Dodaj do ulubionych

The Three Corners Sunny Beach Resort*****

• rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 12.01.10, 19:39
      No ładnie, czytaliście: w Hurgadzie w ciągu miesiąca ląduje ponad 20 tysięcy samolotów z Europy i Azji. Hotel jest w odległości 5 kilometrów od lotniska. Może być ciekawie. Nic to, my już się zdecydowaliśmy na koniec maja. Czekamy na opinie pierwszych gości. Wkrótce można się spodziewać, ktoś pisał, że leci w lutym. Pozdrowienia i życzenia
      Magda i Łukasz
      • foczkano1 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 12.01.10, 19:43
        Rutkor hej, z jakiego miasta lecisz w maju?
        My dopiero się zastanawiamy ....nie wim co robić , kupować czy wybrac inny
        hotel....pozdrawiam Kasia
    • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 13.01.10, 10:11
      Na rosyjskim forum pojawiły się nowe komentarze. W większości mało
      pochlebne. Może do lata doprowadzą wszystko do porządku skoro hotel
      otwarty został dopiero 30.12.2009.
      www.tophotels.ru/main/hotel/al42754/
      • zuzia401 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 13.01.10, 12:27
        translate.google.pl/translate?
        hl=pl&sl=ru&u=http://www.tophotels.ru/main/hotel/al42754/&ei=R6RNS_2T
        Fcv6_Ab9692fDg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CA0Q7gEwAA&p
        rev=/search%3Fq%3Dwww.tophotels.ru/main/hotel/al42754/%26hl%
        3Dpl%26lr%3D
        z tłumaczeniemsad
        • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 13.01.10, 13:17
          jeżeli to prawda to wniosek tylko jeden za szybko otwarty hotel.
          Mam nadzieję, że pokoje wyglądają tak samo jak na zdjęciach.
      • vishnja Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 13.01.10, 13:28
        Jakby ktoś miał problemy z odczytaniem w komentarzy lub tłumaczenia googlowego
        pokrótce streszcze opinie sąsiadów. Głowy zarzut, ze hotel jest jednym wielkim
        placem budowy. Wszędzie - syf, brud, kurz, hałas, śmiecie(zdjęcie umieszczone
        przez jednego z użytkowników przedstawia głowny budynek hotelu), pokoje brudne
        zakurzone, łazienka w fatalnym stanie, wody ciepłej rzeczywiście brak.
        Szwedzkiego stołu na obiad również. Baseny brudne i zimne. Plaży brak - jest tam
        tyko spychacz, są robotnicy i błoto zmieszane ze śmieciami. Personel swoimi
        staraniami próbuje zrekompensować niedogodności.
        Generalnie im pózniej się wybieracie do tego hotelu tym lepiej dla was i można
        się nie martwić, bo podobno z czasem hotel "wyjdzie na prosta".
        Ja osobiście wybieram dla siebie jednak inny hotel.
        • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 13.01.10, 15:37
          W sumie zapłaciłem już 1000zł zaliczki sunfun.pl,
          Orientujecie się może czy jest możliwość zmiany hotelu?
          Dodam, że wylot mam 8.07.2010r.

Bo po opiniach to średnio ;/
          • vishnja Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 13.01.10, 16:21
            W regulaminie promocji Sun fun chyba jest napisane ze w czasie trwania promocji
            czyli do 31-go stycznia jest mozliwosc zmiany hotelu, chyba za 200 zl, ale
            musisz poszukac na stronce tego regulaminu.
            Ale uważam, ze do lipca sporo się zmieni w hotelu, w koncu to prawie pół roku. A
            te wszystkie niedogodności wynikają z tego, ze hotel nie jest po prostu zbudowany
            • rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 14.01.10, 15:04
              Swoją drogą zabawna sytuacja. Można powiedzieć, że Rosjanie testują dla Polaków (tak, tak, dla nas) przyszłą jakość ich pobytu. Coś takiego w naszej historii chyba jeszcze nie miało miejsca...
              Mam nadzieję, że ekipy budowlane szybko uwiną się z zakończeniem robót.
              pozdrowienia i życzenia
            • mania-50 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 14.01.10, 22:21
              Niestety już nie można zmienić hotelu bo straci się zaliczkę! Pozostaje mieć
              tylko nadzieję, że wszystko będzie ok. Najbardziej jednak przeraża mnie
              położenie hotelu - 30km od Hurghady, a biurze podróżny zapewniono mnie, że do
              centrum jet około 10 min. drogi!!!!!
              • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 15.01.10, 11:36
                skąd taka informacje, że hotel oddalony jest 30km od hurghady?
                Wszędzie gdzie czytam to jest napisane 10min.
              • rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 12:09
                Mania, skąd masz informacje o tych 30 kilometrach? Hotel znajduje się w Hurghadzie, zaledwie 5 kilosów od lotniska. Jak chcesz to sprawdź na mapach satelitarnych www.maps.google.pl Wystarczy wpisać Three Corners Sunny Beach i już wszystko masz, wszystko wiesz. Poza tym nie zaszkodziłoby trochę poczytać wcześniejsze wpisy na forum.
                Pozdrowienia i życzenia
            • beti33online Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 17:19
              kurcze jak sie naczytałam to sie po prostu bojesmilemam leciec w
              połowie lipca i sama niewiem czy dobrze zrobiłam wybierajac ten
              hotel jungle park tez oferowali ale jak sie naczytałam opinii to mi
              przeszło ale mysle bedzie ok
          • skipperek123 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 30.01.10, 15:02
            Mam zamiar wybrać się tam na przełomie kwiecień - maj. Czy warto? Po zdjęciach
            widać, że nie jest już tak źle, a do kwietnia są jeszcze 3 miesiące... Czy
            zjeżdzalnie są już czynne?

Zastanawiam się jeszcze nad wybraniem hotelu Iberotel AquaMarine Resort
            Hurghada, bowiem Sun&Fun oferuje je w podobnej cenie. Co polecacie?

• 2-aneta Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 13.02.10, 16:23
            może się spotkamy, my lecimy z Wrocławia 09.07.10, korzystałam już z tej sieci i
            zawsze było super
        • planeta77i Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 15.01.10, 13:25
          Luuudzie!!! Bez paniki!!! Niebawem wrócą pierwsi turyści ze study-
          tour uncertain
          • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 15.01.10, 13:54
            www.tophotels.ru/main/gallery_rates/?categ=1&ID=42754&number=180468

aktualne zdjęcia hotelu wink
            • mania-50 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 15.01.10, 14:38
              Rozmawiałam z Panią z sun fun i powiedziała, że koleżanki dzisiaj przyleciały z
              Hurghady i oglądały nasz hotel. Jest super i będzie hitem sezonu!! Mam tylko
              nadzieję,że tak będzie.Pozdrawiam.
              • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 13:29
                Ja wczoraj rozmawiałem z pania z biura i powiedziano mi, że z Egiptu
                z objazdu hoteli wracaja dopiero w poniedziałek...
    • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 13:45
      Uwaga, sprawdzcie cene swoich rezerwacji z Sun & Fun. Okazuję sie,
      że od czasu mojej rezerweacji tz. 12.12.2009 cena wyjazdu mojej
      rodziny na wypoczynek obniżyła sie o 1360 zł. Dzwoniąc do biura Sun
      & Fun dowiedziałe się, że hotel nie cieszy się popularnościa i
      dlatego została obniżona cena pobytu. Niestety to, że wykupiłem
      wczesniej wycieczkę z ofertą niezmienności ceny, nie mogę ubiegać
      się o obniżenie ceny do obecnie proponowanej. Wygląda na to, że
      biuro faworyzuje klienów, którzy wykupują wycieczki później. Mitem
      jest, w Sun & Fun "im wczesniej tym taniej". Rozmawiając wczoraj z
      przedctawicielką biura, delikatnie dowiedziałem się, że jest to moja
      sprawa i w tym momencie tour operator ma mnie już gdzieś.Oczywiście
      moge zrezygnować zostawiając wpłaconą zaliczkę. Na pewno planując
      urlop w przyszłym roku nie bedę brał tego biura pod uwagę.
      • 0mac2 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 14:01
        Ile od osoby dorosłej płaciłeś i dzieci, bo ja za rodzine 4 osobową
        8400 rezerwacje mam od 20 grudnia.
        • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 14:05
          Jade w sierpniu i za rodzinę 2 + 2 zapłaciłem 8860zł a sprawdzając
          wcoraj w rezerwacji Sun & Fun i na Fly.pl w tym samym terminie
          wychodzi mi 7500 zł.
          • domek00 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 14:55
            bez urazy ,ale gdyby cena wzrosła np. o 1000zł to byś poszedło
            dopłacić ? pomimo niezmienności ceny. Niezmienność ceny działa w
            dwie strony. Mój hotel aktualnie droższy o ~600zł od rodziny ,ale
            gdbyby był tańszy to troszkę by było żal .Ale pretensje to tylko do
            siebie bym miał.Myślisz ,że inne biura dając niezmienność ceny
            zwrócą różnicę po obniżce?
            • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 16:18
              Wykupywałem tak wcześniej, żeby zapłacić jak naj mniej. Jest to
              normalna praktyka u każdego sprzedającego ale niestety nie wtym
              biurze.
          • 0mac2 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 14:59
            My jedziemy? 18 lipca 2 dorosłych i dzieci 8,13 iwyszło mi na fly.pl
            7890 czyli 510zł mniej.
            • domek00 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 16.01.10, 17:08
              mi nijak nie wychodzi taniej.Cena dorosłego na sunfun to ~3tyś. a na
              fly ~4tyś (terminy lipcowe).Co robię żle?. Na fly mam tylko ofertę
              ze Scana
              • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 17.01.10, 00:57
                Miejmy nadzieje, że z hotelem będzie wszystko ok!
              • halina-net Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 18.01.10, 21:11
                Jeśli chodzi o ceny do tego hotelu to jest jeszcze biuro Viva Club z Chorzowa
                gdzie są ceny dość niskie.Na stronie (która jest teraz w przebudowie) biura są
                tylko informacje o hotelach,o ceny pytajcie się w każdym biurze(dostęp online
                ma tylko agent)lub pod nr.tel 081414415 lub (032)3485600.Maja super
                promocje,tylko nie wiem do kiedy bo rezerwowaliśmy wczasy w grudniu.Miłego
                wypoczynku
    • biexi Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 18.01.10, 16:52
      Witam

Również się zastanawiam nad wybraniem tego hotelu na urlop. Wygląda że wszystko
      już zostało tam dopracowane i ułożone. Posiadam aktualne fotki z tego hotelu od
      gości którzy wrócili tydzień temu i wygląda ok
      • mieczuz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 20.01.10, 14:09
        Czy oprócz zdjęć jakieś komentarze jadę tam 02-05-2010 i jestem ciekaw, na
        zdjęciach widać jeszcze nie do końca dopracowane otoczenie hotelu, ale na to
        potrzeba czasu. Jakie jest wyżywienie, jaka obsługa?.Pozdrawiam Mieczu
        ps. bardzo dziękuje za zdjęcia
        • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 20.01.10, 17:02
          ludzie zdjęcia hotelu są w linku w poprzednich komentarzach, wystarczy skopiować
          link i kliknąć "POBIERANIE".

Z tego co wiem, jedzenia dużo oraz bardzo urozmaiconego.
          W barach fanta/cola itp.

• gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 18.01.10, 20:59
      www.sendspace.pl/file/fe702b5ccc72996c15196ab

zdjecia z hotelu, jak dla mnie wszystko oksmile Pokoje duże tak jak zostały
      przedstawione na stronie oficjalnej three corners.

