istota 27.06.07, 01:06 postanowilam zainwestowac w termometr elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku i zobaczcie co znalazlam uk.gizmodo.com/2005/12/13/woman_c_the_ovulation_thermome.html raczej sobie takiego nie kupie, ale mysle ze fajny :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istota Re: moje termometrowe odkrycie 27.06.07, 01:09 okazuje sie ze jest takich wiecej www.craigmedical.com/Ovulation_comp.htm ale ten pokazuje tylko ° F Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: moje termometrowe odkrycie 27.06.07, 15:30 wow mi sie podoba, 60 dolcow, tak? Odpowiedz Link
nglka Re: moje termometrowe odkrycie 28.06.07, 08:19 Uwaga na krótki kikut :-) Po przebojach z bioselfem (grubym jajem z 3 cm kkutem termmetru) - zwracam na to uwagę. Kikut był na tyle krótki, że przy pomiarze waginalnym musiałam przytrzymywać mocno termometr i do tego kierować go w stronę którejś ze ścianek. Gdy nie dociskałam to kończyło się na pomiarze u wylotu. Może szlag trafić. Odpowiedz Link
istota Re: moje termometrowe odkrycie 30.06.07, 01:02 > Uwaga na krótki kikut :-) zastanawialam sie kiedys czy by sie dalo uzywac taki dla dzieci do mierzenia w uchu, ale z tego co piszesz wyglada ze nie :) mnie sie wreszcie udalo znalesc elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku i czekam z niecierpliwoscia az mi przysla Odpowiedz Link
agafrytka Re: moje termometrowe odkrycie 01.07.07, 00:16 Niestety,termometr dla dzieci do mierzenia w uchu odpada. Odpowiedz Link