Dodaj do ulubionych

Psy Pawlowa

08.02.06, 00:45
Ile razy slyszeliscie "jestem zmeczony/a" czy inne wymowki?? Generalnie slowo
NIE albo poprostu brak reakcji.
Ten koszmar zapewne uslyszalem juz tysiace razy, ale ciagle robi to na mnie
te same wrazenie. Czuje sie gorszy. Odrzucony.
Teraz sie boje. Boje sie dotknac. Sprobowac cos zrobic. Jak mam uslyszec
kolejny raz NIE. Czy o to wlasnie chodzi???
Obserwuj wątek
    • margarita17 Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 00:49
      Pokaż to małżonce... na forum....albo wydrukuj i połóz na szafce nocnej... może
      dotrze....
      Dobranoc.
      • sonner Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 00:50
        Brak reakcji.
        • margarita17 Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 00:55
          Nie wierzę. Nie wzrusza jej że spędzasz tu czas o 0.55 i stukasz w klawiaturę,
          że regularnie się tu logujesz, że kochasz ją i chcesz z nią być, ale nie
          wyobrażasz sobie abstynencji seksualnej? że to Was od siebie odsuwa, Zależy jej
          na Tobie czy nie?
          Pokaż jej to forum nich sobie poczyta... może i Twoje wpisy .. jeśli chcesz....
          A ile wasze dziecko ma lat? Pisałeś że kiedyś było inaczej, było fajnie....
          • sonner Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 01:20
            Było inaczej. Ale po slubie dowiedzialem sie ze "zebym nie wyobrazal sobie ze
            tak bedzie caly czas". Myslalem ze snie. Ale to nie byl sen :).
            Mowilem i sprawidzlem juz wiekszosc "chwytow". Ostatnia deska ratunku to
            psychoterapeuta (nie seksuolog)- dla mnie bo ona nie chce isc.
            Dziecko ma lat 4.
            Dla nie to co robie to zdrada jej zasad (pranie brudow we wlasnym domu).
            Sytuacja jest patowa. Bo niemam dobrej koncepcji, poza ta ww pomoca.
            • margarita17 Re: Psy Pawlowa 09.02.06, 11:55
              Obawiam się, że psychoterapeuta dla Ciebie (też chodzę:)) może Ci uzmysłowić że
              Ty też jesteś ważny i poddasz się szybciej :)) ale to ekstremalna wizja :))
              A pogadać jest bardzo ciężko, bo jak? wszyscy mówią pogadajcie tzn. usiaść i
              co? gadać można, ale żeby to była prawdziwa rozmowa?
              Tak mi się nasuwa - jest na pewno zbyy pewna Ciebie, jak trzeba gonić króliczka
              to wtedy uzmysłowić sobie dopiero można że możesz odejść, zostawić ją i to
              wszystko... ale nie przesadzić znowu .... jak sprowokować i zacząc rzeczywiście
              rozmawiać? też o jej potrzebach , jak ona to widzi, co jej przeszkadza i niech
              nie mowi że nic i że po prostu nie ma "takich potrzeb"
              Na pewno powinna uzmysłowić sobie, że dla Ciebie jest to problem nad którym nie
              przejdziesz do porządku dziennego, że to nie jest męskie widzimisie, musi to
              zrozumieć i skumać że jest to dla Ciebie probelm taki jak dla niej np. nie wiem
              co
              I wtedy niech pomyśli czy Cię kocha, czy chce Wam pomóc i chce coś dać z
              siebie, bo jak nie to.... dziecko jest małe... to dobry wiek....
            • mocno_zawiedziony Re: Psy Pawlowa 10.02.06, 13:29
              Znam to dokładnie. Wspólczuje Sonner :(
          • anula36 Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 01:23
            wez przyklad z marcina to jeden z niewielu wygranych na tym forum.
            • sonner Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 01:26
              Z checia a mozna by tak w skrocie co i jak sie udalo??
              • anula36 Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 01:29
                Marcin to chlop zdecydowany - poprosrtu nie przyjmowal odmowy do wiadomosci i
                egzekwowal swoje prawa malzenskie - poczytaj jego posty.
                • anais_nin666 Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 08:17
                  No tak, ale nie kazdy ma ochotę kochac się z żoną na siłe, wbrew jej chęci.
    • kamao1 Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 08:31
      A może ty nie spełniasz jej oczekiwań na innej płaszczyźnie waszego związku?
      Może nie jesteś dobrym partnerem, ato jest jej mały protest? Zrób rewizje
      swojego zachowania. Mnie to pomogło. Gdy ja się zaczęłam bardziej angażować w
      inne aspekty związku, mąż zaczął postrzegać mnie jako bardziej atrakcyjna
      partnerkę.
      • tomry1 Re: Psy Pawlowa 08.02.06, 08:39
        hmmm doskonale pasuje to do tytułu - taka mała tresura. Jesli coś tam bedzie
        spełnione, to moze... zapali sie czerowne światełko.
        Pozdr.
        • thistle Re: Psy Pawlowa 09.02.06, 12:09
          ale czemu się obrażac na wode, że mokra? Jeśli na początku było ok, zdrowie nie
          nawala, to gdzieś ten pies jest pogrzebany. Może nawet nie wiesz, czym dałeś w
          kosć M.tak, ze ochota na seks minęła jak sen złoty? moze fajnie było by się
          dowiedzieć, i popracować nad tym - razem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka