modrooka 22.04.07, 00:06 Błagam, powiedzcie mi że egoizm nie jest domeną wszystkich mężczyzn. Że są tacy, którzy myślą również o innych a nie o czubku swojego fiutka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 00:10 Uffff to się cieszę :) Tak bardzo chciałam to usłyszeć Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 jasne, że są... 22.04.07, 00:10 1) tacy, którzy myślą o całym świecie (kategoria: święci, papież, impotenci- społecznicy) 2) i normalni mężczyźni, którzy myślą o innych.. kolegach, którzy będą zazdroscić kolejnych podbojów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jasne, że są... 22.04.07, 00:12 Święci mi się na nic nie przydadzą a ci drudzy to szkoda gadać :( Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 nie wszyscy są tacy 22.04.07, 00:20 np. mężćzyźni naprawdę czasem fajnie sprawdzają się jako znajomi, przyjaciele. więc i pewnie jako coś więcej zdarzają się ok ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Egoiści 22.04.07, 00:13 nie ma co uogolniac... choc jesli juz to ja mysle, ze jest odwrotnie - to facetom zalezy bardziej na trzymaniu jakis dobrych standardow etycznych, zawsze moge liczyc na pomoc faceta, jesli poprosze, bardziej im ufam, choc sa tez zli faceci, ale to juz zalezy od poziomu rozwoju intelektualnego Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 00:15 pomoc? TYlko wtedy gdy mają w perspektywie bzykanko Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: Egoiści 22.04.07, 07:27 A cóż Ty dzisiaj pilaś , że takie głupstwa opowiadasz? Taka mądra dziewczynka! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 19:08 > A cóż Ty dzisiaj pilaś , że takie głupstwa opowiadasz? Takie jakieś załamanie wiary w ludzi a przede wszystkim w mężczyzn mam :( > Taka mądra dziewczynka! Nie podliuj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: Egoiści 22.04.07, 19:12 Dlaczego? Zawsze sie podlizuję do ludzi których lubię! I wiesz co? Wcale na tym źle nie wychodze! Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 19:22 No na pewno :) W sumie to możesz dalej się tak podlizywać, to miłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: Egoiści 22.04.07, 19:30 No widzisz! To są te lata doswiadczenia. Pewnie , że będę ale dziekuje za przyzwolenie. Podlizywać sie do kogoś kto to akceptuje to , conajmnij , podwójna przyjemność. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 19:32 Może inaczej. Podlizywanie się nie brzmi zbyt dobrze. Może lepiej powiedzieć że po prostu jesteś dla mnie miły i uprzejmy, jak i ja się staram :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: Egoiści 22.04.07, 19:35 Podlizywanie możemy wziąc w ".... ". wiadomo przeciez o co chodzi. Słowa są mniej wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Egoiści 22.04.07, 19:39 :) zycie byloby piekne, gdy wszyscy sie tylko wzajemnie podlizywali :) ja tez sie czesto podlizuje, gdy mam dobry humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: Egoiści 22.04.07, 19:47 Dobrze , ze wyszłas troche z tego Twojego , dołującego wątku. Podlizywanie sie do kogoś fajnego to miły sposob na rozładowanie stresu. Ja to bardo lubię. To wspaniełe uczucie powiedzieć komus " lubie Cię". Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 19:54 To prawda. Nic nie kosztuje a ile radości sprawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Egoiści 22.04.07, 17:44 ale z bzykanka maja korzysc obydwie strony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arsenaa Re: Egoiści 22.04.07, 00:14 Mój na przykład.Myśli o wszystkich tylko nie o sobie.Czasami mnie to denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Egoiści 22.04.07, 00:14 No patrz, znowu ktoś się pod Modrą podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 00:16 już teraz nie, to modra we własnej osobie Miała kiepski dzień i wogóle rok i ma teraz dosyć Ale wcale nie mówi że wszyscy są do bani tylko w przypływie słabości prosi o pomoc by nie stracić wiary Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Egoiści 22.04.07, 00:21 No nie wiem. Ja akurat jestem egoistą, chociaż też nie tak do końca, po prostu obcymi ludźmi gardzę bardziej niż sobą. Nie potrafiłbym działać charytatywnie albo dać lumpkowi 2zł na wino, co nie znaczy, że sam siebie uważam za dużo lepszego od innych, nawet za gorszego się często uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Egoiści 22.04.07, 11:55 A czy inni przejmują sie nami byśmy mieli sie przejmowac innymi? Umiesz liczyc licz na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 15:41 > A czy inni przejmują sie nami byśmy mieli sie przejmowac innymi? Umiesz liczyc > licz na siebie. Ale czasem potrzeba wiary w ludzi a mi teraz tego strasznie trzeba :( Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Egoiści 22.04.07, 16:05 z czasem traci sie złudenia i zaczyna sie racjonalnie mysleć to tylko kwestia ilości zebranych kopów w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 16:19 ale ja bym jeszcz choc przez chwilę mieć wiarę w ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Egoiści 22.04.07, 16:43 chyba nie nadaje się by przekonywać kogokolwiek w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 16:46 Szkoda :( Chyba Tobie też potrzebna jest wiara Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Egoiści 22.04.07, 16:48 ja tam nie chce wierzyć, ale podziwiam ludzi którzy wierzą Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 16:54 A ja własnie bym chciała, bo to owiele przyjemniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Egoiści 22.04.07, 16:57 To troche naiwne, można sie naciąć na tej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 17:06 owszem, ale może lepiej wierzyć w ludzi i od czasu do czasu się naciąć niż nie wierzyć w ludzi cały czas. To dużo bardziej dołujące Odpowiedz Link Zgłoś
fiutek-maly Re: Egoiści 22.04.07, 17:29 masz racje, ta skłonnosc do wiary jest tym co odróżnia młodzieńczą naiwność od dojrzałości. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 17:41 Dlatego należy jak najdłużej ją zatrzymać bo w tej kwestii najlepiej jak najdłużej zachować młodzieńczą naiwność niż stać się zgożkniałym dojrzałym Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: Egoiści 22.04.07, 19:32 Jestem pewnie starszy niż Wy dwoje "do kupy" wzieci , ale nadal mam ogromne nadzieje i ogromna wiarę w "życie". Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Egoiści 22.04.07, 19:33 to bardzo dobrze. Niepokoi mnie jedynie słowo życie zięte w cudzysłów :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutas27 Re: Egoiści 22.04.07, 19:38 Bo życie to tylko przenosnia. Wierzę w siebie , w rodzine, w znajomych i przyjaciół , w społeczństwo etc. To sie kryje pod życiem w "...". Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio jesli Cie to pocieszy 22.04.07, 12:33 niektorzy mysla tez o swoich jajkach...czasami o tym gdzie wkladaja...ale dalej poza koniec pochwy nie siegaja myslami zazwyczaj ale moze to tylko my mamy pecha ;] moze gdzies tam jest jakis normalny facet;] Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jesli Cie to pocieszy 22.04.07, 15:40 Średnio pomogło :) > ale moze to tylko my mamy pecha ;] moze gdzies tam jest jakis normalny facet;] Chyba nienormalny skoro egoizm to normalność :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jesli Cie to pocieszy 22.04.07, 17:44 wiesz.....jest nadzieje bo niektorzy tez mysla o naszych przelykach;] tylko,ze trzeba uwazac zeby sie nie roztyc bo to czym oni chca nas karmic strasznie kaloryczne jest;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jesli Cie to pocieszy 22.04.07, 17:48 ale zyjac tylko na tym w przypadku niektorych panow mozna sie zaglodzic... tak czy siak ja nabralam jakiegos urazu;] Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: jesli Cie to pocieszy 22.04.07, 17:55 No raczej dieta tylko z semego tego tego raczej głodowa :) Trzebaby ołączyć do tego jakieś owoce :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Egoiści 22.04.07, 23:59 modrooka napisała: > Błagam, Na nic blagania Twe. powiedzcie mi że egoizm nie jest domeną wszystkich mężczyzn. Niestety, jest domena? prawie wszystkich, choc zdarzaja sie wyjatki, / tylko czy to jest tylko i aby egoizm? - moze to tylko twoje proste szufladkowanie/ Że są > tacy, którzy myślą również o innych a nie o czubku swojego fiutka... A dlaczegoz tak strasznie sie dziwisz? Czemuz az tak nie odpowiadaja Ci zachowania, ktore /byc moze?/ sa rozne od Twoich? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Egoiści 23.04.07, 08:54 Egoizm jt domeną wszystkich bez wzgledu na płeć. Pogódź się z tym. Ja jestem potworną egoistką. Odpowiedz Link Zgłoś