Dodaj do ulubionych

Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRESKI!!!

04.06.07, 07:32
Udało sie dzisiaj rano tescik zrobiony i co???...II cudne kreseczki!!!!
Teraz mam takie napady radości i za chwile sobie mysle jak to bedzie!
Ok 9 lece na bete i zarejstrowac sie do gina!!!
Aga oplacalo sie tyle czekac!!!
Dzieki wszystkim babeczkom!!!
Tempka wysoko dzisaj 19 dzien wyzszej 37.05 i to po tym jak zasnelam dopiero
o 1 w nocy bo po prostu nie moglam spac!!!
Oby wszystko poszlo dobrze!!!
Buziale!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • agusek_1 Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 07:46
      anulko bardzo serdecznie Ci gratuluję i życzę szczęśliwych 9 m-cy.
      Nie śledzę od początku Twojego wątku, więc czy możesz napisać , jak długo się
      staraliście o dzidziusia i jakie były trudności?
      Pozdrawiam :)
      • anulka80 Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:03
        Agusku nie dziekuje zeby nie zapeszac!!!
        Staralismy sie cztery cykle z czego ten wlasnie czwarty byl strasznie dlugasny
        i owu wystapila ok 45-47dc i strasznie sie ciesze ze nie poszlam do gina
        wczesniej bo pewnie by przepisal mi cos na wywolanie @ a tu prosze jaki sliczny
        prezencik za cierpliwosc!!!
        Z dodatkowych trudnosci to jeszcze a to jakas grzybica w 2 cyklu albo zapalenie
        w 3 cyklu staranek a no i jeszcze moje cisnienie ktore na szczescie sie jakos
        unormowalo!!!
        Zobaczymy co bedzie dalej!!!
        Pozdrawiam i przesylam wszystkim starajacym pozytywne fluidki!!!
    • deigratia Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:04
      Wiedziałam :) Dlatego próbowałam skusić Cię na wcześniejszy test :))) SUPER!!!
      Gratulacje! (a teraz muszę wytrzeć łzy, bo jakiś klient się zbliża) Oby
      wszystko szło już teraz tylko dobrze!
      • agafrytka Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:31
        Anka - WIEDZIAŁAM,WIEDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!!!
        Ale jesteś kobitka-podwójna!
        Cieszę się bardzo.
        Teraz odpoczywaj,uśmiechaj się,dużo śpij,ciesz się życiem.
        Maleństwo rośnie,zobaczysz będzie wszystko dobrze.
        Aneczko mocno,mocno Cię ściskam.
        Trzymaj się
        Buziali milion
        • anulka80 Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:36
          Aga-Moja Kochana Psiapsiółko!!!!
          Jutro ide do gina juz sie zarejstrowalam na 20.15:)Mam nadzieje na zwolnienie:)
          Martwi mnie tylko to ze poza czestym oddawaniem moczu i zmeczniem nie mam
          mdlosci a tak bym chciala miec;)Ale ze mnie wariatka!!! Z bety zrezygnowalam bo
          strasznie pada i nie chce sie nosa wychylac:)
          Ale sie dzieje, musze sie wyciszyc ale jakos dzis nie potrafie:)Lezki mi sie
          cisna na oczka!!!
          Dzieki wszystkim
          Buziale
          • agafrytka Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:42
            Ania,na mdłości przyjdzie czas,spokojnie.
            Szczęściaro,jesteś niesamowita!
            Kochana!To jest to o co chodzi,nie wiem tylko jak Ty dzisiaj wysiedzisz w
            pracy.A mąż,jak zareagował?
            U Ciebie leje?U mnie pikne słoneczko.W końcu ciepło!Przesyłam promyczki....
            Też mi się ryczeć chce...z powodu Twojego szczęścia!
            • anulka80 Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:48
              Agus jestes Kochana pewnie juz to pisalam z tysiac razy ale co tam!!!
              Sama nie wiem jak wysiuedze w pracy!!!JUz mi sie nie chce tu siedziec!!!
              Oczywiscie razem z mezem robilismy tescik:)Nazwalam go specjalista testowym:)
              Tym razem mialam jakis paskowy test i bylam przekonana ze nie wyjdzie nic a tu
              od razu dwie kreseczki:)I lezki poszly i w ogole mnostwo przytulanek i
              caluskow:)Slodziutko bylo:)
              U nie strasznie pada:( Ale zlapalam odrobine promyczkow od Ciebie:))
              Jutro do ginka :) juz sie nie moge doczekac!!!
              Czas na meliske moze sie troche uspokje!!!
              • agafrytka Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:55
                A to mężulek-najszczęśliwszy facet pod słońcem.
                Ania,gin na tym etapie może nie wybadać ciąży,stwierdzi ewentualnie,że macica
                jest uniesiona.Pewnie zrobi Ci usg i zobzczysz pęcherzyk ciążowy.
                Aniu za dwa dni zacznie bić serce Twojego maleństwa.Narysuj sobie na karcie w
                tym dniu czerwone serduszko,aby później mu to pokazać.Aneczko,odezwę się
                jutro,bo zaraz znikam do pracy,a dziś wracam bardzo późno i nie wiem,czy będę
                miała siłę zajrzeć na forum.Chociaż I faza w toku,abstynencja...to może i
                zajęta nie będę.Ha,ha
                Jeszcze raz mocne uściski,życzę cudnego dzionka.Może być jeszcze bardziej cudny
                niż jest?
              • deigratia Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:55
                Ania, melisa może się na nic nie zdać. Mi szok nie przechodził tydzień :) Ale
                to jedne z najpiękniejszych dni w życiu :)) Do gina poszłam w 25 dpo a on kazał
                dać na luz i poczekać na usg (za co w sumie jestem mu wdzięczna). Za mdłościami
                nie tęsknij - to koszmar, u mnie całodniowy :( :))) Ależ nakręcona
                kobieta :)))) Super!
            • agusek_1 Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 08:52
              anulko na pewno wszystko będzie dobrze i doczekasz się swoich mdłości. Mam
              nadzieję, że ja też nie długo zobaczę dwie kreseczki - tak bardzo bym chciała
              zrobić mężusiowi prezent na naszą drugą rocznicę ślubu, czyli 25 czerwca :)
              Nawet nie wiesz, jak się cieszę Twoim - a raczej Waszym szczęściem... aż mam
              łezki w oczach, ze wzruszenia oczywiście:)
    • anulka80 :))) 04.06.07, 09:03
      Dziewczyny jestescie super!!! Jak czytam te wszystkie milutkie slowa to lezki
      sie kreca:)))
      Dzieki za rady
      Deigratia lepiej zeby meliska pomogla bo z moim cisnieniem to wiesz lepiej zeby
      sie teraz wyciszyc!!!oooo chyba sie tak latwo nie da uspokoic!!!
      Jestem w jakiejs euforiii!!!
      Agusku na pewno i Tobie sie uda grunt to sie nie nakrecac(hahaha wiem sama ze
      to jest najtrudniejsze) i byc dobrej mysli i wytrwale czekac:)
      No spadam poprawac bo mnie wyrzuca z pracy za te necikowe szalenstwa!!!A co mi
      tam!!!
      Buziale
      • wiosenka1 Re: :))) 04.06.07, 09:55
        I ja sie dolaczam do gratulacji, trzymam kciukasy, spokojnych 8/9 miesiecy

pozdrowka
      • 27ania1 Re: :))) 04.06.07, 11:09
        Anulko,
        Ja tez dolaczam sie aby powiedziec OGROMNE GRATULACJE Anulo.
        Dbaj teraz o Was.
        Buziaczki i milego sopkojnego dnia
        Pozdrowka
    • steffka82 Re: Agafrycio!!!UDAŁO SIĘ DZIŚ ZOBACZYŁAM II KRES 04.06.07, 10:08
      Ja również zycze wszystkiego najlepszego i mocno trzymam kciuki:)
      • kasiap75 Gratulacje:)))) 04.06.07, 10:20
        Życzę wszystkiego dobrego Tobie i Dzidzi:) Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Ale będziecie mieć karnawał w przyszłym roku:))
    • lola1231 gratuluję:))) 04.06.07, 11:51
      juppi juppi!!!! aaale Ci fajnie :) obyś jak najlżej zniosła ciążę wystarczy,że
      brzuszek później będzie cięzki - innych atrakcji może Ci opatrzność oszczędzi
      :D:D dbaj o siebie laska! ściskam moooocno:)))
    • aga7807 gratulacje 04.06.07, 14:30
      anulko, gratulację - popłakałam się ze wzruszenia :-)
      • potworeczka Re: gratulacje 04.06.07, 20:14
        Wszystkiego najszczesliwszego najspokojniejszego i najlzejszego;) w
        nadchodzacym okresie:)
        Ach:) jak przyjemnie slyszec takie nowiny;)
        To jeszcze bardziej uswiadamia mi, ze tez chce byc Mamusia:)
        Pozdrowionka:)

Dziewczynki wiecej taki watkow poprosze;)
        • anulka80 Re: gratulacje 05.06.07, 07:25
          Wszystkim Dziewczynkom pozdrowaski i samych pomyslnych wiesci!!!
          Jestescie Kochane!!
          Nie dziekuje zeby nie zapeszac!!!
          Buziale raz jeszcze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka