Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację!

08.06.06, 07:18
Trochę dziwny ten mój wykres. Do @ jeszcze 1 dzień, no góra 2 (ale mam
nadzieję, że nie przyjdzie). Objawów też w tym cyklu za dużo nie mam, brzuch
bolał mnie od 14 do ok 19 dc i przestał, teraz mam tylko bardzo nabrzmiałe
piersi. To mój wykres: www.nmpr.bfe.pl/glowna/index_glowna.php (trzeba
zalogować: rengur renata)
Obserwuj wątek
    • j_o_asia Re: Proszę o interpretację! 08.06.06, 10:33
      faktycznie masz niewielką różnicę między fazami niskich a wysokich temp. Ale
      moze taka jest Twoja uroda:)
      Jak dla mnie owu mogła być 18 dc. Ale cieżko jest to określić, kiedy ona
      faktycznie miała miejsce, bo temp tego wyraźnie nie pokazują.
      Jeżeli owu była 18 dc to @ pewnie dostaniesz ok 32 dc. No, chyba ze nie dostaniesz:)
      To wszystko co ja widzę i wnioskuję:)
      Pozdr.
      • rengur w oczekiwaniu... 11.06.06, 15:51
        wczoraj lub dzisiaj miała przyjść @, dawno się nie spóźniała, boję się, że może
        niepotrzebnie o tym myślę, ale mam taką bardzo cichutką nadzieję, że może tym
        razem się udało...
        • espree Re: w oczekiwaniu... 11.06.06, 15:58
          jeszcze chyba za wcześnie na objawy ciąży...
          • rengur Re: w oczekiwaniu... 12.06.06, 07:57
            Jak na razie jednynym objawem jest brak @. Pozostałe objawy takie jak co
            miesiąc, no może trochę bardziej dokuczają mi jajniki (zwłaszcza lewy). I jakby
            tak szukać głębiej to na pewno coś by się znalazło ale nie chcę się nakręcać...
            • espree Re: w oczekiwaniu... 12.06.06, 08:37
              Od terminu jajeczkowania do następnej miesiączki upływa średnio 12-16 dni.
              Zakładając, że miałaś jajeczkowanie ok 31.05 (18dc) to termin miesiączki
              upłynie dopiero ok. 15 czerwca.

No, ale wszystko jest możliwe ;)
              • rengur Re: w oczekiwaniu... 12.06.06, 18:43
                No właśnie nie wiem jak to było z tą owulacją - niby temp. wskazuje na ok 18dc,
                ale śluz i pozostałe objawy na 10-11dc, tylko że wtedy ta temperatura- najpierw
                skoczyła, potem spadła, sama nie wiem...
                • espree Re: w oczekiwaniu... 13.06.06, 08:51
                  a sprawdzasz szyjkę?

bo ja np. w tym miesiącu miałam śluz ciężki do interpretacji. wydawało mi się,
                  że już była owulacja, ale szyjka ciągle nie była zamknięta i temperatury
                  niejednoznaczne... poczekałam kilka dni i chyba miałam owulację ok. 16dc, a nie
                  jak wcześniej myślałam 13dc (na podstawie obserwacji śluzu)...
                  • rengur Re: w oczekiwaniu... 13.06.06, 16:37
                    Szyjiki nie, ale 10-12dc śluz był bardzo wyraźny-płodny, a od ok 14dc śluz byl
                    (i w zasadzie nadal jest) kremowy
    • anolia Re: Proszę o interpretację! 14.06.06, 13:22
      jak dla mnie to owulacja był ok 18 dnia cyklu...widać mały skok ale temperatura
      już nia zeszła do tych jakie widać w pierwszej fazie i jakby narysować linię
      wzdłóż najwyższej z najniższych temperatur to sama zobaczysz gdzie się zaczyna
      druga faza. @ powinna przyjść jutro najdalej pojutrze i wtedy będzie w terminie
      natomiast jak nie dostaniesz do piątku to możesz robić teścik i uznać że się
      spóźnia...najpewniej jednak w sobatę wtedy minie 16 dzień drugiej fazy i wtedy
      właśnie zachodzi podejrzenie ciąży
      • rengur Re: Proszę o interpretację! 17.06.06, 18:06
        Test zrobiłam w piątek, wyszły 2 tłuste krechy. Jestem szczęśliwa, pełna obaw i
        niepokoju. Więcej napiszę po wizycie u lekarza. Nie wiem czy spieszyć się z
        wizytą bo chciałabym żeby na usg było już "coś" widać. Dziś mój 34dc (zawsze
        max 29dni)
        • fiamma75 Gratulacje! 18.06.06, 08:41
          Spokojnej bezproblemowej ciąży
        • espree Re: Proszę o interpretację! 18.06.06, 19:01
          gratuluję!!!!

:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka