Dodaj do ulubionych

Swingers klub

02.09.23, 18:40
Szukam informacji o klubach swingers w Warszawie i okolicy. Naszła mnie ochota, żeby spróbować, a niewiele wiem o zasadach funkcjonowania, cenach, itp. Może ktoś coś podpowie, może ktoś chodzi, może ktoś szuka towarzystwa?
Obserwuj wątek
    • nunek711 Re: Swingers klub 18.09.23, 01:03
      też chce spróbować, są co najmniej 2 kluby w wawie, czytałem o nich, pewnie we dwoje byłoby raźniej wejść, niezobowiązująco ;)
    • eagle.eagle Re: Swingers klub 01.11.23, 15:54
      Na ich stronach internetowych wszystko ładnie i jasno jest napisane
    • szkoleniaksef Re: Swingers klub 30.12.25, 13:54
      Słuchaj jak się wybierasz ze swoją partnerką, żoną ..... do takiego klubu powinieneś znać pewne zasady. Po pierwsze musisz zadbać o dwie rzeczy. Pierwsza to obfity wytrysk. Jak spuścisz się tyle co kot napłakał wyjdziesz na beznadziejnego typa podczas gdy inni faceci zaleją całą twoja kobietę spermą. Po drugie szybka regeneracja. Jak raz się spuścisz i już ci nie stanie to jesteś przegrywem. Twoja partnerka nie będzie miała takich problemów i zaliczy 4 - 5 facetów gdy ty tylko jedna i to jeszcze słabo. Ja uz moja żona uczestniczymy często w takich imprezach i wiem coś o tym. Mogę dać ci darmowa radę jak jesteś początkujący, może sie spotkamy w Wawa na imprezie. Słuchaj ja stosuję takie pigułki o nazwie Prosent 600 one mi dają kilkukrotnie większy wytrysk dodatkowo penis mi nie opada tylko stoi dalej i jest w gotowości do zmiany pary. Wiadomo więcej jak 2 - 3 wytryski w ciągu powiedzmy 2 godzin nie dałem rady nawet po tych proszkach ale i tak jest nieźle. Gdy byłem początkujący i pierwszy raz poszliśmy to dałem plamę że miałem szybki wytrysk i nie chciał mi stanąć a żonę przeleciało wielu facetów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka