Dodaj do ulubionych

Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee

• Gość: kadath Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:34
      "Azyl" Faulknera - same obrzydliwe sceny (niektóre nawet wyjątkowo) - nie będę zdradzał (nie)przyjemności czytania podając jakieś konkretne
    • john_malkovitch Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 07.06.05, 16:13
      Ze swojej strony nie polecam "Gullo Gullo" Miodraga Bulatovica.
      Dałem radę przeczytać jedną trzecią książki..
      Bleeeeeee
    • pati102 Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 09.06.05, 16:11
      "zupa" ze szczochow, sliny i innych "pysznosci" w blaszanym bebenku i matka
      oskara zraca ryby w tym samym.
    • Gość: javka^ Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:36
      "malowany ptak" kosinskiego,na nic bardziej paskudnego i okrutnego nie
      natknelam sie czytajac ksiazki
    • autumna Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 11.07.05, 08:40
      Przypomniało mi się jeszcze wesele z "Przepiórek w płatkach róży", kto czytał, ten skojarzy, fuuuuu...
      • Gość: jim Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 11.07.05, 12:55
        Dodam jeszcze Obłęd Krzysztonia. Scena w szpitalnej łazience, kiedy jeden z
        pacjentów zjada używany papier toaletowy. Na samo wspomnienie robi mi się
        niedobrze.
    • abra.cadabra Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 11.07.05, 13:29
      W "Królu szczurów" Clavella też było trochę "smaczków"... ;)
    • Gość: melaine_koina Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:24
      nie wiem, czy już się pojawił, ale poczytaj Georges Bataille'a.
      • Gość: marchewka Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.url.equinox.local / 212.85.15.* 11.07.05, 17:05
        Kompleks Portnoya-P.Rotha
        Wyjatkowo obrzydliwe i obrazowe opisy masturbacji i jej efektow (skwierczace
        nasienie na zarowce,etc.)Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        • Gość: Daniel Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.piotrkow.net.pl 12.07.05, 21:13
          właśnie Günter Grass ma sporo obrzydliwych opisów ("Kot i mysz", "Blaszany
          bębenek"... poczułem się zniesmaczony)
    • drkronski Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 12.07.05, 21:32
      Chuck Palahniuk "Guts" - krotkie opowiadanko po ktorym mozecie przez pewien czas
      nie miec ochoty pojsc na basen.
      • Gość: Daniel twoja sygnaturka też jest obrzydliwa /nt IP: *.piotrkow.net.pl 13.07.05, 21:33
    • nonstop Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 12.07.05, 21:44
      "Mieso", zdaje sie Hranicka,
      no rzecz jasna "Flupy" Sajnoga...
      • Gość: Yśka Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.05, 12:39
        "Kwiaty Śliwy w złotym wazonie" - jak Złoty Lotos piła siki Si mena Cinga, żeby
        mu zaimponować;
        "Świat według Garpa" - jak żona Garpa odgryzła kochankowi penisa w czasie sexu
        oralnego;
        "Namiętność" Winterson - sporo obrzydliwych smaczków (np. jak żołnierze
        ogrzewali się trzymając nogi we wnętrzu zabitych koni i budzili sie
        przymarznieci do koni, nie mogąc sie wydostac, a nie było czasu, by ich
        ratować) i wiele innych...
        "Malowany ptak" - oczywiście pod wzgledem obrzydliwości nie ma sobie równych
    • kot_z_cheshire Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 23.10.05, 00:45
      Scena wbijania na pal Azji Tuhajbejowicza w "Panu Wołodyjowskim". 3 czy 4
      treściwe zdanka, po których nie zmogło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka