszenie brodawek, nawet odrobine plynu bylo, plus co dziwne duzo ciagliwego słuzu..oczywiscie jestem spanikowana, mam juz dwojke dzieci nie chce więcej i zabezpieczam sie z mezem ale wiadomo.. Ogólnie ostatnie cykle mam wyjatkowo długie, na okres czekam ok tydzien,1,5 , ale zrobiłam nawet test, najpierw nic,później jakby delikatny cien kreski ,ktory szybko zniknąl i się rozmyło wszystko na różowo.... Ale wracając do tematu , byłam wczoraj u ginekolog i po badaniu i badaniu usg dopochwowym stwierdziła ze jej to wyglada na piersza faze cyklu i wlasnie mam owulacje bo w jajniku widac pęcherzyk i dała mi skierowanie na badanie tarczycy bo hormony mi wariuja- wiec pytanie czy moze to tak wygladac? az tyle objawow i to od tarczycy? skoro widziała w jajniku pecherzyk to w ciazy byc nie moge? wiem,ze to oczywiste ale prosze o pocieszenie bo juz wariuje...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka