maalza 13.03.06, 12:09 Podejrzewam, ze taki wątek juz mogł byc, ale jak na razie nie znalazlam, wiec po prostu ktora nie chce sie wpisywac niech sie nie wpisuje. Mam pytanie gdzie mierzycie temperature? ja w ustach Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 13.03.06, 13:21 w pochwie, w ustach mnie denerwowalo;)i zasypialam. Odpowiedz Link
blaszany_dzwoneczek Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 13.03.06, 14:21 W pochwie, mierzenie w ustach było dla mnie zbyt denerwujące i wymagające uwagi, żeby dobrze trzymać termometr. Odpowiedz Link
lilith76 Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 13.03.06, 14:23 w ustach. z termometrem w pochwie w życiu bym się nie odważyła zdrzemnąć, w ustach tak :) Odpowiedz Link
blaszany_dzwoneczek Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 13.03.06, 14:26 Hehe... Ja odwrotnie, bałabym się, że ugryzę :-) Odpowiedz Link
agax4 Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 14.03.06, 17:27 w pochwie; ps. wyczytałam ostatnio, że jest tam znacznie "czyściej" niż w ustach, bo flora bakteryjna znacznie mniejsza; Odpowiedz Link
elek75 Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 15.03.06, 08:30 ja w odbycie ale zastanawiam się, żeby od nastepnego cyklu mierzyć w pochwie... Odpowiedz Link
anna.belle Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 15.03.06, 10:47 w pochwie. elektronikiem, więc wyłączając budzik biorę do ręki termometr, a po niecałej minucie słyszę spod kołdry brzęczyk, że gotowe :) w ustach ponoć łatwiej o zły pomiar. Odpowiedz Link
kasia_kar Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 16.03.06, 22:42 w ustach, pod językiem, ale czasem moje pomiary bardzo skaczą więc zastanawiam się nad mierzeniem w pochwie ale z drugiej strony to w jak mierzę temperaturę to jeszcze trochę przysypiam i budzi mnie brzęczyk termometru, a jak mierzyłabym w pochwie to mogłabym tego nie usłyszeć, zasnąć na dobre i boję się, że np. mogłabym wbić sobie gdzieś głębiej termometr i coś sobie uszkodzić Odpowiedz Link
channel8 Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 17.03.06, 21:28 Ja - w odbycie, mierzyłam w pochwie ale termometr mi się wysuwał jak zasypiałam (mam microlifta):-) a teraz mam ładne wykresy. Odpowiedz Link
mimoooza Re: mała SONDA - gdzie mierzycie 19.03.06, 01:26 Przez kilka lat mierzyłam w pochwie, od roku mierzę w ustach. Pozdrawiam Odpowiedz Link