Gość: kadath Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:34 "Azyl" Faulknera - same obrzydliwe sceny (niektóre nawet wyjątkowo) - nie będę zdradzał (nie)przyjemności czytania podając jakieś konkretne Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 07.06.05, 16:13 Ze swojej strony nie polecam "Gullo Gullo" Miodraga Bulatovica. Dałem radę przeczytać jedną trzecią książki.. Bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 09.06.05, 16:11 "zupa" ze szczochow, sliny i innych "pysznosci" w blaszanym bebenku i matka oskara zraca ryby w tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javka^ Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:36 "malowany ptak" kosinskiego,na nic bardziej paskudnego i okrutnego nie natknelam sie czytajac ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
autumna Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 11.07.05, 08:40 Przypomniało mi się jeszcze wesele z "Przepiórek w płatkach róży", kto czytał, ten skojarzy, fuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 11.07.05, 12:55 Dodam jeszcze Obłęd Krzysztonia. Scena w szpitalnej łazience, kiedy jeden z pacjentów zjada używany papier toaletowy. Na samo wspomnienie robi mi się niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
abra.cadabra Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 11.07.05, 13:29 W "Królu szczurów" Clavella też było trochę "smaczków"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melaine_koina Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:24 nie wiem, czy już się pojawił, ale poczytaj Georges Bataille'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchewka Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.url.equinox.local / 212.85.15.* 11.07.05, 17:05 Kompleks Portnoya-P.Rotha Wyjatkowo obrzydliwe i obrazowe opisy masturbacji i jej efektow (skwierczace nasienie na zarowce,etc.)Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.piotrkow.net.pl 12.07.05, 21:13 właśnie Günter Grass ma sporo obrzydliwych opisów ("Kot i mysz", "Blaszany bębenek"... poczułem się zniesmaczony) Odpowiedz Link Zgłoś
drkronski Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 12.07.05, 21:32 Chuck Palahniuk "Guts" - krotkie opowiadanko po ktorym mozecie przez pewien czas nie miec ochoty pojsc na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel twoja sygnaturka też jest obrzydliwa /nt IP: *.piotrkow.net.pl 13.07.05, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 12.07.05, 21:44 "Mieso", zdaje sie Hranicka, no rzecz jasna "Flupy" Sajnoga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yśka Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.05, 12:39 "Kwiaty Śliwy w złotym wazonie" - jak Złoty Lotos piła siki Si mena Cinga, żeby mu zaimponować; "Świat według Garpa" - jak żona Garpa odgryzła kochankowi penisa w czasie sexu oralnego; "Namiętność" Winterson - sporo obrzydliwych smaczków (np. jak żołnierze ogrzewali się trzymając nogi we wnętrzu zabitych koni i budzili sie przymarznieci do koni, nie mogąc sie wydostac, a nie było czasu, by ich ratować) i wiele innych... "Malowany ptak" - oczywiście pod wzgledem obrzydliwości nie ma sobie równych Odpowiedz Link Zgłoś
kot_z_cheshire Re: Wątek obrzydliwy, błeeeeeeee 23.10.05, 00:45 Scena wbijania na pal Azji Tuhajbejowicza w "Panu Wołodyjowskim". 3 czy 4 treściwe zdanka, po których nie zmogło. Odpowiedz Link Zgłoś