Pozdrawiamsmile
    • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 19.01.10, 01:07
      cały czas czekam na opinie na temat tego hoteluwink
      Jak obsługa, jedzenie itp.
      • nyna56 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 11.02.10, 13:41
        Witam, właśnie wróciłam z rodziną kilka dni temu z Egiptu. Byliśmy właśnie w
        hotelu Three Corners Sunny Beach Resort. Pierwsze wrażenie okropne. Wjazd do
        hotelu jak do więzienia no i hotel oddalony trochę od centrum tak że wokół
        praktycznie nic nie ma.Hotel do tego cały czas wykańczany. Ale hotel stara się
        jak może żeby zadowolić swoich klientów. Do centrum jeżdżą bezpłatne autobusy.
        Obsługa w hotelu super, a jedzenie rozpływa się w ustach. My pokochaliśmy ten
        hotel i tych ludzi i na pewno tam powrócimy. Naprawdę polecam.!!!
        • asiuleq88 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 11.02.10, 14:20
          nyna56 napisała:

> Witam, właśnie wróciłam z rodziną kilka dni temu z Egiptu. Byliśmy
          właśnie w
          > hotelu Three Corners Sunny Beach Resort. Pierwsze wrażenie
          okropne. Wjazd do
          > hotelu jak do więzienia no i hotel oddalony trochę od centrum tak
          że wokół
          > praktycznie nic nie ma.Hotel do tego cały czas wykańczany. Ale
          hotel stara się
          > jak może żeby zadowolić swoich klientów. Do centrum jeżdżą
          bezpłatne autobusy.
          > Obsługa w hotelu super, a jedzenie rozpływa się w ustach. My
          pokochaliśmy ten
          > hotel i tych ludzi i na pewno tam powrócimy. Naprawdę polecam.!!!

a z jakiego biura byłaś? Hotel wykańczany, czyli co jeszcze zostało
          do zrobienia?
          • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 11.02.10, 14:37
            nyna56 może wyślesz jakieś fotki hotelu?
            • asiuleq88 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 11.02.10, 14:41
              gezon - świetny pomysł!
              ja również bardzo chętnie zobaczę fotki z aktualnym stanem hotelu
          • nyna56 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 14.02.10, 00:49
            Hej byłam z biura Travelzone- Viva Club Polska. A w hotelu do zrobienia zostalo
            wykończenie kilku budynków, które nie są jeszcze oddane do użytku. Na pewno góra
            restauracji, w której podawane są śniadania i kolacje i jakieś jeszcze drobne
            wykończenia , na które co chwilę natrafialiśmy, ale nie były uciążliwe.
            • nyna56 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 14.02.10, 00:55
              fotki pod kluczem the three corners sunny beach
              • rutkor zdjęcia 14.02.10, 08:53
                Wystarczy wpisać:
                www.zoover.pl/egipt/egipt/hurghada/the-three-corners-sunny-beach-resort/hotel/fotografie#tabs
                i wyskakuje 35 zdjęć hotelu. Podziwiajcie.
                Co do złowieszczych przepowiedni travel-warsaw w sprawie zieleni, to już w tym momencie widać, że nie jest wcale tak źle.
            • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 14.02.10, 00:56
              nyna56

Napisz jakie śniadania/obiado-kolacje były?
              I jak forma allinclusive?

Ogólnie o wyżywieniu.
              • nyna56 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 26.02.10, 21:30
                Jeżeli chodzi o wyżywienie to naprawdę było bardzo dobre i urozmaicone. Na
                śniadaniach płatki, naleśniki, omlety z wybranymi składnikami przygotowywane
                przy gościu, ryż na słodko, ciasteczka z czekoladą, dżemem, miód, tosty, jajka
                na miękko, na twardo itp... Obiady również super : dużo ryb, mięs raczej nie
                jadłam ale mąż się zajadał, często dania grillowane na miejscu- naprawdę pyszne
                szczególnie kurczak,dodatki: ziemniaki zasmażane, ryż, makaron, surówki, warzywa
                surowe i gotowane. Ja uwielbiałam tam zupy szczególnie rybne. No i desery:
                ciasta, torty pycha. Jeżeli chodzi o alkohol to piwo, wino, whisky i alkohole
                regionalne. Przy recepcji bar gdzie można kupić sobie drinki z innych alkoholi(
                ale tu również można korzystać z formy all inclusive).
        • skafix Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 17.02.10, 16:08
          www.zoover.pl/egipt/egipt/hurghada/the-three-corners-sunny-beach-resort/hotel/fotografie?photoId=324162
          do wakacji bedzie ok
    • amat1 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 19.01.10, 13:09
      uff!! Mimo wszystko odradzam wyjazd do tego hotelu i to wcale nie dlatego że
      budowa, wąska plaża, śmieci, tylko dlatego że spotkacie tam mnóstwo bardzo
      "inteligentnych" rodaków, dla których skopiowanie i wklejenie linku oraz
      naciśnięcie przycisku pobierz jest czynem przekraczającym ich możliwości.
      Życzę miłych wakacji
      • rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 19.01.10, 13:51
        Mania, muszę się ukorzyć. Na google maps po wpisaniu three corners sunny beach pokazuje dwie lokalizacje. Jedna w Hurghadzie i druga bardziej na północ od miasta. No i najprawdopodobniej nasz hotel to jednak ten na północy, odsunięty od miasta. Poza tym wczoraj w końcu pojawił się katalog z Viva Club i tam piszą:"nowy hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w odległości około 10 kilometrów od centrum Hurghady, do lotniska około 20 kilometrów" Także wybacz, że wprowadziłem zamieszanie.
        Ale te oddalenie ma też swoje plusy, rafa powinna być w lepszym stanie a wokół hotelu będzie spokojniej.
        A co do ostatnich zdjęć to wnętrza bardzo fajnie wyglądają, oby to nie był apartament pokazowy... Te palmy wokół takie biedne, może do wakacji nabiorą "wyglądu".
        pozdrawiam
        • mania-50 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 19.01.10, 17:32
          Ja żałuje, że zrobiłam rezerwację w tym hotelu, ale cóż, już nie ma odwrotu.
          Ps. Czy ktoś będzie tam od 28 maja?
          • rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 19.01.10, 17:50
            Mania, nie bój nic, trzeba być dobrej myśli. Pozytywne nastawienie podstawą satysfakcji klienta. Slogan wyszedł a'la poprzedni ustrój. Ale to wszystko to już obgadamy na miejscu bo żoną i ja akurat wtedy tam będziemy.
            • mania-50 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 19.01.10, 18:14
              To do zobaczenia na miejscu smile
    • marianna_00 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 22.01.10, 15:12
      Jeżeli ktoś w nim był niech doda opinię na jego temat klikając w link, by pomóż
      innym turystą:
      www.oceniacz.pl/hotel/3008/the-three-corners-rihana-resort/opinie
      • elkadb Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 22.01.10, 18:18
        Ale my tu interesujemy się innym hotelem ,a mianowicie Three Corners Sunny Beach
        a nie tym który umieściłaś w oceniaczu
    • rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 24.01.10, 01:08
      Uff, chyba w końcu udało mi się znaleźć ten hotel na mapach satelitarnych. Przeszukałem całe wybrzeże pomiędzy Hurghadą a El Gouna i coś w końcu trafiłem. Po kilku wcześniejszych błędnych lokalizacjach wydaje mi się, że to będzie to.
      Od razu mówię, że zdjęcia na google earth czy też maps są stare. Na zdjęciach hotel jest dopiero w budowie. Że jest to Sunny Beach wnioskuje z kształtu basenów i charakterystycznego esowatego "wężyka".
      Porównałem to ze zdjęciami z oficjalnej strony www.threecorners.com/hurghada_hotel/sunnybeach.php?page=location i wydaje mi się, że to będzie on.
      współrzędne to:
      szerokość geograficzna: 27°19'10.29"N
      długość geograficzna: 33°42'35.04"E
      Jeśli ktoś sprawdza na piechotę, to w google maps można wpisać Calimera Hurghada. Z odpowiedzi wybrać tą leżącą najbardziej na północ. Od tego hotelu trzeba się poruszać wzdłuż wybrzeża nadal na północ (czyli w górę). Pierwszy "plac budowy" jaki się pojawi to najprawdopodobniej Sunny Beach.
      Czekam na opinie
      pozdrowienia
      • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 24.01.10, 08:37
        Faktycznie chyba masz rację. Do Hurghady wychodzi mi 12,4 km, a do
        Abu Shar ok 5km. Pozdrawiam
      • mania-50 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 24.01.10, 10:22
        Tak to jest ten hotel, pasuje do opisu planu ze strony TTCSBR. Obraz na google
        earth jest z sierpnia 2008r.
    • calaonaaa Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 26.01.10, 20:41
      Witamsmile Szukałam informacji na temat tego hotelu i trafiłam tutaj. Lecimy z
      chłopakiem do Three Corners Sunny Beach 15.08. na dwa tygodnie! Jedzie ktoś
      jeszcze w tym czasie? Wylot z Katowicsmile Rezerwacje zrobiliśmy 21.01 i mamy
      jeszcze okazje zmienić do końca stycznia hotel - oczywiście za dodatkową opłatą
      200zł od osoby i szczerze mówiąc zastanawiałam się nad zmianą na Palma De
      Mirette lub Royal Palace ale Pani z biura twierdzi że będziemy z tego hotelu
      bardzo zadowoleni bo to 5 gwiazdek znanej sieci i kompletnie odradza nam
      zamianę. Co radzicie ?
      • calaonaaa Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 27.01.10, 00:26
        znalazłam dzisiaj to :

www.wakacje.pl/hotele/egipt/three-corners-sunny-beach-18720.html
        ciekawa tylko jestem czy to prawdziwe opiniesmile mam nadzieję że tak!

Do jarussz : a już się martwiłam że nie będzie tam żadnych Polaków w tym czasie smile
        • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 27.01.10, 10:28
          To bedzie hit sezonu,
          zobaczycie ceny tego hotelu za rok, dwa smile
        • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 27.01.10, 22:56
          Do Calaonaaa. Mam nadzieję,że wypijemy we wspólnym gronie piwko.
          Pozdrawiam
    • mieczuz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 30.01.10, 16:10
      Są opinie

www.wakacje.pl/hotele/egipt/three-corners-sunny-beach-18720.html
      Nawet fajne wato jechać
      • jarussz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 30.01.10, 20:52
        Tu mozna przeczytać na temat tych opini. Ja się z tym zgadzam, co
        nie znienia faktu, że jestem optymistą.
        forum.wakacje.pl/read.php?4,1139648,page=4
    • semona1 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 30.01.10, 22:25
      hej nikt nie leci w drugiej połowie lipca
    • travel-warsaw Hotel przystepny ale ma kilka zasadniczych wad 31.01.10, 12:18
      Prowadze biuro w stolicy, jestem świezo po wizycie w tym nowym
      hotelu.
      Hotel zostal otwarty 20 grudnia.Pomimo swoich 5
      gwiazdek ,nowoczesnego wystroju w środku, nic wiecej nie moge dodac
      na plus.
      Podstawową wada jest połozenie, 31km od Hurghady,hotel jest zupełnie
      na odludziu co stanowi problem w dotarciu do miasta.Okolica zupełnie
      bez hoteli-pustkowie.Po jednej stronie spory plac budowy .Bardzo
      uboga roslinnośc.Plaza niezagospodarowana, nie oczyszczone wejscie
      do morza-szczatki rafy ..
      Hotel nie ma jesczcze tablicy z nazwą.
      Na dzien dzisiejszy oprocz przystepnej ceny hotel nie gwarantuje
      zadnych atrakcji, ja go nie polecam swoim klientom.W egipcie jest
      masa rewelacyjnie zagospodarowanych hoteli z bogata infrastrukturą,
      przewyzszajaca ten hotel.
    • travel-warsaw do człowieka AZON !!!! 31.01.10, 13:38
      gezon napisał:

> Tak jak w temacie, zna ktoś ten hotelik?

NO WŁASNIE NIE ZREKALMOWAŁAM, JAK NIE MOZESZ CZŁOWIEKU GO ZNALEZC W
      INTERNECIE!!!!
      CO ZA LUDZIE!!!
      moje biuro nazywa sie inaczej, a trawel-warsaw to login,co za
      CZŁOWIEK!!!OBY TAKICH MNIEJ W INTERNECIE!!!
      • blueazur Re: do człowieka AZON !!!! 31.01.10, 15:16
        Hotel ten zarezerwowałam wstępnie ale nie wpłaciłam jeszcze zaliczki
        i nie podpisałam umowy. Mam coraz wieksze watpliwości od kiedy
        dzięki forumowuczom odnalazłam go na mapie.Jest daleko od centrum i
        tak jak pisze travel-warsaw zupełne pustkowie a obok widać zarys
        budowy nowego hotelu.Chyba wymiękam i poszukam innego, Chociaż w tej
        cenie na moją rodzinkę 2+2 będzie trudno.
        • mania-50 ... 31.01.10, 16:10
          To mnie załamaliście!!!
        • travel-warsaw Re: 31.01.10, 16:17
          blueazur napisała:

> Hotel ten zarezerwowałam wstępnie ale nie wpłaciłam jeszcze
          zaliczki
          > i nie podpisałam umowy. Mam coraz wieksze watpliwości od kiedy
          > dzięki forumowuczom odnalazłam go na mapie.Jest daleko od centrum
          i
          > tak jak pisze travel-warsaw zupełne pustkowie a obok widać zarys
          > budowy nowego hotelu.Chyba wymiękam i poszukam innego, Chociaż w
          tej
          > cenie na moją rodzinkę 2+2 będzie trudno.

co ty piszesz!!
          spokojnie za cene tego nowego hotelu, nawet troszke mniej, na pewno
          nie wiecej znajdziesz kilka super hoteli, z KTÓRYCH BEDZIESZ O NIEBO
          BARDZIEJ ZADOWOLONA, sama osobiscie polecam w samym centrum
          hurhady , SEA GULL, zalezy na ile lecicie i czy wolicie spokoj. jest
          jeszcze alibaba i titanic wszystkie 4 gwiazdki i wszystkie 3 hotele
          polecam najbardziej,!!! wszystkie 3 są poprostu piekne, maja piekne
          plaze i co najwazniejsze czyste, odnosnie basenów to w titanicu jest
          najwiekszy kompleks basenów,zjezdzalni i atrakcji dla dzieci, jesli
          jedziesz z dziecmi to doradzajac ci weźcie titanica, tylko nie wiem
          czy bedą tam miejsca jeszcze.
          To śa moje 3 propozycje odnosnie hoteli jakosc/cena!!! z wszystkich
          3 bedziecie zadowoleni,
          PAMIETAJCIE nowe hotele to wielka niewiadoma, szczescie ze ja akurat
          tam byłam i moge podzielic sie z wami wrazeniami, a teraz w srode
          lece do MEKSYKU i tak latam kilkanascie razy w roku. pozdrawiam
          wszystkich i życzę udanych wakacji
        • podrozniczkadwa Re: do człowieka AZON !!!! 31.01.10, 17:16
          witam
          niestety macie racjie,ten hotel to przereklamowany.moja córka pracuje w biurze
          podróży i w styczniu była w tym hotelu.totalne odludzie ,nuda i jeszcze raz
          nuda.polecam dla osob starszych ceniących spokój.rodziny z dziecmi omijjajcie
          ten hotel.my z mężem tez sie nad nim zastanawialismy bo cena nas kusiła.totalne
          odludzie wszedzie daleko zero atraqkcji--nie ma jeszcze organizacji
          wycieczek.jak chcecie na piramidy musicie smai jechac do miasta i szukac
          organizatora.jedzenie nie najgorsze ale jednojaki--moze sie po 2 dniach
          znudzic.nawet nad hotelem nie ma planszy z nazwa, i chyba co najwazniesze zero
          cienia nie ma roslinosci.obok wielka budowa wiec halas i samochody typu
          koparki,stary.gwar na budowie od rana do wieczora.nie kuscie sie niska cena bo
          wakacjie beda do......, nie napisze .
          • podrozniczkadwa Re: do człowieka AZON !!!! 31.01.10, 17:19
            i jeszcze jedno ogolnie hotell przypomina stan surowy ,dziwna atmosfera.jedyny
            chyba plus ze mało ludzi i mozna dostac dobry pokoj z widokiem na morze.
            • mikesz789 Re: do człowieka AZON !!!! 31.01.10, 17:41
              Moim zdaniem każdy kto zapłacił za ten hotel jeszcze w roku 2009 wiedział że dopiero będzie otwarcie tego hotelu pod koniec roku i nie będzię w ciągu pare miesięcy wszysko ok.Ja mam nadzieje ze do 25 czerwca będzie dobrze.
              • blueazur Do travel-warsaw.... 31.01.10, 19:41
                Wybór hotelu w moim przypadku nie jest prosty bo:
                - starsza córka ma skończone 13 lat więc w wiekszości biur
                traktowana jest jak dorosły co ma wpływ na cenę
                - zależało mi na ofercie BeeFree bo mają Kair samolotem w cenie
                autokaru (95 dol.)
                - w BeeFree jest Jungle Aqua i Aqua Blu ale wychodzi za drogo z
                powodu j.w, Titanica i Primasola Titanica brak (jak i innych
                aquaparków)
                Dlatego wybór hotelu TCSB wydawał sie dobry - cena 6200 za 4 osoby w
                pokoju DBL Superior. Teraz zostaje w tej cenie Magawish i Palacio.
                Uffff.......
                • gezon Re: Do travel-warsaw.... 31.01.10, 23:55

Będzie ok wink

Nowy hotel nie może sobie pozwolić na negatywne opinie gdyż pójdą one w świat i
                  w 2011r nikt tam nie poleci smile

Ja wierze, że wrócę zadowolony co prawda lecę na tydzień.
                  • mieczuz Re: Do travel-warsaw.... 01.02.10, 09:41
                    To czekam z niecierpliwością na Twoje wrażenia i fotki z hotelu i okolic
                    mieczuz@gmail.com
                    Pozdrawiam Mieczu
                  • travel-warsaw Re: Do gezon 01.02.10, 14:47
                    POWIEM SZCZERZE, tylko wspolczóc ze lecisz juz za tydzien,
                    zastaniesz tam plac budowy, oni dopiero sie ucza jak prowadzic
                    hotel. ale i tak zycze udanego wypoczynku,
                    • betinka69 travel-warsaw 01.02.10, 15:38
                      gezon leci na tydzień a nie za tydzień!!!
    • mikesz789 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 31.01.10, 16:54
      Dziękujemy bardzo za pozdrowienia zasypanego Gdańska.My także pozdrawiamy
      • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 31.01.10, 23:54
        Będzie ok wink

Nowy hotel nie może sobie pozwolić na negatywne opinie gdyż pójdą one w świat i
        w 2011r nikt tam nie poleci smile

Ja wierze, że wrócę zadowolony co prawda lecę na tydzień.
        • travel-warsaw Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 01.02.10, 14:50
          gezon napisał:

> Będzie ok wink
          >
          > Nowy hotel nie może sobie pozwolić na negatywne opinie gdyż pójdą
          one w świat i
          > w 2011r nikt tam nie poleci smile
          >
          > Ja wierze, że wrócę zadowolony co prawda lecę na tydzien

I TEGO CI ŻYCZĘ udanego wypoczynku,
          ale na przyszlosc bierz sprawdzony hotel a nie nowy, na totalnym
          odludziu, do tego plac budowy i nie iczyszczona plaza, oraz brak
          cienia, poniewaz nie ma tam zadnej praktycznie roslinnosci.
    • caprio22 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 01.02.10, 13:06
      Szukaj na forum Egipt - Hotele...
    • rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 01.02.10, 18:19
      Na forum wypowiadały się osoby, które deklarowały wylot w lutym. Także spodziewajmy się w najbliższych tygodniach opinii pierwszych prawdziwych gości a nie osób ze study-tour-u.
      Poza tym pamiętajcie, że z każdym tygodniem prace na terenie hotelu postępują. Z każdym tygodniem zarówno hotel jak i jego otoczenie będą wyglądać lepiej.
      Bądźmy dobrej myśli i nie dajmy się zwariować warszawiakom.
      • betinka69 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 01.02.10, 19:02
        rutkor napisał:

> Na forum wypowiadały się osoby, które deklarowały wylot w lutym. Także spodziew
        > ajmy się w najbliższych tygodniach opinii pierwszych prawdziwych gości a nie os
        > ób ze study-tour-u.
        > Poza tym pamiętajcie, że z każdym tygodniem prace na terenie hotelu postępują.
        > Z każdym tygodniem zarówno hotel jak i jego otoczenie będą wyglądać lepiej.
        > Bądźmy dobrej myśli i nie dajmy się zwariować warszawiakom.

i tego się trzymajmy!!!
        Wracam 26.02 i zaraz Wam wszystko opiszę.
      • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 01.02.10, 20:15
        rutkor napisał:

> Na forum wypowiadały się osoby, które deklarowały wylot w lutym. Także spodziew
        > ajmy się w najbliższych tygodniach opinii pierwszych prawdziwych gości a nie os
        > ób ze study-tour-u.
        > Poza tym pamiętajcie, że z każdym tygodniem prace na terenie hotelu postępują.
        > Z każdym tygodniem zarówno hotel jak i jego otoczenie będą wyglądać lepiej.

100% racji smile
        Im dalej tym lepiej ;P
        • blueazur Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 02.02.10, 10:23
          Zrezygnowałam z tego hotelu i podpisałam umowę do Titanica. Klamka
          zapadła. Za wiele miałam obaw co do pobytu w TCSB. Pozdrawiam
          wytrwałych w postanowieniach i życzę miłego wypoczynku.
          • travel-warsaw Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 02.02.10, 11:45
            blueazur napisała:

> Zrezygnowałam z tego hotelu i podpisałam umowę do Titanica. Klamka
            > zapadła. Za wiele miałam obaw co do pobytu w TCSB. Pozdrawiam
            > wytrwałych w postanowieniach i życzę miłego wypoczynku.

NAPISZE KRÓTKO: jeżeli lecicie z dziecmi to wybierajac titanic
            RESORT ****.
            ZROBILIŚCIE NAJLEPIEJ Z MOŻLIWYCH.(macie tam cały kompleks
            basenow, zjezdzalni, rwąca rzeka, fala, plaza, zjazdy na pontonach,
            w żadnym innym hotelu nie znajdziecie tylu atrakcji przede wszystkim
            dla dzieci), PONADTO POKOJE SĄ DUŻE, przestronne!!!
            wszyscy moi klienci co tam byli są zachwyceni tym hotelem, to nie
            jest tylko moje zdanie.

UFFFF CHODŹ JEDEN MĄDRY WYBÓR, GRATULUJE !!!!!!!!!!

ps: na koniec pamietajcie nie chce nikogo zniechecic do tego nowego
            hotelu, pisałam to na początku moich postow, ale poprostu zanim
            podejmiecie decyzje skonsultujcie sie z kims kto tam był!!!
            A nie piszcie że nowy hotel i będzie sie bardzo starał żebyb klient
            był zadowolony, owszem bedzie sie starał, ALE TEN HOTEL NIE MA
            ŻADNEGO UROKU, jest pusty, blady, zero roslinnosci, za kilka lat
            bedzie jednym z najlepszych, ale to za kilka lat, NIECH WAS CENA NIE
            KUSI!!!! pa
          • calaonaaa Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 03.02.10, 16:24
            Ja po długim namyśle zmieniłam dziś hotel na 4-gwiazdkowy. Za dużo wątpliwości
            mieliśmy no i ta niepewność aż do sierpnia.. a tak mamy już sprawdzony hotel
            więc myślę że będzie dobrze, straciliśmy na tym 240zł za dwie osoby więc to nie
            tak dużo..
            • mieczuz Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 03.02.10, 20:26
              Dajcie na luz
              Taxi w Hurghadzie to kwestia 2-3 dolców i a jak się jedzie w 3 -4 os to wychodzi po dolcu na głowę !
              A odludzie to atut dla tych co chcą odpocząć gwar to mam w mieście na co dzień aż nadto więc ide tam gdzie spokój,
              dla malkontentów co maja problem z wycieczkami proszę zagadać tu

www.forum.hurghada.pl/ sami po Was przyjadą wink

a tu namiar na polską klinikę

www.hurghada-klinik.pl/main/index.php
              Ja jadę w maju i mam nadzieję na dobry spokojny wypoczynek pozdrawiam i czekam ja prawdziwe opinie o hotelu
              wink
      • travel-warsaw do RUTKOR!!! 02.02.10, 11:31
        rutkor napisał:

> Na forum wypowiadały się osoby, które deklarowały wylot w lutym.
        Także spodziew
        > ajmy się w najbliższych tygodniach opinii pierwszych prawdziwych
        gości a nie os
        > ób ze study-tour-u.
        > Poza tym pamiętajcie, że z każdym tygodniem prace na terenie
        hotelu postępują.
        > Z każdym tygodniem zarówno hotel jak i jego otoczenie będą
        wyglądać lepiej.

ale ja jestem z krakowa!!! nie sugeruj sie loginem misiaczku!!!
        a poza tym co wy myslicie ze w ciagu kilku miesiecy bedzie tam
        roslinnosc?, palmy rosna najmniej kilka lat, w wakacje 2010 roku
        bedą tam badyle bez zielonych lisci!!! zero cienia.

pozdrawiam, odezwe sie jak wroce z meksyku

• blueazur Re: do travel-warsaw 02.02.10, 12:01
          Wybrałam Titanica Beach ponieważ w zeszłym roku byłam w Aqua Blu
          Sharm i brakowało mi plaży a w upale nie chce się iść albo jechać
          busem. Zjeżdżalni jest wystarczająca ilość a jedzenie i tak nam w
          Egipcie nie smakuje gdziekolwiek byśmy byli. To nie problem przez
          tydzień nie "zbiedniejemy".Pozdrawiamy
        • mania-50 Re: do RUTKOR!!! 02.02.10, 17:26
          travel-warsaw- Mam wrażenie, że celowo chcesz zdenerwować ludzi, którzy wybrali
          ten hotel!!!
          A jeśli chodzi o palmy - to trudno, bez nich można się obejść.
          W zeszłym roku byłam w Tunezji w hotelu 5*, było tam bardzo mało palm, ale za to
          dużo parasoli i było ok.
          Więc zajmij się wyborem super hotelu dla siebie i nie denerwuj ludzi!!!
          • gezon Re: do RUTKOR!!! 02.02.10, 21:18
            Nie wiem jak wy ale przy wyborze tego hotelu zdawałem sobie sprawę, że kompleks
            znajduję się na odludziu oraz nie jest bez pośrednio przy Hurghadzie.
            Czy palmy i roślinność to priorytet przy wyjeździe na wakacje? Myślę, że nie!
            Mam 20lat i nie zwracam na to uwagi. Priorytet to dobre jedzenie, basen i plaża.
            A do Hurghady zawsze można pojechać taxa.

Pozdrawiamsmile
            • mieczuz Re: do RUTKOR!!! 03.02.10, 21:42
              Masz racje a co do wycieczek o których ktos wspomnial to polecam to:

Witam;
              Aktualna oferta i programy wycieczek są na stronie www.hurghada.pl w dziale
              "Wycieczki fakultatywne".

Transfer z hotelu Three Corners Sunny Beach Sf5 Standard w cenie.

Proszę o kontakt na miejscu w Hurghadzie po przylocie na numer: (002) 010538
              0770. Telefonicznie ustalimy terminy i podam godziny wyjazdów spod hotelu (będę
              potrzebowała również nr pokoju w hotelu). O wyznaczonej godzinie czekają Państwo
              przed hotelem, opiekun wycieczki podejdzie do Państwa i poda numer pokoju -
              hasło. Wsiadacie do jeepa/busika (w zależności od rodzaju wycieczki) i na każdej
              wycieczce płacicie za daną wycieczkę. Jeżeli więc nie będziecie zadowoleni z
              pierwszej wycieczki zawsze możecie zrezygnować z następnej nie ponosząc przy tym
              żadnych kosztów.
              Wycieczki można rezerwować w godz. 17.00 - 21.00 na dzień przed wyjazdem.

Pozdrawiam serdecznie;
              Agnieszka Pikulska

www.hurghada.pl; www.forum.hurghada.pl
              e-mail: info@hurghada.pl; agnieszka@hurghada.pl
              tel kom: (002) 010 538 0770 - z polskiej komórki należy wykręcać 0020105380770,
              z telefonu stacjonarnego w Egipcie i egipskiej komórki:
              0105380770
              UWAGA! - bardzo często zdarzają się problemy z dostarczeniem smsów.
              !!! - dzwoniąc z hotelu płacicie od 1 LE do 5 LE za połączenie, można również
              skorzystać z żółtych budek Menatel - karta 10 LE starcza na ok. 40 min. lokalnej
              rozmowy.
              • asiuleq88 Re: do RUTKOR!!! 04.02.10, 11:44
                ludzie! dajcie już spokój i nie siejcie niepotrzebnie paniki!
                nakręcacie się nazwajem i zupełnie niepotrzebnie. Wydaje mi się, że
                co niektórzy z Was mylą dwa hotele - Three Corners Rihana Inn i
                Sunny Beach. To ten pierwszy jest położony ok. 30km od centrum
                Hurghady, a nasz (lecę do niego 30.07.) 8km (max 10) od centrum.
                Gdyby zależało mi na tym żeby być w centrum to bym wybrała inny
                hotel, jak ktoś już wcześniej pisał - odleglość od gwaru miasta to
                atut, dla mnie też. A jak będę chciała jechać do centrum to jest
                taxi, na 3-4 osoby płaci się grosze.
                I jeszcze, nie stwarzajcie sobie problemów, że palmy nie są
                rozwinięte... bo czy to jest priorytetem na wakacjach?
                Przez 4 czy 5 miesięcy wszystko będzie dopracowane, bo jakoś nie
                chce mi się wierzyć, żeby takie dobre biura podróży, które mają THSB
                w swojej ofercie mogły sobie pozwolić na taką wpadkę i wysłać
                turystów na "plac budowy"...

• gezon Re: do RUTKOR!!! 04.02.10, 12:10
                  100 % racji !!
                  • travel-warsaw Re: do RUTKOR!!! 04.02.10, 18:11
                    0% racji
                    jechac do 5 gwaizdkowego hotelu i miec w cenie 4 gwiazdkowego.Ludzie
                    troche rozumu!!
                    To czysty marketing za grosze wysyłaja Was do niewiadomej .Chyab nie
                    sadzicie ze cos dostaniecie za pol darmo w extra standardzie.
                    Czysta naiwnosc, taktyka jest dobrze przemyslana prze biura podrozy.
                    To hotel dla naiwnych.
                    • jarussz Re: do RUTKOR!!! 04.02.10, 19:30
                      travel-warsaw jaki masz cel pisząc te bzdury. Jedź do tego swojego
                      Meksyku i nie pisz na tym forum skoro ono Cię nie dotyczy, bo
                      psujesz tylko nastroje. A może nigdzie się nie wybierasz, a piszesz
                      tu, bo czujesz się ważny?
                • betinka69 Re: do RUTKOR!!! 04.02.10, 18:42
                  asiuleq88 napisała:

a nasz (lecę do niego 30.07.) 8km (max 10) od centrum.

Masz rację! TCSB leży na trasie do El Gouna. A odległość Hurghady od El Gouna 20 km!
                  • asiuleq88 Re: do RUTKOR!!! 04.02.10, 19:15
                    A nawet jeśli ma 4 gwiazdki to co z tego? jest nowy i przynajmniej będzie
                    czysto, a nie jakiś syf jak w przestarzałych hotelach istniejących od kilku lat.
                    Weź spójrz ile Twój przewspaniały Titanic ma gwiazdeczek i w jakim jest stanie...
                    A co do ceny TCSB to oczywiste jest, że na początek cena musi zachęcić turystów,
                    bo gdyby wystawili jakąś ogromną to nikt by tam nie pojechał. I wcale ten hotel
                    nie jest za pół darmo.
                    I jeszcze jedno - najważniejsze - nie jesteśmy naiwni!
                    • travel-warsaw ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują!!! 04.02.10, 19:42
                      asiuleq88 napisała:

> A nawet jeśli ma 4 gwiazdki to co z tego? jest nowy i przynajmniej
                      będzie
                      > czysto, a nie jakiś syf jak w przestarzałych hotelach istniejących
                      od kilku lat
                      > .
                      > Weź spójrz ile Twój przewspaniały Titanic ma gwiazdeczek i w
                      jakim jest stanie
                      > ...
                      > A co do ceny TCSB to oczywiste jest, że na początek cena musi
                      zachęcić turystów
                      > ,
                      > bo gdyby wystawili jakąś ogromną to nikt by tam nie pojechał. I
                      wcale ten hotel
                      > nie jest za pół darmo.
                      > I jeszcze jedno - najważniejsze - nie jesteśmy naiwni!

Ludzie hotel ten jest 32km od hurghady!!!!

Po pierwsze jak bys dobrze i dokładnie czytała moje posty to pisałam
                      że ja POLECAM JAKO NR 1 HOTEL SEE GULL w samym centrum Hurghady!!!!

plaza niezagospodarowana, brudna, szczatki rafy, zero cienia, tylko
                      jakies badyle, plac budowy wokól i dlaeko od jakiegos miasta-
                      pustkowie!!!!

Musicie sie jakos POCIESZAC!!!! ale niestety prawda jest inna.

Nie bede juz pisała, nie chce byc odebrana źle, ale z checia
                      poczytam za pare miesiecy wasze opinie i wtedy mnie poprzecie..

trzymajcie sie wszyscy, całuski dla was,
                      • betinka69 Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 04.02.10, 20:14
                        travel-warsaw napisała:

>
                        > Ludzie hotel ten jest 32km od hurghady!!!!

A skąd masz takie informacje?
                      • pytelekk Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 04.02.10, 20:51
                        travel-warsaw, powinnaś już dawno dać sobie spokój. Jak już ktoś napisał
                        wcześniej, każdy jedzie tam gdzie chce mieć to czego potrzebuje. Ja lecę we
                        wrzesniu i jestem pewien że ten hotel wyleczy się już z "chorób wieku młodzieńczego"
                        W każdym nowym hotelu jest coś nie tak, a na plus jest to że obsługa sie stara
                        bardziej niz w innych hotelach. Ja też świadomie wziąłem ten hotel dlatego że
                        jest na uboczu i że jest nowy. A na google maps widać wyraźnie że jest około
                        10-12 km od centrum Hurghady.
                        Nie wiem po co ta głupia dyskusja.
                        Koniec lutego wrócą pierwsi polscy turyści i okaże się jaki ten hotel jest naprawdę
                        Co do Titanica Aquapark 4*to byłem w zeszłym roku i sam aquapark jest super ale
                        niestety zjeżdżalnie, pokoje, stołówka są już kilkuletnie i nie jest już
                        zarewelacyjny. Pozatym moloch (na maxa może pomieścić około 2000 ludzi) i w
                        drugiej linii brzegowej
                      • rutkor się dzieje 04.02.10, 20:58
                        Forum się gotuje. Co chwilę coś nowego, dyskusje pełne emocji. Ciekawe czy każdy nowy hotel powoduje tak gorące debaty...? Mimo tego wszystkiego my jedziemy z pozytywny nastawieniem. Byle do maja...
                      • gezon Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 04.02.10, 21:48
                        travel-warsaw napisała:

> asiuleq88 napisała:
                        >
                        > > A nawet jeśli ma 4 gwiazdki to co z tego? jest nowy i przynajmniej
                        > będzie
                        > > czysto, a nie jakiś syf jak w przestarzałych hotelach istniejących
                        > od kilku lat
                        > > .
                        > > Weź spójrz ile Twój przewspaniały Titanic ma gwiazdeczek i w
                        > jakim jest stanie
                        > > ...
                        > > A co do ceny TCSB to oczywiste jest, że na początek cena musi
                        > zachęcić turystów
                        > > ,
                        > > bo gdyby wystawili jakąś ogromną to nikt by tam nie pojechał. I
                        > wcale ten hotel
                        > > nie jest za pół darmo.
                        > > I jeszcze jedno - najważniejsze - nie jesteśmy naiwni!
                        >
                        >
                        > Ludzie hotel ten jest 32km od hurghady!!!!
                        >
                        > Po pierwsze jak bys dobrze i dokładnie czytała moje posty to pisałam
                        > że ja POLECAM JAKO NR 1 HOTEL SEE GULL w samym centrum Hurghady!!!!
                        >
                        > plaza niezagospodarowana, brudna, szczatki rafy, zero cienia, tylko
                        > jakies badyle, plac budowy wokól i dlaeko od jakiegos miasta-
                        > pustkowie!!!!
                        >
                        > Musicie sie jakos POCIESZAC!!!! ale niestety prawda jest inna.
                        >
                        > Nie bede juz pisała, nie chce byc odebrana źle, ale z checia
                        > poczytam za pare miesiecy wasze opinie i wtedy mnie poprzecie..
                        >
                        > trzymajcie sie wszyscy, całuski dla was,

Śmiać mi się chce jak to czytam. Czy ty nie rozumiesz że dla nas turystów nie ma
                        znaczenia jak daleko oddalony jest hotel od centrum, może byc 10-30km nie robi
                        nam to. I znowu wątek zielenibig_grin przez panią z warsaw-travel ojej big_grin

Rok temu byłem w Turcji w Eftali Village i hotel był oddalony o ok 15-20 km od
                        centrum, cisza spokój. Polecam jak najbardziej.

Wybierając Three Cornersa zdawałem sobie sprawę, że hotel będzie świeży, bez
                        pośrednio przy plaży, oddalony od centrum, jego zieleń nie będzie w pełni
                        rozwinięta.

A pani z warsaw-travel ma prawdopodobnie inne wymagania stawia na roślinność
                        oraz centrum miasta. Nie wszyscy klienci mają identyczne wymagania co do hoteli.

Pozdrawiam
                        • asiuleq88 Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 04.02.10, 22:19
                          pytelekk - ja również sprawdzałam na google maps i według mnie to
                          jest niemożliwe, żeby TCSB znajdował się ponad 30km. To Rihana Inn
                          jest tak daleko.
                          A jeśli chodzi o ten Sea Gull to rzeczywiście wielka atrakcja - w
                          samiutkim centrum miasta, tylko hałas i nic więcej, naprawdę godne
                          polecenia ;/
                          Jedziemy tam na wakacje odpocząć nad morzem, w ciszy, a nie w
                          centrum miasta.
                          Czekajmy na opinie tych co polecieli do tego hoteliku na początku
                          lutego smile

(Będzie ktoś w okresie 30.07-13.08?)

• anion15 Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 05.02.10, 16:23
      Śledzę to forum od jakiegoś czasu i nie ukrywam, że trochę się martwiłam o nasze
      wakacje (lecimy 2+1 02 lipca z Poznania). Dzisiaj znalazłam kilka nowych fotek!
      Widać, że w TCSB rozkwita!
      www.zoover.pl/egipt/egipt/hurghada/the-three-corners-sunny-beach-resort/hotel/fotografie?photoId=324162
      • pytelekk Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 06.02.10, 09:30
        Co ciekawe te zdjęcia na zoover.pl to te same które rozsyłał na Biexi plus kilka
        innych. Chyba jak narazie po internecie krążą tylko te zdjęcia. Aczkolwiek jest
        to napewno nasz hotel.
        • domek00 Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 06.02.10, 13:17
          No i pewnie nie rezerwował przez travel-warsaw.Jestem pewien ,że nie
          ma go w swojej ofercie ,a wszyscy jego klienci chcą tam jechać smile))))
          • gezon Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 09.02.10, 21:47
            Interesuje mnie wycieczka fakultatywna na wyspę Giftfun (Al-Mahmya, Hurghada)
            gdzie taką wycieczkę najlepiej wykupić? z tego co wiem to koszt wycieczki to 20$.
            • gezon Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 09.02.10, 22:13
              Doczytałem i koszt to 55Euro.
              • jasiu.1 Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 09.02.10, 22:55
                Witam,
                nie mogłem już tego czytać, więc zadałem sobie trochę trudu, by znaleźć ten hotel.
                Na Google Earth po wpisaniu nazwy pokazuje się przystań w centrum Hurgady i z pewnością nie jest to to miejsce.
                To co było wiadomo, to że jest nad morzem, z fotek można było wywnioskować jaki ma rozkład. Przeleciałem więc wybrzeże i znalazłem.
                Być może rozwieje to przynajmniej wątpliwości na temat: jak daleko od centrum jest ten hotel.
                Znajduje się on w odległości ponad 16 kilometrów w linii prostej od owej przystani (jeśli przyjąć, że jest to centrum )w kierunku północno zachodnim. Duży prostokątny basen ma współrzędne:
                27st.19min.10.66" pn.
                33st.42min.36,02" wsch.
                Punktem orientacyjnym jest pobliski hotel CALIMERA (wyskakuje na Google Earth po wpisaniu w wyszukiwarce ).
                Mapa ma aktualizację na listopad 2009, więc jest w miarę aktualna.
                Czekam ze zniecierpliwieniem na życzliwy opis i zdjęcia tych co wrócą.
                Będziemy większą grupą 2 tygodnie od 9 lipca.

Miłego wyczekiwania.
                • jarussz Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 10.02.10, 11:07
                  jasiu.1 tu jest link
                  maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=hurghada&sll=37.0625,-
                  95.677068&sspn=48.909425,114.169922&ie=UTF8&hq=&hnear=Hurghada,+Al-
                  Bahr+al-
                  Ahmar,+Egipt&t=h&ll=27.317866,33.708651&spn=0.004576,0.009602&z=17
                  • asiuleq88 Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 11.02.10, 11:28
                    Dzwoniłam przed chwilką do Biura obsługi klienta sun&fun (lecę z
                    tego biura podróży w lipcu) i dowiedziałam się, że turyści, którzy
                    polecieli tam w lutym zostali przeniesieni do innego hotelu o tym
                    samym standardzie, ponieważ ten nie został jeszcze wykończony.
                    Obecnie nie ma tam żadnych Polaków, jedynie Rosjanie (tak
                    poinfomowała mnie Pani z tego biura). Polscy turyści mają tam być
                    przyjmowani dopiero od marca...
                    Potwierdziła mi jedynie, że hotel jest max. 12 km od centrum.
                    • manaf Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 11.02.10, 20:54
                      Ja mam wylot 11.06 z Wawy na dwa tygodnie. Mam nadzieję że do tego czasu
                      wszystko już będzie ok.
                      • skafix Re: BEZ PANIKI 14.02.10, 20:01
                        ja też lece z rodziną 11.06 na dwa tygodnie z katowic i mam nadzieje
                        że do tej pory hotel bedzie wygladał jak na zdjęciach w
                        katalogu.pozdro&dozo na miejscu.
                        • gezon Re: BEZ PANIKI 17.02.10, 11:52
                          Macie jakieś nowe informacje na temat hotelu?
                          Foto, opinie?
                          • asiuleq88 Re: BEZ PANIKI 18.02.10, 19:41
                            Podaję link do nowych fotek naszego hotelu (kilka się powtarza).
                            wysłała mi je dziś Pani z sun&fun, od marca lecą już Polscy turyści,
                            praktycznie wszystko jest już skończone, trwają tylko ostateczne
                            prace wykończeniowe.

picasaweb.google.pl/sun2010fun/TTSunnyBeach#
            • mieczuz Re: ludzi ktorzy nie byli tam, a jak sie mądrują 11.02.10, 20:11
              gezon napisał:

> Interesuje mnie wycieczka fakultatywna na wyspę Giftfun (Al-Mahmya, Hurghada)
              > gdzie taką wycieczkę najlepiej wykupić? z tego co wiem to koszt wycieczki to 20
              > $.

Tu są w miare tanie wycieczki,a najtansze znajdziesz w porcie rybackim

www.hurghada.pl/wycieczki.html
    • rutkor Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 12.02.10, 18:22
      Parę ciekawych wpisów na forum:
      forum.wakacje.pl/read.php?4,1139648,page=4

Re: Three Corners Sunny Beach
      Autor: henrykov (IP zapamiętane)
      Data: 08 Feb 2010 - 11:51:39

Byłem znów na ruskim portalu i dowiedziałem się z niego, że plaża już jest gotowa, długi pomost przez rafe ukończuny, pod pomostem multum kolorowych ryb. Baseny gotowe, jedzenie super, pokoje duże i czyste. Na naszej google map hotel jest żle zaznaczony i nie jest w tym miejscu. Po prawej stronie hotelu nie ma nic i tylko mała zatoczka a po lewej budowa nowego hotelu. Z ruskiego satelity bardzo ładnie to widac.. aha i wiadomośc dla botaników ,palmy już się zielenia i zaczynają kwitnąc pierwsze krzewy.

Opcje: Odpowiedz•Odpowiedz z cytatem
      Autor: Brzydula1! (IP zapamiętane)
      Data: 12 Feb 2010 - 14:00:58

Przykro mi bardzo wiadomości z hotelu nie będzie!
      Na 2 dni przed wylotem biuro co dwie godziny zmienia nam hotel. Wylatujemy dzisiaj o 20,15 i niestety nadal nie wiemy do jakiego hotelu!
      Te atrakcje funduje nam SUN & FUN.

Opcje: Odpowiedz•Odpowiedz z cytatem
      Autor: Brzydula1! (IP zapamiętane)
      Data: 12 Feb 2010 - 14:03:21

zapomniałam dodać, że proponuje i odwołuje z powodu braku miejsc w hotelu!

I co wy na to??
      • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 12.02.10, 19:00
        na okres wakacyjne bedzie juz ok
        • mania-50 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 12.02.10, 21:20
          Ja również dzwoniłam do sun faun i poinformowano mnie, że już od marca "nasz
          hotel" będzie przyjmował turystów z Polski. Pozdrawiam!
          • asiuleq88 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 18.02.10, 19:49
            Podaję link do nowych fotek naszego hotelu (kilka się powtarza).
            wysłała mi je dziś Pani z sun&fun, od marca lecą już Polscy turyści,
            praktycznie wszystko jest już skończone, trwają tylko ostateczne
            prace wykończeniowe.

• gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 18.02.10, 20:28
              Jak dla mnie wszystko oksmile

Nie mam żadnych obaw;P
              • kasia_2706 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 21.02.10, 12:50
                Dla mnie też.Ja wybieram się z rodziną 9 lipca na dwa tygodnie i od dłuższego czasu śledzę forum. Słyszałam, że z biura Viva Club przyjechali pierwsi turyści.Szkoda,ze nie podzielili się wrażeniami.
                Pozdrawiam
                • shadok5 pytanie 21.02.10, 13:39
                  Cześć. Wybieramy się rodzinką 2+1 13-go sierpnia (w piątek)z Katowic na 2
                  tygodnie do TCSB. Czy może ktoś się wybiera w tym terminie? Śledzimy na bieżąco
                  forum i wszystkim dziękujemy za posty i fotki. Prosimy o następne opinie.
                  Pozdrawiamy
                  • kropeczka-0 Re: pytanie 22.02.10, 20:04
                    Jedzie nas pare osób nie martw się jak nas nie bedą zabawiac to
                    pokażemy im co to zabawa!
                    My lecimy z Krakowa 13.08.2010 smile
                    Może i wszedzie daleko, może i nie ma sklepów, mniej kasy pójdzie
                    ale przynajmniej wiadomo, że nikt wczesniej się nie zlał do łóżka
                    itp!
                    W sierpniu może być już tam całkiem nieźle!
                    • jarussz Re: pytanie 23.02.10, 07:13
                      to będzie nas wiecej, ja od 12.08
                      pozdrawiam
                • nyna56 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 26.02.10, 21:34
                  Poczytaj wypowiedzi nyna56 tam właśnie odpowiadałam na pytania innych i
                  dzieliłam się wrażeniami z pobytu w tym hotelu. Ja naprawdę polecam.smile
                  • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 26.02.10, 21:45
                    nyna jakieś fotki hotelu wrzucisz?? smile

rozumiem, że na bar na plaży był z woda mineralna fanta cola itp?
                    • nyna56 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 28.02.10, 13:58
                      fotoforum.gazeta.pl/5,2,nyna56.html
                      • asiuleq88 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 28.02.10, 15:16
                        nyna56 - a mogłabyś napisać coś jeszcze o tym hoteliku? Jak daleko od centrum się znajduje, bo pojawiają się przeróżne odległości? Jak z animacjami i innymi rozrywkami, plaża, obsługa, pokoje (czy takie jak na zdjęciach)?
                        • teresas2010 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 03.03.10, 22:16
                          Muszę Cię rozczarować nikt Ci nie napisze o tym hotelu bo jeszcze nikt tam nie mieszkał. Ja z grupą znajomych mieliśmy lecieć do tego hotelu 12 lutego 2010 i na 2 dni przed wylotem odezwało się biuro że muszą nam zmienić na inny hotel bo ten nie jest wykończony. Oczywiście podali nam kilka propozycji ale jak się zdecydowaliśmy to i tak tam nie było miejsc. W końcu w dniu wylotu o 13 dostaliśmy e-maila że będzie to Hilton Long Beach nie szkodzi że zapłaciliśmy za 5* dostaliśmy 4*-owy. Na szczęście byliśmy z niego zadowoleni. Na miejscu od rezydentki dowiedzieliśmy się że w tym hotelu ciągle trwają prace budowlane (recepcja w budowie). Grupa przed nami była tam 3 dni ale zrobili awanturę i przekwaterowali ich do innych hoteli i tak ma być z innymi grupami aż do całkowitego wykończenia. Hotel położony jest 35 km od Hurghady prawdopodobnie busy wożą bezpłatnie w ramach rekompensaty a podróżowaliśmy z biurem Sun&Fun.Pozdrawiam
                        • nyna56 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 07.03.10, 16:29
                          Nie wiem dlaczego teresas2010 twierdzi, że jeszcze w tym hotelu nikt nie był. Ja
                          byłam tam z rodziną od 24.02.2010r- 07.02.2010r. Faktycznie trwają tam prace
                          remontowe- wykończeniowe, ale my tak naprawdę tego nie odczuliśmy. Myślę, że do
                          czerwca, lipca będzie wszystko skończone. Pokoje identyczne jak na zdjęciach
                          więc bez obaw. Naprawdę super. Animacje są codziennie, animatorzy świetnie
                          organizują czas i zabawę gościom (gimnastyka,buccia,lotki, piłka plażowa, gry
                          planszowe, mini golf....wieczorami konkursy, dyskoteki, nauka tańca
                          brzucha-rewelacja). Są bardzo pomocni i życzliwi. Brak może w hotelu sklepiku
                          gdzie można by zakupić chociażby papierosy, ale myślę,że do sezonu takowy będzie
                          bo jest w planach. Do centrum Hurgady ok 5km. I rzeczywiście jeżdżą darmowe
                          busiki. Koszt taksówką to ok 7 dolarów. A taksówki aż się proszą żeby z nimi
                          jeździć. Obsługa rewelacyjna. Przesympatyczni ludzie i uwielbiają dzieci. Są
                          zawsze do dyspozycji gości. Jedzenie rozpływało się w ustach- przepyszne. Plaża
                          jak najbardziej w porządku. Pomost, z którego można podziwiać rybki a także
                          można ponurkować- przy plaży punkt nurkowania ze sprzętem i instruktorami-super
                          rafa koralowa. Tak więc byłam, zobaczyłam, miło spędziłam tam czas z rodziną i
                          na pewno tam jeszcze powrócę.
                          • betinka69 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 08.03.10, 13:05
                            do nyna56
                            z jakiego biura byłaś?
                          • teresas2010 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 14.03.10, 12:16
                            Pisząc o tym że nikt tam jeszcze nie był cytowałam słowa rezydentki,
                            poinformowała nas że grupa przed nami zrobiła awanturę za niewykończony hotel i
                            po kilku dniach przeniesiono ich do innych hoteli ja też w tym czasie byłam w
                            Hurghadzie co prawda w innym hotelu (zamieniono nam już w Polsce) i bardzo
                            interesowałam się tym hotelem i nie wiem dlaczego niektórzy piszą że do centrum
                            jest ok. 5 km jest ale 35 km tak nas wszyscy informowali na miejscu, byliśmy w
                            pobliżu tego hotelu i nie jest to 5 km, pozdrawiam życzę miłego wypoczynku na
                            pewno będzie fajnie jak go w końcu wykończą.
                          • teresas2010 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 14.03.10, 13:00
                            Bardzo mi zależy na informacji z jakiego byłaś biura ja miałam wykupione wczasy
                            w tym hotelu od 12.02.2010 do 26.02.2010 nie było mi dane sprawdzić jak tam jest
                            i jeszcze poinformowali nas że pierwsi goście zamieszkają tam od maja ( do
                            wykończenia pozostała recepcja) pozdrawiam czekam na odpowiedź.
    • k0niq Jade za 4 dni 22.02.10, 19:34
      Witam serdecznie,

Jade tam razem z dziewczyna od 26.02 - 12.03 .
      Rozwieje wszelkie watpliwosci odnosnie tego hotelu.
      Po powrocie chetnie podziele sie z wami opinia na ten temat.

Pozdrawiam smile

Egipt ..... juz za rogiem tongue_out
      • kropeczka-0 Re: Jade za 4 dni 22.02.10, 20:10
        więc czekamy na zdjęcia i na wieści z niecierpliwością!
      • darek2213 Re: Jade za 4 dni 23.03.10, 21:35
        Cześć
        Nie byłem na tym forum od dawna ale widzę że żadnych konkretów nadal
        nie ma. Same pierdoły - stare wyrka z innych hoteli to i pewnie
        stare żarcie ze śmietników itp.
        Jak czytam niektóre takie brednie to zastanawiam się po jakiego wała
        taki ktoś zagląda na to forum i wkur... mnie i innych.
        Trzeba poczekać aż przyjadą rodacy z tego hotelu i coś ciekawego
        napiszą, chyba że do tego czasu hotelik się zawali bo był budowany
        ze starej cegły haha
        Pozdrowienia dla Gezona i reszty
        • gezon Re: Jade za 4 dni 23.03.10, 22:30
          słuszne stwierdzenie, czekamy na rodaków smile
    • czar-oz Sunny Beach juz nie 5* a 4* 23.02.10, 10:43
      Witam
      Jak w temacie . Na stronie właściciela zmieniono standard hotelu z
      5* na 4* co prawda dodali + ale 4 to 4 .
      • rutkor Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 23.02.10, 13:07
        O ja, faktycznie. Czyli "audyt" nie wyszedł do końca dobrze. No to się zaraz zacznie używanie...
        PS.czyżby kucharz kogoś otruł?
        • travel-warsaw hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdki!!! 23.02.10, 14:25
          witajcie, wlasnie wrocilam z meksyku,
          odebrałam poczte i dostałam emaila iz wasz hotel nie zakfalifikowal
          sie na 5 gwiazdek, a na cztery!!!!
          ktos z was pisał ze łóżka w tym hotelu są nowiutkie, TOTALNA
          BZDURA!!!
          ŁÓZKA i POŚCIEL \są wziete z innych hoteli tej sieci, chyba nie
          myslicie ze hotel wydałby wielkie pieniadze na okolo 1000 łozek.
          NOWY HOTEL TO ZNACZY ZE BUDYNEK JEST NOWY, A NIE WYPOSAZENIE!!!!

kolezanka z poznania jest w tym hotelu teraz, i co?
          stwierdzila ze dobrze ze jest tylko na rozeznaniu na 5 dni, bo
          szkoda pieniedzy.

a te ***** gwiazdek to wielka pomyłka.

www.threecorners.com/hurghada_hotel/sunnybeach.php?page=rooms&showblock=1#1

DO TYCH CO TAM LECĄ----NIE POPELNIJCIE W PRZYSZLOSCI TAKIEGO BŁEDU!!!
          1
          NIECH WAS CENA NIE SKUSI.

WARTO UDAC SIE DO HOTELI SPRAWDZONYCH!!!

pozdrawiam i zycze mimo to udanego wypoczynku, choc z tym moze byc
          roznie.
          • gezon Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 23.02.10, 16:30
            Wiem, że hotel jest czysty i nowy.
            Jedzenie bardzo urozmaicone, napoje również cola, fanta itp (do woli). Plaża
            piaszczysta, dużo leżaków które są non stop dostępne.
            Do hurghady taxą za 5$ wiec nie duże pieniążki. Duży pomost gdzie widać rybki wink.

travel-warsaw , nie jedziesz to po co się udzielasz? Co nas obchodzi, że
            wróciłeś z meksyku?
            • kasia_2706 Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 23.02.10, 16:55
              Myślę, że nieważne czy ten hotel dostał 4+ gwiazdki, a nie 5. Z obecnych zdjęć wygląda bardzo fajnie. Skoro tak obiecująco wygląda w tej chwili, to wyobrażam sobie jak cudownie będzie w miesiącach letnich, gdzie przebywający tam ludzie( czyli również my) tworzą atmosferę.Nie wiem czemu travel-warsaw chce tak bardzo nam odradzić wakacje w tym hotelu? Ważne jest, że będzie tam ciepłe morze, słońce, plaża, dobra obsługa(jak sądze) i dużo przestrzeni. Byłam w Tunezji w hotelu 4* i było cudownie. Obok tego hotelu było mnóstwo innych hoteli, ale to nie miało znaczenia, bo świetnie bawiliśmy się w tym hotelu, a w centrum Monastiru byliśmy 2 razy, żeby coś zobaczyć, ale specjalnie nas nie ciągnęło.Mam nadzieje, że bedzie super i nie mogę doczekać sie wakacji. Z niektórymi z Was zobaczymy się na miejscu. Pozdrawiam
              • gezon Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 23.02.10, 17:06
                travel warsaw to jakieś biuro podroży czy cos takiego, nie maja tego hotelu w
                ofercie i dlatego tak sie spina ;}

• travel-warsaw Re: hotel ten ma 4 gwiazdki ale Egipskie!!!! 03.03.10, 15:20
                A NIE MÓWIŁAM!!!!
                Teraz to widzicie ze ten hotel to jedne wielkie bagno, pozwoliłam
                sobie na kontakt ze znajoma ktora była na inspekcji z biura......
                (nie podam jakiego zeby nie robic reklamy) własnie w tym hotelu, i
                co?

opinie sa tragiczne, wszystkich przedstawicieli, oprocz oczywiscie
                DORADZCów Z BIUR TURYSTYCZNYCH!!!!
                Podziekujcie im za to jak was zrobili.

od 23 lat działam w tym fachu, i mam ogromne doswiadczenie i nie
                piszcie na mnie złych słów--PRZECIEZ TO WASZA WINA ZE WZIELISCIE TEN
                HOTEL, KTORY MA 4 GWIAZDKI EGIPSKIE, CZYLI.......3 europejskie i....
                BRAVO DLA TYCH CO NIE WZIELI TEGO HOTELU!!!!
                wystarczyło mnie posłuchac a nie się WYMĄDRZAC I MNIE OBRAZAC!!!!
          • kropeczka-0 Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 23.02.10, 17:14
            travel-warsaw napisała:

> witajcie, wlasnie wrocilam z meksyku,
            > odebrałam poczte i dostałam emaila iz wasz hotel nie
            zakfalifikowal
            > sie na 5 gwiazdek, a na cztery!!!!
            > ktos z was pisał ze łóżka w tym hotelu są nowiutkie, TOTALNA
            > BZDURA!!!
            > ŁÓZKA i POŚCIEL \są wziete z innych hoteli tej sieci, chyba nie
            > myslicie ze hotel wydałby wielkie pieniadze na okolo 1000 łozek.
            > NOWY HOTEL TO ZNACZY ZE BUDYNEK JEST NOWY, A NIE
            WYPOSAZENIE!!!!
            >
            > kolezanka z poznania jest w tym hotelu teraz, i co?
            > stwierdzila ze dobrze ze jest tylko na rozeznaniu na 5 dni, bo
            > szkoda pieniedzy.
            >
            > a te ***** gwiazdek to wielka pomyłka.
            >
            > www.threecorners.com/hurghada_hotel/sunnybeach.php?page=rooms&showblock=1#1
            >
            >
            > DO TYCH CO TAM LECĄ----NIE POPELNIJCIE W PRZYSZLOSCI TAKIEGO
            BŁEDU!!!
            > 1
            > NIECH WAS CENA NIE SKUSI.
            >
            > WARTO UDAC SIE DO HOTELI SPRAWDZONYCH!!!
            >
            > pozdrawiam i zycze mimo to udanego wypoczynku, choc z tym moze byc
            > roznie.

Nie wiem jak Wy ale ja mam już dość tego travel-warsaw
            Co ludziom obrzydzasz wyjazd?
            Nie każdy prowadzi biuro i nie żyłuje na wczasowiczach jak ponoć
            Ty.....(w co wątpie w Twoim wypadku)
            Każdy musi przekonac się na własnej skórze.... pare lat temu
            naczytałam się na forum różnych pierdoł na temat jednego hotelu w
            innym kraju i jechałam z sercem na ramieniu co ja tam zastene? a
            niespodzianka była miła że jednak nie wzięlam pod uwage opinii
            innych ludzi!
            Nawet jeśli jest daleko ma ten hotel napewno jakies zalety! i wierze
            w to ogromnie.... za małą kase nie ma co wymagać cudów bo to
            niestety nie Hilton i niestety drinków z parasolmkami na plaży nie
            podają...
            Nie wiem jak Wy ale ja jade odpocząć, zrelaksować się, poływac w
            ciepłej wodzie a nie w zimnym Bałtyku!

• domek00 Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 23.02.10, 18:17
              ja Cię nie pierdykam , kafelki też przenosili z pozostałych hoteli?
              travel ma rację bo on wysyła ludzi do tamtych hoteli i muszą spać na
              podłodze ( łóżka poprzenosili do naszego)
              buuuhhhaaaaaaahhhhhhaaaaaaaa
              oby do 9 lipca smile
              • domek00 Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 23.02.10, 18:19
                a i jeszcze jedno ,pięć dni na rozeznanie - musi być duży i piękny.
                Ja przeważnie poświęcałem godzinkę na rozeznanie
            • asiuleq88 Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 23.02.10, 18:33
              I znowu się zaczęło... travel-warsaw wróciła z meksyku i od razu po powrocie (po
              raz kolejny) odradza nam wyjazd do Three Corners.
              Też mam już tego dość...
              Znowu coś jest nie tak w tym hotelu... jakiś miesiąc temu przeszkadzała Ci
              kiepska roślinność, a teraz co? Łóżka wzięte z innych hoteli tej sieci...
              Taaak, z pewnością tak jest... a co, tamte hotele nie mają teraz łóżek na
              wyposażeniu i ludzie śpią na podłodze? po prostu brawo za pomysłowość...!
              Na oficjalnej stronce TCSB są 4 gwiazdki z +, a to wcale nie jest mało.

• czar-oz Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 24.02.10, 08:53
            Pomijam kwestie merytoryczne wypowiedzi ale czy kolega/kolezanka to
            zawsze tak po polskiemu pisze ?
          • planeta77i Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 24.02.10, 12:20
            ... a Ty nie popełniaj błędów ortograficznych i daj już spokój z
            niepotrzebnym "zasiewaniem" niepokoju... jeśli masz jakieś rzetelne,
            potwierdzone informacje to bardzo proszę ale błagam nie propaguj
            wyssanych z palca wieści smile pozdrawiam
            • planeta77i Re: hotel ten od 20 lutego ma juz tylko 4 gwiazdk 24.02.10, 12:25
              mój poprzedni post skierowany byl do travel-warsaw
      • czar-oz Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 24.02.10, 09:52
        Właśnie otrzymałem maila z biura sprzedaży TC na europę wschodnią z
        wyjaśnieniami zaistniałej sytuacji. Tłumaczą się że hotel jest
        dopiero co oddany i hotel spełnia standardy 5* ale w Egipcie
        standaryzacja zajmuje trochę czasu. Dopiero po otrzymaaniu
        odpowiedniego dokumentu zaczną używać oznakowania 5*.
        W zalaczeniu otrzymałem też kilka aktualnych zdjęć i muszę
        powiedzieć ze po cichu już nie mogę się doczekać . wysłałem też
        maila z pytaniem czy mogę umieścić ich oryginalnego maila na tym
        forum więc jak tylko otrzymam pozytywwną odpowiedź wkleję go.
        Dla tych co wyjeżdżają lada moment podajcie jakiegoś maila to na
        szybko wam podesle te zdjeecia .
        • asiuleq88 Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 24.02.10, 10:02
          czar-oz - wyjeżdżam dopiero w lipcu, ale czy mogłabym prosić o wysłanie mi tych zdjęć na maila?
          asiuleq88@poczta.onet.pl
          z góry dziękuję.
          • kasia_2706 Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 24.02.10, 10:12
            Bardzo prosze o przysłanie maila na adres kasia2706@tlen.pl.
            Z góry dziękuję.
            Pozdrawiam
        • planeta77i Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 24.02.10, 10:49
          Bardzo proszę o przesłanie tych zdjęć na mojego mail'a:
          planeta77i@wp.pl
          Z góry dziękuję/
          • gezon Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 24.02.10, 11:06
            gezon90@o2.pl proszę o wysłanie fotek smile albo jakiś link wkleić na forumsmile

A tu trochę fotek z mojej strony
            • jarussz Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 24.02.10, 12:03
              ja również proszę na jarussz@o2.pl
              • gezon Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 24.02.10, 12:06
                www.sendspace.pl/file/87f40db1e3eec1333c54753

link do fotek, otworzyć zjechać na dół i pobrać wink
        • krisnok Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 27.02.10, 12:08
          witam i z uwagi na wyjazd w lipcu proszę o przekazanie zdjęć hotelu
          krisnok@wp.pl
          • betinka69 Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 27.02.10, 17:43
            Witam wszystkich! Miałam spędzić w tym hotelu 2 tygodnie od
            12.02.2010r. ktoś już wcześniej zacytował moje słowa z innego
            portalu, że na dwie godziny przed wyjazdem na lotnisko jeszcze nie
            wiedzałam gdzie lecę! Może od początku. Na dwa dni przed wylotem
            biuro rozpoczęło poszukiwania dla nas miejsca w innym hotelu!
            Zaproponowano z pięć hoteli ale okazywało się po paru godzinach, że
            nie ma wolnych miejsc. Horror! Wiedzieliśmy już, że tam jest coś nie
            tak. Rezydentka na miejscu oświadczyła, iż poprzednia ekipa z
            05.02.2010r. po 3 dniach pobytu w hotelu TCSB domagała się zmiany
            hotelu. Nie chciała za dużo mówić jedynie, że nie chcieli wchodzić
            do hotelu tak jak służba bo główne wejście jest nie wykończone i
            recepcji też jeszcze nie ma. Dziwię się, że nie odezwały się jeszcze
            te osoby na tym forum. Wiemy również, że hotel znajduje się 35 km od
            Hungardy. I podsumowanie rezydentki, że do nowych hoteli w Egipcie
            jeździ się dopiero po roku ale ona ma nadzieję, że do wakacji będzie
            wszystko OK.
            Ja też przed wyjazdem e-mailowałam do centrali biura co parę dni i
            ciągle mnie zapewniano, że wszystko OK i ciągle miałam taką nadzieję!
            • gezon Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 28.02.10, 01:05
              Czekam na aktualne fotki hotelu wink

wrzućcie i podajcie adres wink

ba
              • gezon Re: Sunny Beach juz nie 5* a 4* 28.02.10, 01:06
                Czekam na aktualne fotki hotelu wink

wrzućcie i podajcie adres wink

bądź na adres mailowy gezon90@o2.pl
    • k0niq Re: Jade za 4 dni 23.02.10, 23:37
      My lecimy z Gdanska takze z Alfa Star
      Tak wiec zapewne spotkamy sie na miejscu smile

Wiec do milego wink
      • authora Re: Jade za 4 dni 24.02.10, 17:52
        Niestety dziś biuro Alfa Star odwołało nam rezerwację i musieliśmy przed chwilą
        wybrać inny hotel. Przyczyna: brak potwierdzenia rezerwacji przez hotel. Wielka
        szkoda, ale podobno to wina hotelu, że przyjmują za dużo rezerwacji, a potem
        okazuje się, że brak pokoi. A wy dalej macie rezerwację?
        • gezon Re: Jade za 4 dni 25.02.10, 09:04
          kiedy miałeś lecieć?
          • authora Re: Jade za 4 dni 25.02.10, 14:00
            Wylatujemy jutro, ale niestety już nie do tego hotelu. Więc w sumie
            dowiedzieliśmy się o zmianie 2 dni przed wylotem (wczoraj).
            • planeta77i Re: Jade za 4 dni 25.02.10, 14:13
              czy zatem przekwaterowali was do innego również 5*???
            • elizee25 Re: Jade za 4 dni 25.02.10, 14:15
              a czym ta zmiana jest spowodowana? pracami wykończeniowymi? jaki hotel
              zaproponowali w zamian?
              • rutkor głeboki oddech 25.02.10, 14:43
                Kochani, spokojnie, będzie dobrze.
                A tu coś na odstresowanie
                www.youtube.com/watch?v=qRydH75ZN2c&feature=related
                • gezon Re: głeboki oddech 25.02.10, 16:00
                  pojawiła się niemiecka opinia

www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+The+Three+Corners+Sunny+Beach+Resort-ch_hb-hid_249344.html
                  Jak ktoś może to niech przetłumaczy ;P
                  • kropeczka-0 Re: głeboki oddech 25.02.10, 17:20
                    Na początku lutego w hotelu był nowy a więc wszystkie instytucje w
                    Topp stanie. Wprawdzie po przyjeździe to wyglądało z zewnątrz lub do
                    wykończenia, ale hotel został zauważony nic na ten temat. Wręcz
                    przeciwnie, system ten wygląda naprawdę dobrze i doskonale
                    zaprojektowane dla Klimatu Hurghada: lewej i prawej stronie sali, na
                    recepcji na plażę (kilka metrów, Słoneczny Brzeg jest naprawdę
                    duży!), Zapewniając w ten sposób wiatr w zakładzie są i na basenach.
                    A przede wszystkim, do morza nie udaje.
                    Okrągła konstrukcja nowoczesna jadalnia z absolutnie jasny obraz we
                    wszystkich kierunkach, gdyż jest całkowicie przeszklone, był tak
                    atrakcyjny, restauracja na plaży, która była bardzo orientalne
                    myśli. Mówiąc o których, animacje i rozrywki lokalnych taniec był
                    naprawdę dobry, a zwłaszcza Animacja nie jest nachalne. I nie ma
                    dzieci, nie istnieje, ale była piękna, jak dzieci, jak motywację do
                    tańca były wspólne. Miło patrzeć na jako gość relaks i bezpieczne
                    dla rodziców. Słoneczny Brzeg wciąż wydaje się być odkryte klejnot,
                    nie było wiele osób tam (nadal jest stosunkowo nowy i lutym) sezon,
                    ale był obfity bufet i smaku jest znacznie lepszy, niż byłem
                    przyzwyczajony do innych egipskich hoteli. Więc uważaj, mam wzrosła
                    pomimo nurkowania ?. W bliżej nieokreśloną jedzenie zawsze było
                    kelner, który może rozwiązać zagadkę. Tak, mam odzyskać wspaniale w
                    urlopu, miał niewątpliwie szczęście do pogody - bardzo mało wiatru
                    do sezonu. Ale to kwestia opinii, nurek Freud jest surfer przepraszam

mam nadzieje ze zrozumiecie conieco
            • k0niq Re: Jade za 4 dni 25.02.10, 22:04
              Dzwonili do mnie wczoraj z potwierdzeniem godziny wylotu .
              Potwierdzono takze pobyt w hotelu .

