Dodaj do ulubionych

objawy zdrady

09.08.06, 22:37
jakie mogą być objawy zdrady u faceta? oprócz niechęci do seksu z żoną,bo na
to zawsze ma ochote tylko ja niebardzo. Co mam zrobić na co zwrocic uwagę, bo
podejrzewam że mnie zdradza. Jestesmy 5 lat po ślubie i 10 lat razem.
Obserwuj wątek
    • brass_monkey Re: objawy zdrady 09.08.06, 23:08
      Na jakiej podstawie podejrzewasz go o zdrade?
      • kawitator Re: objawy zdrady 10.08.06, 07:56
        Nie czytałeś? On ma zawsze ochote na seks z nią Ona nie zawsze czyli prawie nie. Wniosek Zdradza surczybyk bo gdyby nie miał ochoty na seks z nia to dopiero by mu pokazała zdradliwemu facetowi.
        • abdulian <<off topek>> i do autora wątku 10.08.06, 09:42
          Kawi - Ty to potrafisz poprawić humorek z rana :)

A do autora wątku - napisz proszę coś więcej jak chcesz usłyszeć sensowne
          wypowiedzi, plus skorzystaj z wyszukiwarki bo ten temat przewijał się już
          pierdylion razy...
        • dixia Re: objawy zdrady 10.08.06, 14:17
          Tej kobiecie idzie dokładnie o to o co jej szło...
    • chcacy Re: objawy zdrady 10.08.06, 08:26
      Następna z obsesją zdrady.
    • ich7 Re: objawy zdrady 10.08.06, 08:39
      > jakie mogą być objawy zdrady u faceta? oprócz niechęci do seksu z żoną,bo na
      > to zawsze ma ochote tylko ja niebardzo. Co mam zrobić na co zwrocic uwagę, bo
      > podejrzewam że mnie zdradza. Jestesmy 5 lat po ślubie i 10 lat razem.

nie rozumiem , maz ma ochote na seks czy nie ?
      ????????????????
      • ich7 Re: objawy zdrady 10.08.06, 09:06
        jejku odpowiesz na pytanie czy nie .
        Spisz z mezem czy nie ?
        • chcacy Re: objawy zdrady 10.08.06, 09:07
          No przeciez pisała że on to chce a ona nie zawsze.
          • ich7 Re: objawy zdrady 10.08.06, 11:41
            chcacy napisał:

> No przeciez pisała że on to chce a ona nie zawsze.

Jesli z nim nie spi to niech sie nie czepia ze moze ja zdradzac ,
            pies ogrodnika sam nie zezre a cudzemu nie da
            • chcacy Re: objawy zdrady 10.08.06, 11:46
              ich7 napisał:
              >
              > Jesli z nim nie spi to niech sie nie czepia ze moze ja zdradzac ,
              > pies ogrodnika sam nie zezre a cudzemu nie da

Co prawda to prawda.
    • yuka4 Re: objawy zdrady 10.08.06, 09:52
      hm....... wydaje mi się ,że skoro ON ma ochote na seks z tobą , to raczej nie
      zdradza ( a moze sie myle?)......ale jeżeli w domu "tego" nie znajdzie to byc
      może ,że zacznie szukać........kto szuka nie błądzi......i dopiero wtedy
      będziesz miala problem....
    • a.b1 Re: objawy zdrady 10.08.06, 11:19
      mnie już mój jeszczemąż jest zupełnie obojętny, więc może dlatego on:
      -wypytuje mnie co lubią kobiet w seksie?!!???!!?
      -jak się do tego zabrać!?!?!?
      -kiedy kwiaty są ok
      -czy jak jest tak ubrany, to działa na kobiety
      -gdzie są fajne knajpy z kanapami i z "klimatem"
      -czy jego nowy zapach podoba się kobietą?
      no ale my dość specyficzni jesteśmy, pozatym na moje pyatnie "to co masz jakąś
      nową Niunie" zawsze pada odpowiedź "nie, ale może juz stoi za zakrętem"
      • anula36 Re: objawy zdrady 10.08.06, 11:31
        o matko- takiemu klientowi dalabym kopa az by wyladowal za tym zakretem!!
        • chcacy Re: objawy zdrady 10.08.06, 11:36
          anula36 napisała:

> o matko- takiemu klientowi dalabym kopa az by wyladowal za tym zakretem!!

Jakiemu klientowi?
          • anula36 Re: objawy zdrady 10.08.06, 11:47
            jeszcze mazowi ab1- ktory bedac moim mezem, w dodatku niedopieszczajacy latami
            i oszukujacy w kwestii stanu zdrowia, pyta jak sobie znalezc nowa fajna babke.
            • a.b1 Re: objawy zdrady 10.08.06, 12:25
              hmmmm, już mnie to nawet nie rani, a powiem, że jest dla mnie pewną złośliwą
              zabawą np wmówiłam mu, ze każda kobieta ubustwia na pierwszym spotkaniu dostac
              metrową róże ;> , albo z miną niewiniątka pomogłam mu dobrać baaaaaardzo
              mdlący zapch średnio męski, ale co tam....dla mnie zabawne jest to, ze on
              jeszcze mi ufa.....hihihihi....naiwniak
              • anula36 Re: objawy zdrady 10.08.06, 12:32
                nie masz poczucia ze taka zlosliwa zabawa niszczy Ciebie, nie jego?
                • aguska3 Re: objawy zdrady 10.08.06, 14:15
                  ab 1 dobre to jest;-)) Kurcze no nawet nie pomyślałam o czyms takim, ale może
                  warto zastosować. Żeby tylko on chciał sobie znaleść takią panią "za zakrętu",
                  chociaz kto go tam wie, czy juz nie znalazł.

A wracając do tematu dla mnie wciąz nie odkryte są jakiekolwiek objawy zdrady.
                  Pojecia nie mam czy można to jakość wcześniej zidentyfikować. Bo że chce czy
                  nie chce z tobą sypiać to napewno do objawów bym nie zaliczyła.
    • misssaigon Re: objawy zdrady 10.08.06, 16:30
      sa, nawet niektore konretne m.in takie jka
      1. objawy trypra, rzezaczki czy innego paskudztwa
      2. wezwanie do sadu o alimenty
      pomniejsze - czyli rachunki za restauracje , motel i zakupy u jubilera i w
      perfumerii oraz sexshopie, pojawienie sie nowego teelfonu komorkowego lub
      chowanie starego, czeste "prace zlecone", "delegacje", gluche telefony do domu...
      pisac by a pisac...
    • misssaigon ktos wie? 11.08.06, 08:37
      stracilam juz rachube - kto w tym watku jest zona , ktora podejrzewa zdrade -
      "malamala5", "wesolabuzia1" czy "papermate"?

ktos wie?
      • mreck Re: ktos wie? 11.08.06, 09:03
        podstawowym objawem wg mnie jest to kiedy facet zaczyna dbać o siebie.
        np sam, z własnej nieprzymuszonej woli kupuje spodnie, buty, lub inny ciuch,
        zaczyna ćwiczyć ciało,
        staje się ponury i traci ochote na seks (zaczyna sie zastanawiać czy nie odejść)
        staje się bardziej troskliwy, kochajacy i czuły (ma wyrzuty sumienia i nie chce
        zeby się wydało)
        a le jak sam z własnej nieprzymuszonej woli cos dłubie w domu, nie wiem remont,
        przestawianie mebli itp to bym odpuścił podejrzenie o zdrade.
        • desde.monna Re: ktos wie? 11.08.06, 09:22
          hm, brzmi rozsądnie i opiera się na spostrzeżeniach, tyle że faktycznie to
          dbanie o siebie i troskliwość o żone musi być połączone z ponurością i utratą
          ochoty na seks... bo jeśli miałby ochotę, to może właśnie w ten sposób stara się
          o żonę? byłoby wręcz tragicznie, gdyby ona wyskoczyła wtedy na niego z wałkiem...
    • desde.monna Re: objawy zdrady 11.08.06, 08:46
      Boże, tutaj ludzie z problemami przychodzą, a wy sobie tak dyndacie tematem... ;)))
      choć sama muszę przyznać, że niektóre persona aż proszą się o zdradę i tylko
      pchają partnera w tym kierunku. w końcu który facet zniesie taką nieufność jak
      sprawdzanie komórki? albo która kobieta zniesie np. ciągłe ograniczanie jej
      wolności spotykania się z normalnymi ludźmi (nie kochankami)? wszystko ma swoje
      granice. a takie postępowanie wobec kogoś, z kim się związaliśmy z miłości i dla
      miłości, jest wprost upokarzające.
      pokochajcie przede wszystkim siebie, a być może mąż lub żona dostrzeże również
      waszą wartość, a jeśli nie dostrzeże, to będziecie mieli mniejszy problem z
      ewentualną niewiernością partnera - w naszej epoce jest wiele pokus i ogromne
      dążenie do wolności i jeśli sami sobie plujemy w twarz, to nie oczekujmy, że
      partner będzie nas wiecznie na rękach nosił.
      i może warto popracować nad przyjaźnią w małżeństwie?
    • wojag Re: objawy zdrady 11.08.06, 13:21
      bylam 2 lata oszukiwana i nie zauwazylam...psycholog mi powiedzial, ze im facet
      milszy i idealny, tym wiecej ma do ukrycia; obecnie w trakcie rozwodu - 6 lat
      malzenstwa, 13 lat razem
      • wesolabuzia1 Re: objawy zdrady 11.08.06, 16:57
        mój mąż nigdy nie był za miły a ideałem to już na pewno nie jest. Zawsze mnie
        ciągnąło do Chamów.
        Zgodze się z Wojag i jej psychologiem, moja siostra miała "miłego" chlopaka, 5
        lat razem, okazało się ze "pobocza" nie były mu obce.
        Moja koleżanka 15 lat znajomości, 10 lat po ślubie, mąż idealny a 3 mis. temy
        wyszło,że ma conajmniej 3 romanse.
        Czekam co u mnie będzie.
      • zlota-puma Re: objawy zdrady 11.08.06, 17:27
        Im facet milszy i idealny...

No tak, dopiero teraz zacznie się podejrzliwość partnerek normalnych facetów !
        Nie rozumiem : albo owo zdanie psychologa wyjęłaś z kontekstu, albo to jakiś,
        pardon, konował ...
        To w końcu jaki ma być ten mężczyzna, na litość boską ???
        - nie może być chamem, prostakiem itd., a z drugiej strony bycie miłym i nie
        wykazywanie patologicznych skłonności charakteru tez jest podejrzane ?...

To jakieś uogólnienie i obawiam się, że po przeczytaniu tego tekstu niejedna
        zaniepokojona kobieta weźmie pod lupę Bogu ducha winnego faceta dlatego, że
        jest za normalny ...
        • misssaigon spokojnie 11.08.06, 17:48
          puma, to sa takie "forumowe madrosci"...niektore kobiety lubia sie nakrecac i
          szukaja okazji sledzac pilnie watki na roznych forach albo historie przyjaciolek...
          • maja_gr78 Re: spokojnie 11.08.06, 19:33
            A ja tam jestem pewna, że mój mnie nie zdradza, ja go też nie i jest ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka