mercy2 30.04.07, 11:18 Staramy się z mężem o dziecko. Czy koś może powiedzieć jak codzienne przytulanko może wpłynąć na nasze starania. Słyszałam różne opinie i chciałam zasięgnąć również opinii fachowców. Wypowiecie się??? Pliz.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosenka1 Re: pytanko 30.04.07, 11:31 jeden cykl tylko na to poszlam, zwariowalam, przytulanka byly od 10 do 20dc, mielismy dosc slabsze plemniczki to minus wg mnie 2-3 przytulanka w okolicach owu w zupelnosci wystarcza, mozna sobie pomoc testami owu, a dla potwierdzenia przebytej owu mierzyc tempki Odpowiedz Link
ewinka22 Re: pytanko 30.04.07, 15:26 Zgadzam się z wiosenką, my też jeden cykl staraliśmy się codziennie i stwierdziliśmy, że to koszmar! No chyba, że ktoś ma aż taki temperament to spoko:)hihin Generalnie co 2-3 dni spokojnie wystarczy. Wszystko zależy jeszcze od jakości plemniczków:) Powodzenia Ewa Odpowiedz Link
megisa1 Re: pytanko 30.04.07, 15:45 u nas tez zrobilismy sobie raz taki maraton... ...gdzies zniknęła na chwile przyjemność a pojawił się obowiązek...porażka oczywiście cykl bez pozytywu :( ale seks co 2 dzień tez był bez pozytywu :( teraz bardziej kierujemy sie słowami lekarza...kochac się kiedy jest ochota i widze ze ochoty jest wiecej w okolicach owu :D nie ma co sie umawiać...biologia robi swoje Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: pytanko 30.04.07, 18:09 a ja straszna ochote mialam jakos w 7dc i nijak to do mojej owu, ktora raczej jest obecnie czyli 17dc mozna sie kochac spontanicznie, ale jak wiemy kiedy jest owu, to w okolicach tez sie poprzytulac, byle nie codziennie Odpowiedz Link