froodoo 01.04.05, 08:27 dziś ten szalony dzien..... jakieś pomysły na łóżkowe oszukiwanie ????.... Nagły ból głowy.....tuz przed finałem..... udawany atak skurczu intymnego..... hmmmm.okropneeee Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksarka Re: dziś prma-aprilis.... 01.04.05, 11:48 ja jestem za tym, zeby w ramach zartu, zamiast codziennego spodziewanego chrrr w lozku dostac porcje dzikiego, goracego seksu.. kazda okazja jest dobra Odpowiedz Link
froodoo a h a 01.04.05, 14:19 aaaa..to już czuję ideę.... by potem ten żart stał sie .... początkiem tradycyjnie codziennych intymnych zachowań... jak się uda... to dopiero żart wart bedzie pałaca.... Odpowiedz Link
orin no z żartami to lepiej ostrożnie .... 01.04.05, 14:27 Policjant pyta staruszkę: - Wiek? - 86 lat - Czy mogłaby pani opowiedzieć swoimi słowami, co tu się właściwie wydarzyło? - Siedziałam na ławce, na tarasie przed domem, podziwiając ciepły wiosenny wieczór, kiedy przyszedł ten młodzieniec i usiadł obok mnie. - Znała go pani? - Nie, ale był przyjaźnie nastawiony. - Co stało się po tym, jak usiadł obok pani? - Zaczął pocierać moje udo. - Czy powstrzymała go pani? - Nie. - Dlaczego? - Bo odczuwałam przyjemność. Nikt nie robił tego od czasu, kiedy mój mąż odszedł z tego świata 30 lat temu. - Co stało się potem? - Zaczął pieścić moje piersi. - Czy próbowała go pani powstrzymać? - Nie. - Dlaczego? - Mój Boże, dlaczego??? Było mi tak dobrze. Czułam, że naprawdę żyje. Od lat tak się nie czułam! - Co stało się później? - Cóż, rozpalił mnie do czerwoności, więc rozłożyłam nogi i zawołałam: "Bierz mnie, chłopcze, bierz mnie!" - I co? Zrobił to? - Nic, do diabla! Zawołał "Prima Aprilis!" I wtedy zastrzeliłam sukinsyna Odpowiedz Link