Dodaj do ulubionych

Sentido Mamlouk Palace czy Sunrise Select Garden?

11.07.13, 17:20
Witam, Neckermann oferuje te dwa bliźniacze hotele w podobnej cenie. Czy był ktoś w tym resorcie i może się wypowiedzieć, który hotel jest lepszy? Neckermann oferuje tzw. AI Premium, co to jest? Czy to zwykłe AI, czy może AI Ultra? Był ktoś z tym biurem? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • luki201 Re: Sentido Mamlouk Palace czy Sunrise Select Gar 11.07.13, 23:04
      Dołączam się do pytań.. smile
      • krab7 Re: Sentido Mamlouk Palace czy Sunrise Select Gar 02.08.13, 16:45
        Sunrise Select - większy teren, szerszy (trzy rzędy budynków, w Mamlouk dwa), więcej zieleni. W Mamlouk duża część terenu, zwłaszcza w części z basenem, pokryta płytkami, stąd wrażenie "betonowego". Mamlouk młodszy, ale nie wiem, czy ma to przełożenie na jakość wyposażenia w pokojach. Byłem w Select - super.
    • tu_nia Re: Sentido Mamlouk Palace czy Sunrise Select Gar 11.08.13, 12:54
      bylam z neckermanna w hotelu sieci sunrise-w hurgadzie sunrise holidays resort.naprawde nie widac zadnej roznicy w ultra ktore uprawnia do calodobowego picia bezalkoholowych nap[oi i lobby-ale kto potrzebuje pic o 3 w nocy??normalne all napoje chyba do 23,00ej,, takze importowanych ale o te tzreba sie upominac,ja nie korzystalam moglam miec zwykle all i nie byloby roznicy, polecam siec sunrise, mamlouk juz nie nalezy do sunrisa, wiec nie wiem jak tam wyglada serwis, ale w sunrise jest na wysokim poziomie, usmiech obslugi, pomoc, powitanie soczkiem, bardzo mily check in, walizki oczywiscie odtsawione do pokoju, pyszne coctaile, ciagle cos mysli pucowali naprawde hotel bardzo czysty, czyste suche reczniki plazowe,a najpyszniejsze jedzenie, zadnej zemsty faraona, nie zawahalabym sie nad sunrisem ani chwili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka