Dodaj do ulubionych

pomyłki freudowskie

27.02.15, 23:33
Napisałam: raju stary
Przeczytałam - ruchaj stary...

Może ktoś dorzuci swoją... z mniej zbereźnych przeczytałam dziś też ze zdumieniem w markecie "Promocja pasztetów marki Pudel".
Obserwuj wątek
    • loppe Re: pomyłki freudowskie 01.03.15, 10:52
      Stój Halina
    • hello-kitty2 Re: pomyłki freudowskie 01.03.15, 11:15
      Ja jestem niedorznieta i w tej dyskusji z Sabatem ostatnie zdanie przeczytalam jak ponizej.

"> RUCHAC MI SIE CHCE.

Pojawil sie "obiekt". To dla niego robisz redukcje?

> Wtedy wpadniesz w ten
      > dolek, w ktory siedzi teraz Sabat. Bawidamek, a ruchania z tego nul.

Ty jednak jestes ciezko kapujaca, wybacz."

Ty jednak jestes ciezko KOPULUJACA, wybacz.

;-)
      Wydawalo mi sie to rowniez sensowne, z uwagi na moja obecna posuche i glod seksu, przy rownoczesnym zarzucie w strone Sabata, ze on z gadek z paniami seksu ma nul.
      • loppe Re: pomyłki freudowskie 01.03.15, 11:27
        Ad. Ja jestem niedorznieta i w tej dyskusji z Sabatem ostatnie zdanie przeczytalam jak ponizej.

Chciałbym się dowiedzieć jaki jest Twój pułap, granica niedorżnięcia Kitty?
        Np. ok. 1000 ruchów frykcyjnych/tydzień?

• slepafuria15 Re: pomyłki freudowskie 05.03.15, 14:51
      Partner moj zapytał: czy chcesz jeszcze jedna mangę? A ja usłyszałam: czy chcesz jeszcze jedna minete? :)
    • prosty_facet Re: pomyłki freudowskie 05.03.15, 15:48
      twojabogini napisała:

> Napisałam: raju stary
      > Przeczytałam - ruchaj stary...
      >
      > Może ktoś dorzuci swoją... z mniej zbereźnych przeczytałam dziś też ze zdumieni
      > em w markecie "Promocja pasztetów marki Pudel".

Przeczytałem "sok z kutasa" zamiast sok z kaktusa
    • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 09:56
      Słynny Facebook sprecyzował co będzie usuwane z jego niezliczonych stron:

The section on nudity, in particular, is much more detailed than the vague talk of "limitations" that featured previously.

Facebook now states that images "focusing in on fully exposed buttocks" are banned, as are "images of female breasts if they include the nipple".
      • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:03
        "images of female breasts if they include the nipple"

Dziewczyny pochowajcie brodawki!
        • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:05
          Jeszcze jeden niewypał polszczyzny. Brodawki... Co za brzydki wyraz desygnowany na posterunku piękna. Brodawki, łechtaczka, srom - dajcie ludzie spokój.
          • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:09
            loppe napisał:

> Jeszcze jeden niewypał polszczyzny. Brodawki... Co za brzydki wyraz desygnowany
            > na posterunku piękna. Brodawki, łechtaczka, srom - dajcie ludzie spokój.

Sromotna porażka naszego języka
      • marek.zak1 Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:06
        loppe napisał:

> Słynny Facebook sprecyzował co będzie usuwane z jego niezliczonych stron:
        >
        > The section on nudity, in particular, is much more detailed than the vague talk of "limitations" that featured previously.
        >
        > Facebook now states that images "focusing in on fully exposed buttocks" are ban
        > ned, as are "images of female breasts if they include the nipple".

Ulżyło mi. W ramach promocji chestingu umiesciłem na moim profilu mój nagi tors. Cieszę się, ze nie zostanie usunięty, chociaż jest pokazany w całości.
        • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:11
          A taki "nipple" ma w sobie to coś. I nie oznacza - jak brodawka - również zmian chorobowych skóry. No ludzie...

W sumie nie ganię Amerykanów za ten brak równouprawnienia w możliwości pokazywania brodawek przez facetów i kobiety.
          • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:17
            Niektóre panie piszą nawet "klitka" zamiast "łechtaczka" i mają rację. Łechtaczka nie służy przecież do łechtania czegoś, jak służą: trzepaczka, wykałaczka itd.
            • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:19
              Język jest (najlepszym) łechtaczem "łechtaczki". "Łechtaczka" nie jest do łechtania języka, ani niczego innego for that matter.
              • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:21
                Łechtaczem jest penis łechtający wnętrze pochwy, która z kolei pełni funkcję łechtaczki penisa
                • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:24
                  loppe napisał:

> Łechtaczem jest penis łechtający wnętrze pochwy, która z kolei pełni funkcję łe
                  > chtaczki penisa

Penis bywa również łechtaczem łechtaczki
                  • loppe Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 10:39

> loppe napisał:
                    >
                    > > Łechtaczem jest penis łechtający wnętrze pochwy, która z kolei pełni funk
                    > cję łe
                    > > chtaczki penisa
                    >
                    > Penis bywa również łechtaczem łechtaczki

To dlatego mówimy: "Kochanie, Twoja łechtaczka i mój łechtacz są dla siebie stworzeni"
    • urquhart passion becomes a routine 16.03.15, 19:41
      www.youtube.com/watch?v=re-Cy_ZGZS4
      :)
    • urquhart Re: pomyłki freudowskie 16.03.15, 19:49
      jak autorzy reklam to wykorzystują w neutralnych wydawałoby się tematach... :)
      www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ONyBEUOT7BA#t=65
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka