Dodaj do ulubionych

Eclipse - początek zdjęć

26.08.09, 13:05
Dla zainteresowanych;
www.summit-ent.com/news.php
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Eclipse - początek zdjęć 26.08.09, 15:06
      ano widzialam wlasnie juz na niektorych takich stronach. i nie wim czy to
      prawda, ale widzialam tez aktorke ktora bedzie grala leah. fajna laseczka. i
      seth tez. tyle ze nie wiem dlaczego ale mi sie wydaje strasznie muody..:) ja
      ciagle zapominam ze oni maja tylko nascie lat:D
      • pepsicos Re: Eclipse - początek zdjęć 27.08.09, 13:07
        a ja ciągle zapominam, że siedemnaście lat miałam dawno temu
    • wioleta_90 Re: Eclipse - początek zdjęć - VOLTURI 28.08.09, 22:31
      vampiresdaily.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=28&pos=0 No i
      jak się podobają? Bo mnie jakoś te stylizacje nie przekonują... Jakby
      przekombinowane i trochę bez klimatu... Może "na żywo" będą lepsi! :P
      • mami7 Re: Eclipse - początek zdjęć - VOLTURI 29.08.09, 15:42
        czy Jane nie powinna byc bardziej dzieckiem?

sama nie wiem czy przekombinowane, ale to tylko zdjęcia.

Edward przed "Zmierzchem" miał kilka dobrych zdjęć, a potem na ekranie...dla
        mnie akceptowalnych było jedynie kilka ujęć ;-) mam nadzieję, ze aktor się jakoś
        rozkręci. generalnie zupełnie nie leży mi jako Edward, ale przymykając juz oko
        na fizycznosc, był jak dla mnie drętwy. najlepszy jego moment kiedy przyjezdza z
        Bellą do szkoły w ciemnych okularach ;-)
        • pepsicos Re: Eclipse - początek zdjęć - VOLTURI 29.08.09, 20:42
          O nie mogę się z Tobą zgodzić. Pattinson dla mnie jest the best (dobrze że mój mąż tego nie słyszy) i w roli Edwarda jest po prostu doskonały, chociaż gdyby w Twilight pozwolono mu zagrać swoją rolę w bardziej mroczny sposób, pewnie robiłby jeszcze większe wrażenie. Ale i tak to chodzący ideał faceta.
          • mami7 Re: Eclipse - początek zdjęć - VOLTURI 29.08.09, 21:57
            no widzisz, ale Pattison nie jest w moim...guście. oczywisćie nie przeczę, ze
            jest przystojny, ale do mojego chodzącego ideału się nie umywa ;-).
            brakuje mu sporo do Edwarda (tego książkowego ;-). moim zdaniem na potrzeby
            ekranu "stworzono" troszkę kogoś innego i tutaj Pattison wydaje się faktycznie ok.
            mnie film rozczarował. mam jednak świadomość, że nie było to łatwe zadanie.
            oczywiście wiem, że jestem w mniejszości.
            na szczęście o gustach się nie dyskutuje i bardzo dobrze ;-)

• pepsicos Re: Eclipse - początek zdjęć - VOLTURI 30.08.09, 10:50
              Ja przeczytałam książkę dopiero po obejrzeniu filmu i po prostu nie
              potrafię sobie inaczej wyobrazić Edwarda. Już na zawsze bedzie dla
              mnie miał twarz Pattinsona. Ale jestem bardzo ciekawa kogo Ty byś
              widziała w tej roli?
              • mami7 Re: Eclipse - początek zdjęć - VOLTURI 30.08.09, 12:58
                ja przeczytałam najpierw książki, 3 części. jak dowiedziałam się, ze jest film
                byłam ogromnie ciekawa jak wyglądają bohaterzy, szczególnie Edward. no i nie
                było to to. ale jak już pisałam samego aktora (jego atrakcyjności i warsztatu)
                się nie czepiam. byc moze gdyby scenariusz był inny bardziej przypominałby mi
                postać z książki i oczarowałby mnie podobnie ;-). inna sprawa, że każdy kto
                przeczyta ksiażkę ma swoje własne wyobrażenie bohaterów.trudno potem z tym
                walczyć ;-)
                nie wiem kogo widziałabym w roli Edwarda (myślałam i nie wymysliłam). to dosc
                trudne i odpowiedzialne ;-), tymbardziej, ze zupełnie nie mam pojecia kto jest
                teraz na topie wsród tak młodych aktorów. wiekiem blizej mi do autorki ksiązki,
                niz jej bohaterów.

chyba podzielam w tej kwestii stanowisko rezyserki filmu, prznajmniej popieram
                jedną z jej wypowiedzi. w skrócie: kto miałby zagrac chodzący ideał,
                najprzystojniejszego faceta na swiecie? no jasne, ze Brad Pitt, ale on już
                wchodzi w wiek średni, a Edward miał 17 lat ;-)))))
                oczywiście, nie twierdzę, ze młody Brad Pitt byłby idealnym Edwardem (być może
                by mnie rozczarował), nie mniej jednak jest bardziej w moim typie niż Robert.
                tyle ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka