Gość: mika Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: *.net.autocom.pl 20.08.04, 22:29 Requiem dla snu - wstrzasajacy, niesamowity. Daje duzo do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Paryż, Teksas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:33 po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
klee Przypadek (nie film Kieślowskiego ;-) 21.08.04, 19:25 Akurat dzisiaj przyniósł mi to przyjaciel. Skoro tak piszesz, to nie będę zwlekał z obejrzeniem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: "Przeminęło z wiatrem" 21.08.04, 16:03 Dla mnie także , no a pozatym to jeden z niewielu filmów z taką legendą i pomysleć ,że miał czterech reżyserów a otórczyni roli Scarlett nie było mimo ,że Atlanta już płonęła. To mój pierwszy film jaki mam na DVD:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je IP: 62.244.143.* 21.08.04, 21:16 "Billy Eliot" jest po prostu super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomann pewnie i tak nikt nie widział-'Carnages' -Rzeźnie! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 00:31 troche prowokacyjnie: Carnages czyli Rzeźnie - Delphine Gleize..znakomity ale oczywiscie mówie pod wpływem emocji bo widziałem wiele znakomitych i lepszych filmów od niego..ten film widzialem nma festiwalu w Cieszynie 'Nowe Horyzonty' w zeszłym roku i bardzo mi sie podobał... Odpowiedz Link Zgłoś
klee Czy nie lepsza? 22.08.04, 13:27 A jeśli o Kingu mowa, to czy nie lepsza była w "Misery"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmora Re: Czy nie lepsza? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 13:55 jasne ze lepsza! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznajo DZIEŃ ŚWISTAKA IP: *.net.pulawy.pl 22.08.04, 16:45 moje życie wygląda tak samo każdego dnia. jak w filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
cherilyn FORREST GUMP! 22.08.04, 17:52 Za muzykę, Hanksa, prostotę przekazu najpiękniejszych i najważniejszych prawd życiowych... np. 'życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz którą wyciągniesz..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: FORREST GUMP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:15 Film jedyny w swoim rodzaju.Bawi i wzrusza do łez.Mądra opowieść o kimś nieprzeciętnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Tańcząc w ciemnościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:37 nikt nie pozostanie obojetny, kocham bjork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar BLADE RUNNER i ODYSEJA KOSMICZNA 2001 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 15:08 PO PROSTU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Full Monty IP: *.acn.waw.pl 23.08.04, 16:06 Jednak.Choc myslalam tez o Dziewczynie z perla. F.M. jest najmadrzejszym filmem o ludzkiej godnosci, jaki zdarzylo mi sie widziec.Jest przewrotny i rewelacyjnie zagrany w sytuacji, gdzie jeden falszywy ruch a staczamy sie do trzeciorzednej farsy. Za kazdym razem wzrusza i smieszy tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek ugrewicz "Outsider" Bela Tarr IP: *.rybnik.vobis.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filus Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:12 "Seksmisja" - za świetny humor, który przemyca do głowy "coś więcej", i genialne aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marta0203 Re: Twoj najlepszy film - lecz tylko ten jeden je 24.08.04, 16:02 requiem dla snu w rezyseri darrena aronofsky'ego(on tez wyrezyserowal pi) jesli ktos ogladal ten film wie o czym mowie ta spojna ca;losc-rzadko sie zdarza obejrzec takie arcydzielo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Dirty Dancing IP: *.chello.pl 26.08.04, 12:06 To najlepszy film o tematyce zwiazanej z tancem.Zadne szmiry typu DD2 jak ostatnio nie umywaja sie do tego superhitu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janis Żywot Briana (według Monty Pythona) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:01 Świetny film!(jak zresztą wszystkie komedie monty pythona :P) Odpowiedz Link Zgłoś