gryzellek 30.08.09, 09:08 Zapraszam dziewczyny,chcące zajść w ciążę po raz drugi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzellek Re: Mam synka,teraz chcę córeczkę 30.08.09, 09:18 Opowiem swoją historię. Bylam z moim chlopakiem 4 lata kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy,wzielismy slub, a 30.07.2008r urodzil sie moj synek Aleksander. Jego narodziny byly czyms najlepszym ci moglo mi sie przytrafic w zyciu. Olek od samego poczatku jest grzecznym nie sprawiajacym zadnych problemow dzieckiem,zadnych kolek,przeziebien nic,nawet spal wiecej niz chcialam. Teraz Olek misiac temu Olus skonczyl roczek i w jego urodziny zapragnelismy z mezem drugie dziecko. Bardzo chce miec 2 malenstwo,ale nigdy wczesniej nie planowalam ciazy i nie wiem nawet jak sie do tego zabrac. Moze ktoras z was jest w takiej samej sytuacji? Odpowiedz Link
gryzellek Re: to nie to forum 01.09.09, 12:45 ale ty uprzejma jestes! a moze ja tez bym chciala sie dzegos dowiedziec wiecej o NPR Odpowiedz Link
nusiek1234 Re: to nie to forum 02.09.09, 19:58 a ja tez przygotowuje sie do drugiej ciazy zrobilam badania oraz wizyta u lekarza, jak na razie wszystko jest ok wyniki w porzadku wiec czas na starania czekam na @ i zaczynamy odliczanie, tylko pragne dziewczynki a to juz nie takie latwe moze znacie jakies konkretne sposoby??? Odpowiedz Link
bystra_26 wyszukiwarka 03.09.09, 08:30 Temat był n razy. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki. --- <administracja Odpowiedz Link