Tak wiec na dzis wszystko wyglada ok.

Pozdrawiam
    • colcik1 Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 24.02.10, 12:48
      no faktycznie, fatalny jest ten hotel wink życzę wszystkim udanych wakacji w
      pięknym resorcie smile
      • gezon Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 24.02.10, 12:59
        Następny widzębig_grin

Jedźcie za tą kasę do Sultana, Romy, albo Empire
        Powodzenia xDsmile
        • planeta77i Re: The Three Corners Sunny Beach Resort***** 24.02.10, 13:03
          Pewne jest to, że stosunek jakości do ceny wypada świetnie smile
    • elizee25 w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 25.02.10, 12:23
      czy ktoś zamawiał ten hotel w Alfa Star? do hotelu przypisane są tam 4* i info o
      certyfikacie czterogwiazdkowym. Biuro zmieniło to info z 5* na 4* czy może od
      początku były podane 4*?? czy ma ktoś na ten temat wiedzę?
      • elizee25 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 25.02.10, 12:23
        link do strony
        www.alfastar.com.pl/Egipt,kraj/kurort,Hurghada/hotel,Three+Corners+Sunny+Beach
        • planeta77i Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 25.02.10, 12:44
          nic już z tego nie rozumiem; nie powinno być miejsca na subiektywne
          oceny kategorii hotelu w poszczególnych biurach- tylko oficjalna
          kategoria hotelu (jeśli oczywiście hotel taką posiada) a widać, że
          jednak bardzo różnie to wypada...? totalny haos!
          • mprz2010 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 25.02.10, 21:17
            Alfa na 100% miała ten hotel jako5*, pozostałe Biura również, jednak ceny znowu
            zaczynają wariować, czyli coś się dzieje. W Alfie jest problem dla zestawu 3+1 :
            ja mam 2 dzieci , ale jedno ma juz 15 rok a więc traktowane jest jako os.
            dorosła, w Alfa nie mozna zrobić rezerwacji dla 3+1, trzeba brać 2 pokoje a to
            juz daje w moim przypadku ponad 10 tys. San Fun wycenia mi to samo na 9 255, co
            ciekawe przez 3 dni lutego zdrożał o 300 PLN.
            • gezon Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 25.02.10, 21:54
              Ja płacę 1850zł za osobę, lecę 8.07 z Bydgoszczy na tydzień (Allinclusive).

Razem z dziewczyną płacimy 3700zł wink
              Za pokój 2 osobowy wink
              • czar-oz Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 26.02.10, 09:36
                Jak juz sie chwalimy to ja 2230 za os za 2 tyg , all , W-wa , maj
                • mania-50 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 02.03.10, 18:15
                  Dzwoniłam dzisiaj do Sun Fun i dowiedziałam się, że nasz hotel będzie gotowy na
                  100% od 1 maja br. Do tego czasu wszyscy mają i będą mieć zmieniane rezerwacje
                  na inny hotele!!!

• asiuleq88 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 02.03.10, 18:34
                    jak to od maja?? dopiero??
                    ja dzwoniłam na początku lutego i od 1 marca miał być gotowy na 100%!
                    mania - a wiesz może co jeszcze nie jest skończone?
                    • mania-50 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 02.03.10, 20:24
                      Ja też dzwoniłam do sun fun 3 tygodnie temu i zapewniano mnie, że hotel będzie
                      gotowy na 100% od marca!!!
                      Dzisiaj coś mnie tknęło i zadzwoniłam do biura i usłyszałam, że jeszcze trwają
                      prace wykończeniowe!!! Oczywiście bardzo się zdenerwowałam i prosiłam o zmianę
                      hotelu no ale....usłyszałam, że to jest niemożliwe!!!!!
                      Wylatujemy 28 maja i coś mi się wydaję, że "nasz hotel" jeszcze nie będzie gotowy.
                      • betinka69 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 02.03.10, 22:22
                        widzę, iż moja historia się powtarza! Też chciałam na m-c przed wylotem zmienić hotel, też to było niemożliwe! Nie życzę nikomu tej nerwówki na dwa dni przed wylotem aż do samego wylotu!
                        • asiuleq88 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 02.03.10, 22:29
                          czyli jak chcę zmienić hotel na inny to przepada mi zaliczka?
                          • mania-50 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 02.03.10, 22:43
                            Jeżeli zakończyła się promocja to tracisz zaliczkę.
                            • asiuleq88 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 02.03.10, 22:47
                              tak, promocja się już zakończyła. no tu już nic nie możemy zmienić...
                              będę jeszcze jutro dzwonić do sun&fun.
                      • mieczuz Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 03.03.10, 21:26
                        Ja wylatuje 2 maja - 3 osoby i mam nadzieje że wszystko będzie ok., poza tym
                        podpisaliśmy umowę na imprezę turystyczna 5 gwiazdkowa i tego się trzymam.
                        • gezon Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 03.03.10, 21:56
                          www.zoover.pl/egipt/egipt/hurghada/the-three-corners-sunny-beach-resort/hotel

przecież to taki zły hotel xD big_grin
                          travel warsaw sie wypowiada a nie był.
                        • ketiv Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 05.03.10, 09:49
                          no to moze sie spotkamy, tez mam wylot 2 maja (w ramach podrozy
                          poslubnej wink
                          • adamh37 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 05.03.10, 14:45
                            Odpowiedz na email z biura San&Fan

Witam serdecznie
                            W poprzednim mailu wysłałam kilka zdjęć.
                            W tym momencie hotel jest w trakcie klasyfikacji (przyznanie liczby
                            gwiazdek)
                            Otrzymałam informację, że pierwsi nasi klienci mają być w tym hotelu
                            od
                            30-04-2010
                            (pierwsze rezerwacje były na terminy marcowe)
                            - Termin został przesunięty, gdyż prace nie są nieszcze skończone,
                            aby klienci czuli się w hotelu komfortowo. Każda z rezerwacji
                            została
                            przeniesiona
                            do inngo uzgodnionego z klientami hotelu.

Gdy uzyskamy informację, że hotel nie jest skończony na 30-04
                            zapewne zostaną podjęte odpowiednie kroki mające na celu
                            ostatecznie zadowolić naszcyh klientów. Mamy nadzieje, że do tego
                            teminu
                            jednak
                            wszytsko bedzie ok.
                            • adamh37 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 05.03.10, 15:02
                              Zdjęcia przesłane w odpowiedzi na email przez Panią z Sun&Fun,
                              wykonane w styczniu fotoforum.gazeta.pl/a/44445.html
                            • betinka69 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 05.03.10, 19:20
                              takie same zdjęcia dostałam w styczniu. Zmiana nie była uzgodniona z nami! Zaproponowane przez biuro hotele okazywały się już po paru godzinach nieaktualnymi z powodu braku wolnych miejsc. Na sześć godzin przed wylotem zostaliśmy poinformowani o hotelu do którego trafimy i były to 4 gwiazdki.
                              • domek00 Re: w Alfa Star zmiana na 4 * ?? a jak było? 07.03.10, 07:56
                                a Jaki to był hotel?
    • asiuleq88 Re: głeboki oddech 25.02.10, 19:57
      Nie przetłumaczyłam tego aż tak dokładnie, ale... zawsze coś smile

Na początku lutego hotel był nowy i wszystkie meble były w dobrym stanie. Po
      przybyciu, z zewnątrz wyglądał na niegotowy, ale w środku nie dało się tego
      zauważyć. Zupełnie odwrotnie, wszystko było urządzone bardzo dobrze i wybudowane
      perfekcyjnie do tamtejszego klimatu: na lewo i prawo od recepcji pokoje w stronę
      plaży (kilka metrów, Sunny Beach jest naprawdę duża), oferowano wiatrochron jak
      idziesz na plażę, do postawienia, w wyposażeniu i na basenie. I przede wszystkim
      widok na morze nie był zasłonięty.
      Okrągła konstrukcja nowoczesnej stołówki z absolutnie wolnym widokiem na plażę z
      każdej strony została w całości oszklona i była tak samo miła (ujmująca) jak
      plażowa restauracja, która była utrzymana w stylu orientalnym. Zabawa z
      animatorami i tamtejszymi tancerzami była naprawdę dobra. Animatorzy nie byli
      natrętni. Ja nie miałam tam żadnych dzieci, ale natrafiałam jak dzieci np. były
      motywowane do wspólnych tańców. Miło wyglądający dla gości i na pewno
      odprężający dla rodziców. Jeszcze świecące słońce nieodkrytego klejnotu, nie
      było wielu gości (to było jeszcze nowe i luty - raczej obok sezonu), jednakże
      bufet był obfity i smakowity, zasadniczo lepiej niż gdy mieszkałam w innych
      egipskich hotelach. Niezdefiniowane potrawy podawali zawsze kelnerzy, którzy
      mogli rozwiązać zagadki. Zatem ja wspaniale spędziłam swój urlop, dopisało mi
      szczęście w pogodzie. Był mały wiatr przez cały czas, ale samo to jest sprawą
      poglądową (to chyba jakieś powiedzenie jest).

• domek00 zmiana hotelu 03.03.10, 13:42
        Do osób ,które miały zmienioną rezerwację na inny hotel.Możecie
        napisać do jakiego hotelu trafiliście? Nie było żadnych perypeti?
        • betinka69 Re: zmiana hotelu 03.03.10, 15:21
          w sprawie zmiany hotelu: ja mogłam na m-c przed wylotem zmienić hotel za 200 zł od osoby
          • gezon Re: zmiana hotelu 03.03.10, 20:02
            travel warsaw a SEA GULL ile mabig_grin? hahah
            • misiaczky Re: zmiana hotelu 03.03.10, 20:56
              ale dobrze będzie ......i to w TCSB.........
              • asiuleq88 Re: zmiana hotelu 03.03.10, 21:55
                pojawiły się nowe opinie z Holandii:
                www.zoover.pl/egipt/egipt/hurghada/the-three-corners-sunny-beach-resort/hotel#tabs
                • misiaczky Re: zmiana hotelu 03.03.10, 22:18
                  nie wiem o co chodzi ale opini tutaj nie ma żadnej....
                  • teresas2010 Re: zmiana hotelu 03.03.10, 22:28
                    Nie pisałam opinii o hotelu skoro w nim nie byłam może napisze ktoś z tej grupy
                    która była tam 3 dni.Nam zmienili jeszcze w kraju a informacje o TCSB pochodzą
                    od rezydentki.
                    • asiuleq88 Re: zmiana hotelu 03.03.10, 22:35
                      w zakładce OPINIE trzeba kliknąć na flagę Holandii - NL (4)
                      • gezon Re: zmiana hotelu 03.03.10, 23:02
                        lece 8.07 wiec sie nie martwie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka