Dodaj do ulubionych

Brak skoku ?

25.09.05, 18:21
Jest dzis 16d.c.Sluz byl,a jakze...(juz wlasciwie sie koncy jego obecnosc),
atemperatura caly czas utrzymuje sie w granicach 36,5-36,6.czy uznac, ze
owulacja byla ?
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Brak skoku ? 25.09.05, 18:31
      > (juz wlasciwie sie koncy jego obecnosc),

czyli jeszcze jest.
      jeśli w ciągu 2-3 dni temperatura nie skoczy, to możesz napisać jeszcze raz na forum. prawdopodobnie skoczy.
      jest jeszcze jedna mała możliwość - za kilka dni śluz wróci i dopiero wtedy będzie owulacja.
      • mohami Re: Brak skoku ? 25.09.05, 18:34
        Ratunku ! Moze jeszcze wrocic ? Jakos tak czuje , ze "juz po wszystkim ", byl
        bol jajnika po lewej stronie , sluz w duzej ilosci, przezroczysty i bardzo
        rozciagliwy ...No ale ta temperatura...
        • mohami Re: Brak skoku ? 25.09.05, 18:46
          Zalozmy, ze cykl jst bezowulacjny (chociaz ten bol i sluzu cala masa..), czy po
          bezowulacyjnych wystepuje wobec tego @? Czy mog jej nie dostac ?
          PS Nie planuje dzieci...
          • lausanne2 Re: Brak skoku ? 25.09.05, 21:57
            Ja mma cykle bezowulacyjne. @ mam regularnie co 28 dni tyle że bardzo skąpy i
            trwa max 2 dni.
            • mohami Re: Brak skoku ? 27.09.05, 16:27
              No juz myslalam, ze wszystko ok, a tu znowu bezsens ..;(((
              Wczoraj, tzn.w 17 d.c. byl skok z 36.6 do 36.8 .Czyli przepisowe dwie
              krechy ...A dzis .....36.5:((((( Czy fakt, ze zmierzylam bardzo wczesnie , bo
              obudzilam sie o 5 a.m, moze wplynac na obnizenie tempy, skoro na ogol mierze o
              6.45 ? Szlag mnie normalnie trafil ....
              Sluz chyba sobie poszedl , watpie , zeby wrocil...zaczynam tracic wiare w sens
              tych obserwacji .....
              • fiamma75 Re: Brak skoku ? 27.09.05, 17:21
                Może tak być. Ale pojedynczy spadek temp. może się zdarzyć. Zobacz, co będzie
                jutro, pojutrze.
                • lilith76 Re: Brak skoku ? 28.09.05, 15:41
                  fiamma, skorzystam z wątku i może mi coś odpowiesz: jeśli po szczycie śluzu
                  temperatura podręcznikowo skacze, po czterech dniach spada, dwa dni jest niska,
                  potem skacze i na wysokim poziomie utrzymuje się sześć dni do okresu - czy
                  takie spadek w środku jest w normie?
                  • fiamma75 Re: Brak skoku ? 28.09.05, 16:55
                    A jak jest ze śluzem? To się dzieje po szczycie śluzu?

Miałam jeden taki cykl, że temp. ładnie skoczyła, 3 dnia spadła (powyżej linii
                    podst. ale mniej niż wymagane 2 kreski), 4 dnia - spadła do linii podst., 5
                    dnia lekko się podniosła a potem z powrotem były wysokie. Za czas niepłodny
                    uznałabym dopiero 5 dzień skoku wieczór.
                    Moja ginka (zna się trochę na wykresach) powiedziała mi, że jedniodniowy spadek
                    zawsze się może zdarzyć.
                    • lilith76 Re: Brak skoku ? 29.09.05, 15:04
                      dzięki :)
                      pomimo dwudniowego spadku temperatury śluz już nie wrócił.
    • lilith76 Re: Brak skoku ? 28.09.05, 15:39
      mohami, mi się czasami zdarza dwa razy w cyklu zestaw śluz + ból + plamienie i
      dopiero po drugim skacze temperatura. spokojnie.
      • mohami Re: Brak skoku ? 30.09.05, 00:44
        Ok, 19 i 20 d.c(dzis) jest 36.85, poczekam jeszcze chwile i chyba uznam , ze
        jest ok.Tylko ten nagly spadek mnie martwi, ale skoro jest normalny, to musze
        ten fakt przyjac:)
        Dzieki , dziewczyny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka