Dodaj do ulubionych

Wiosna i lato

19.03.14, 08:43
Wiosna i lato to czas wzmożonej fascynacji pięknem płci pięknej. Jest tak dlatego, że wiosną po zimowej przerwie pokazują się nóżki, a latem na dokładkę jeszcze cycuszki...
Obserwuj wątek
    • kruche_ciacho a my??? 19.03.14, 10:23
      a co my mamy od Was Panowie??? co Wy nam pokazecie?
      :-)
      • loppe Re: a my??? 19.03.14, 10:29
        kruche_ciacho napisała:

> a co my mamy od Was Panowie??? co Wy nam pokazecie?
        > :-)

To jest doskonałe pytanie. Powiedz mi:). Pojawią się włochate nogi, klaty, łapy, muskularne tyłki i ciemne okulary macho?!
        • kruche_ciacho Re: a my??? 19.03.14, 11:17
          prezne posladki, plodne ledzwia, rozkosznie zarosniete klaty, trzydniowe zarosty ktorymi piescic brzuch mogli...... ;)
          • marek.zak1 Re: a my??? 19.03.14, 11:37
            Chłopaki, na siłownię/rower itp.
            A z goleniem nie przesadzać :)
    • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Wiosna i lato 19.03.14, 15:54
      Zgłaszam cię do Nagrody Nobla.
      No żesz odkrycie epokowe, wyszedł chłop na spacer, zobaczył jakąś laskę bez płaszcza i bach !

Dużo masz Loppe jeszcze takich bzdetów do ogłoszenia światu ???
      Bo przynajmniej raz na 2/3 tygodnie musisz uraczyć forum takim epokowym jednozdaniowym elaboratem....
      • loppe Re: Wiosna i lato 19.03.14, 15:59
        Ale Ty występujesz tu z pozycji aroganckiego cenzora forum. Nie szanujesz ani wysiłku Autora, ani frajdy KrucheCiacho w tym watku.
        • loppe Re: Wiosna i lato 19.03.14, 16:00
          I mogę Ci powiedzieć dlaczego...
          • loppe Re: Wiosna i lato 19.03.14, 16:54
            loppe napisał:

> I mogę Ci powiedzieć dlaczego...

Otóż narcystyczni faceci nie cierpią mojej pisaniny, ale to autentycznie nie cierpią - narcyzom aż zęby zgrzytają jak mnie czytają.
        • kruche_ciacho Re: Wiosna i lato 19.03.14, 16:33
          zwlaszcza mojej frjady ;)
          a juz uwazam ze moje wyjscie na zewnatrz w stroju wiosennym zasluguje co najmniej na oddzielny watek ;)
      • gyubal_wahazar Re: Wiosna i lato 19.03.14, 18:11
        Nieładnie się czepiać, bo chłopak się postarał i bardzo ładnie napisał. A nazywanie czyjegoś wysiłku bzdetami, jest obraźliwe i prowokuje awanturę. A po co ? Skoro każdego z Was mama kocha
        • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Wiosna i lato 19.03.14, 22:03
          No się rozpiszę trochę.
          po 1 - określenie "bzdet" nie jest jakimś obraźliwym epitetem co wyjaśnia choćby słownik sjp.pwn.pl/slownik/2447028/bzdet
          po 2 - za obraźliwe można uznać określenia jakich kolega Loppe używa dosyć często wobec dyskutantów płci męskiej mającej inne zdanie niż on. W tym wątku mamy przykład, w kilku innych podobne epitety poleciały w stronę yorica, koło mojego ucha też coś pofrunęło, o ile pamiętam chyba też urqu ale dokładnej statystyki chamskich obelg nie prowadzę. Nie ulega wątpliwości, że takie akurat sformułowania prowokują awanturę.
          po 3 - zadałem sobie trochę trudu aby rzucić okiem na to co nazwałem bzdetami - czyli wątki zakładane przez kolegę Loppe - otóż mamy albo jedno/dwuzdaniowe zagajenia typu "tęsknota", "rola ziół" czy też "ludzie zmaterializowani" - albo wklejane artykuły np. "Sytuacja demograficzna naszego kraju jest trudna" czy inne materiały typu reportaż z Sochaczewa.
          W większości autor prowadzi "dyskusję" głównie z samym sobą, bo prawdopodobnie ma spore trudności z napisaniem kilku/kilkunastu zdań w jednym wątku - więc dorzuca po jednym czy dwu zdaniach, bywa, że sam do siebie.... Taka Bogini czy Urqu w jednym poście napiszą więcej niż roczny dorobek kolegi L. - no ale spróbuję bez nadmiernych złośliwości ;-)
          Jedyna naprawdę konkretna dyskusja jak ostatnio wynikła po jego poście ( i z jego udziałem - znaczy się czasem można jasno i na temat :) - to wątek forum.gazeta.pl/forum/w,15128,149156914,,Profesor_Starowicz_wklada_kij_w_szprychy_gendera.html?v=2

Podsumowując dane statystyczne - określenie bzdetem (czyli rzeczą o małej wartości) zdecydowanej większości wątków Loppego jest moim zdaniem jak najbardziej uprawnione.

Tak na koniec - nie trzeba być specjalnie uważnym by dostrzec, że spora część stałych bywalców ( w tym znakomita większość facetów ) albo wcale, albo sporadycznie zabiera głos w tych wypocinach o butach, ziołach, szatach i wiośnie za oknem. O czymś to chyba świadczy ? No pewnie nie tylko o spisku zazdrosnych samców albo ograniczonej poczytalności tej grupy stałych uczestników forum.. ;-)
          Mnie osobiście to irytowało i nadal irytuje, czemu dałem wyraz kilka razy )z pewną dozą złośliwości - ale nie chamstwa czy personalnie skierowanych wyzwisk) - ale zapewne wkrótce dołączę do tego grona, bo być może faktycznie nie powinienem zakłócać czyjejś wesołej starości :-)
          Dobranoc Państwu, Liga Mistrzów wzywa, Manchester odrobił straty z pierwszego meczu :) :)

• rekreativa Re: Wiosna i lato 19.03.14, 22:17
            Znowu się narażę, ale trudno, mała strata: podsumowałeś w dziesiatkę.
          • yoric Re: Wiosna i lato 19.03.14, 22:31
            Mam bardzo podobne obserwacje. Staram się je generalnie zachowywać dla siebie, ale czasem faktycznie nie wychodzi.
            • marek.zak1 Re: Wiosna i lato - podsumowanie 19.03.14, 22:43
              No to ja podsumuję też:

Marzec wieści koniec zimy.
              Już się zimy nie boimy.
              W słońcu znów się wygrzewamy.
              Starą zimę w dupie mamy.
            • loppe Re: Wiosna i lato 19.03.14, 23:01
              yoric napisał:

> Mam bardzo podobne obserwacje. Staram się je generalnie zachowywać dla siebie,
              > ale czasem faktycznie nie wychodzi.

Wszystkich uważnych czytelników zachęcam do zapoznania się z wypowiedzią tego arbitra elegancji w poniższym wątku dziś (link), i wkładem Żorżyka w tym samym wątku. Jesteście żałośni obaj.

forum.gazeta.pl/forum/w,15128,150166574,150166574,Brak_seksu_w_zwiazku_Prosze_pomozcie_.html
          • gyubal_wahazar Re: Wiosna i lato 20.03.14, 00:38
            Ok, rozumiem. Czuję się przegłosowany, ale podtrzymuję swój pogląd, że lubię to co Loppe pisze, niezależnie od kalibru merytorycznego. Ale żeby nie było, to co piszą inni jest moim skromnym nie mniej interesujące
            • loppe Re: Wiosna i lato 20.03.14, 07:42
              gyubal_wahazar napisał:

> Ok, rozumiem. Czuję się przegłosowany, ale podtrzymuję swój pogląd, że lubię to
              > co Loppe pisze, niezależnie od kalibru merytorycznego. Ale żeby nie było, to c
              > o piszą inni jest moim skromnym nie mniej interesujące
              rum

Oto kulturalna wypowiedź....Albowiem siłą forum jest różnorodność. I ją trzeba pielęgnować, a nie zachowywać się na forum jak wąski Yoric. Albo dziwny Żorżyk. Czyli latać np. cały dzień wczorajszy po wątkach z sekatorem.
              Osobiście wiosną i latem wezmę sobie urlop od prac forum. Chcę dużo czasu spędzać w słońcu i świeżym powietrzu. Są tu tacy którym odpoczynek bardziej by się przydał niż mnie...
    • loppe Re: Wiosna i lato 19.03.14, 16:41
      Teraz uwaga metodyczna. Mamy tu moderację i Ona usuwa wątki nie pasujące do forum. Nie ma żadnej potrzeby pisać i tym samym wydłużać niepasujący komuś wątek - napisać email do moderacji, a ona podejmie decyzję. Na Twoją energię Zorżyk czeka kilkadziesiąt wątków, w których cię nie ma... a tu jesteś... I napisz do moderacji za mnie.

Niniejszym wnoszę o usunięcie tego wątku! Bo zrobiło się nieprzyjemnie.
      • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Wiosna i lato 19.03.14, 16:53
        Niniejszym popieram wniosek i podanie Autora o skasowanie niniejszego wątku.
        :)
        Bo jest o dupie M. i tak jak kilkanaście innych tegoż autora nie dotyczy tematów związanych z tytułem forum, tylko jest pisaniem dla pisania, bez żadnych merytorycznych uwag czy odniesień.

A jak kogoś rozpiera energia, to warto ją rozładować w określony sposób / formie - zamiast pisać o Jewhieniji w Ciechocinku na wiosnę ;)
        • kruche_ciacho Re: Wiosna i lato 19.03.14, 17:09
          nie dramatyzuj i rozluznij poslady :-)
    • kahdor8 Re: Wiosna i lato 19.03.14, 17:14
      Innymi słowy "wesołe jest życie staruszka" !
    • loppe Re: Wiosna i lato 19.03.14, 22:50
      Jestem pisarzem kontrowersyjnym, który ma zwolenników i straszliwych przeciwników. Moje wątki są offowe, nie mainstreamowe. He he. Dodam, że jedne są lepsze, a drugie gorsze. Ostatnio było słabiej ha ha!!

PS. z Urqu bardzo dobrze wspominam rozmowy, machnąłeś się tu Żorżyk beee
      • urquhart Re: Wiosna i lato 20.03.14, 09:00
        loppe napisał:

> Jestem pisarzem kontrowersyjnym, który ma zwolenników i straszliwych przeciwnik
        > ów. Moje wątki są offowe, nie mainstreamowe. He he. Dodam, że jedne są lepsze,
        > a drugie gorsze. Ostatnio było słabiej ha ha!!
        >
        > PS. z Urqu bardzo dobrze wspominam rozmowy, machnąłeś się tu Żorżyk beee

Loppe, nie zgadzam się czasem z twoimi wnioskami ale i nie drażni mnie emocjonalne podejście które inni tu krytykują. Doceniam je wręcz bo podpuszczasz i prowokujesz czasem nieoczekiwanie babki na całkiem ciekawe i odkrywcze seksowne zwierzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka