mohami 25.09.05, 18:21 Jest dzis 16d.c.Sluz byl,a jakze...(juz wlasciwie sie koncy jego obecnosc), atemperatura caly czas utrzymuje sie w granicach 36,5-36,6.czy uznac, ze owulacja byla ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Brak skoku ? 25.09.05, 18:31 > (juz wlasciwie sie koncy jego obecnosc), czyli jeszcze jest. jeśli w ciągu 2-3 dni temperatura nie skoczy, to możesz napisać jeszcze raz na forum. prawdopodobnie skoczy. jest jeszcze jedna mała możliwość - za kilka dni śluz wróci i dopiero wtedy będzie owulacja. Odpowiedz Link
mohami Re: Brak skoku ? 25.09.05, 18:34 Ratunku ! Moze jeszcze wrocic ? Jakos tak czuje , ze "juz po wszystkim ", byl bol jajnika po lewej stronie , sluz w duzej ilosci, przezroczysty i bardzo rozciagliwy ...No ale ta temperatura... Odpowiedz Link
mohami Re: Brak skoku ? 25.09.05, 18:46 Zalozmy, ze cykl jst bezowulacjny (chociaz ten bol i sluzu cala masa..), czy po bezowulacyjnych wystepuje wobec tego @? Czy mog jej nie dostac ? PS Nie planuje dzieci... Odpowiedz Link
lausanne2 Re: Brak skoku ? 25.09.05, 21:57 Ja mma cykle bezowulacyjne. @ mam regularnie co 28 dni tyle że bardzo skąpy i trwa max 2 dni. Odpowiedz Link
mohami Re: Brak skoku ? 27.09.05, 16:27 No juz myslalam, ze wszystko ok, a tu znowu bezsens ..;((( Wczoraj, tzn.w 17 d.c. byl skok z 36.6 do 36.8 .Czyli przepisowe dwie krechy ...A dzis .....36.5:((((( Czy fakt, ze zmierzylam bardzo wczesnie , bo obudzilam sie o 5 a.m, moze wplynac na obnizenie tempy, skoro na ogol mierze o 6.45 ? Szlag mnie normalnie trafil .... Sluz chyba sobie poszedl , watpie , zeby wrocil...zaczynam tracic wiare w sens tych obserwacji ..... Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Brak skoku ? 27.09.05, 17:21 Może tak być. Ale pojedynczy spadek temp. może się zdarzyć. Zobacz, co będzie jutro, pojutrze. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Brak skoku ? 28.09.05, 15:41 fiamma, skorzystam z wątku i może mi coś odpowiesz: jeśli po szczycie śluzu temperatura podręcznikowo skacze, po czterech dniach spada, dwa dni jest niska, potem skacze i na wysokim poziomie utrzymuje się sześć dni do okresu - czy takie spadek w środku jest w normie? Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Brak skoku ? 28.09.05, 16:55 A jak jest ze śluzem? To się dzieje po szczycie śluzu? Miałam jeden taki cykl, że temp. ładnie skoczyła, 3 dnia spadła (powyżej linii podst. ale mniej niż wymagane 2 kreski), 4 dnia - spadła do linii podst., 5 dnia lekko się podniosła a potem z powrotem były wysokie. Za czas niepłodny uznałabym dopiero 5 dzień skoku wieczór. Moja ginka (zna się trochę na wykresach) powiedziała mi, że jedniodniowy spadek zawsze się może zdarzyć. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Brak skoku ? 29.09.05, 15:04 dzięki :) pomimo dwudniowego spadku temperatury śluz już nie wrócił. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Brak skoku ? 28.09.05, 15:39 mohami, mi się czasami zdarza dwa razy w cyklu zestaw śluz + ból + plamienie i dopiero po drugim skacze temperatura. spokojnie. Odpowiedz Link
mohami Re: Brak skoku ? 30.09.05, 00:44 Ok, 19 i 20 d.c(dzis) jest 36.85, poczekam jeszcze chwile i chyba uznam , ze jest ok.Tylko ten nagly spadek mnie martwi, ale skoro jest normalny, to musze ten fakt przyjac:) Dzieki , dziewczyny! Odpowiedz Link