reniason 04.11.08, 18:05 Witam czy warto kupić "domowy kurs NPR" jaki poleca LMM? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra_26 Re: Czy warto kupić "domowy kurs NPR"? 04.11.08, 19:26 Nie mam pojęcia, ale miałam do czynienia z kilkoma wersetami z książki Kippleyów i są jak do mnie nie do strawienia. Ja polecam Roetzera "Sztuka planowania rodziny". Jak dla mnie bardzo dobry podręcznik. Odpowiedz Link
dalila84 Re: Czy warto kupić "domowy kurs NPR"? 05.11.08, 12:32 a ja kupiłam caly pakiet i musze przyznac ze jestem bardzo zadowolona można tez porobić ćwiczenia co wyrabia wiekszą pewnosc w interpretacji poza tym przed kupieniem zestawu myslalam ze wiem juz troche ale po przeczytaniu okazalo sie ze na niektóre rzeczy mialam mylną wiedze i dobrze ze sie o tym dowiedzialam zanim zaczelam stosowac npr:)) Odpowiedz Link
reniason Re: Czy warto kupić "domowy kurs NPR"? 05.11.08, 16:09 a według jakiej metody jest prowadzony ten kurs? Odpowiedz Link
reniason Re: Kippleye 06.11.08, 09:12 Oj to dobrze że tego nie zamówiłam bo ja stosuję Rotzera i by mi się wszystko wymieszało. Odpowiedz Link
bystra_26 do dalila84 05.11.08, 21:09 Iner też ma pozycję z kartami do ćwiczeń w interpretacji. Co do Kippeyów - jak reagowałaś na stereotypy typu, że to tylko facet chce i może zawsze i wszędzie, że jak wraca z delegacji to napatrzywszy się na skąpo odziane (skąd oni to wzięli?) stewardessy chce żonę zaraz zaciągnąć do łóżka... a tu się składa, że dopiero 2.wyższa i kobieta ma z tego wybrnąć i inne ktego typu kwiatki? Tak na marginesie, jak u Kippeyów wyznacza się dzień szczytu śluzu? Odpowiedz Link