tulipan88 09.02.10, 18:00 prawie codzienne bóle głowy, odruchy wymiotne przy śniadaniu jaki może miec to zwiazek z CHAD? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.zabba Re: dziwne objawy 10.02.10, 10:32 bóle głowy -> depresja somatyczna nudności -> od leków? Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: dziwne objawy 10.02.10, 10:45 O tyle, że może bierzesz jakieś nowe leki? Bo z samym CHAD-em to raczej niewiele ma wspólnego, choć w skrajnych sytuacjach objawy somatyczne moga się pojawiać. Odpowiedz Link
sensitilive Re: dziwne objawy 10.02.10, 11:52 podobne objawy miałam po odstawieniu leków. Odpowiedz Link
tlenoterapia Re: dziwne objawy 10.02.10, 23:37 To okropne myslec ,ze wszystko co sie dzieje nie tak z organizmem ,ma zwiazek ze swirkowaniem. Odpowiedz Link
poetkam Re: dziwne objawy 11.02.10, 13:40 Bóle głowy codzienne powiadasz?... Skąd ja to znam.. I nudności... Jak już dr żabba napisała może to być depresja somatyczna, nerwica, etc. ... My inne tu nie lekarze Mój przypadek podobny : bóle głowy, problemy z żołądkiem. Depresja+nerwica. Leki+psychoterapia. Chodzisz na jakąś? Mówiłaś lekarzowi o tych problemach? Tak w ogóle głowa nie bolała mnie już od 3 lutego! Jakie to dziwne uczucie... Leki grzecznie jem, na psychoterapię maszeruję - widzę efekty. Odpowiedz Link
dr.zabba Re: dziwne objawy 11.02.10, 14:03 M. gratuluję nie bolącej głowy. Podpisano żabba z bolącą głową Odpowiedz Link
poetkam Re: dziwne objawy 11.02.10, 14:13 Dziękuję, dziękuję A oddychasz przy bólu głowy? Jestem na etapie łapania się, że często nie oddycham - w chwilach napięć, stresu, etc., a potem prawie mdleję, albo mdleję. Teraz próbuję świadomie oddychać. Życzę Ci nie bolącej głowy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: dziwne objawy 11.02.10, 16:30 tulipan 88 napisał: <śmieszne, ciekawe jakim cudem.> sposobem natury albo in vitro albo jakimś tam cudem Odpowiedz Link
tulipan88 Re: dziwne objawy 11.02.10, 19:47 widze że nikt nie przywykł do przebywania tutaj facetów 0o Odpowiedz Link
poetkam Re: dziwne objawy 11.02.10, 20:46 Wybacz... Nie wiem, czemu tulipan skojarzył nam się z płcią piękną... To chyba przez to, że to kwiat, a kwiaty kojarzone są zwykle z kobietami... Odpowiedz Link
sensitilive Re: dziwne objawy 11.02.10, 20:57 tulipan88 napisał: > tylko, że my je kupujemy kto? Odpowiedz Link
tulipan88 Re: dziwne objawy 11.02.10, 21:12 faceci kupują tulipany kobietom dlatego są z nimi utożsamiane - mniejsza z tym nie to forum. Odpowiedz Link
sensitilive Re: dziwne objawy 11.02.10, 21:37 przepraszam to był żart.doskonale zrozumiałam. a z bólem głowy koniecznie do lekarza. pozdrawiam Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: dziwne objawy 12.02.10, 09:32 Nie nasiliła Ci się depresja ostatnio? Nie doszły jakieś stresy w pracy? Nie masz problemów ze snem? Jakieś lęki? Myślę że sporo z nas ma tak samo. U mnie różne zawirowania osobiste i pracowe się nałożyły plus i rozwinęły się lęki na taką skalę, że wróciły dobrze mi znane objawy: migreny, mdlości tak straszne że wszyscy w pracy podejrzewali mnie o ciążę (niby jak) aż w końcu zaczęłam mdleć i wtedy naprawdę się przestraszylam. Problemów ze snem nie liczę bo są wlaściwie cały czas. Rozwiązania są dwa: jeśli bierzesz nowe leki, to od leków. Jeśli dobrze tolerujesz leki, to jest to raczej objaw depresyjny/nerwicowy/lękowy. Mnie pomógł Xanax doraźnie, przemyślenie sobie paru rzeczy i powrót do technik wlaściwego oddechu (uczono mnie kiedyś tego). Odpowiedz Link
ditta12 Re: dziwne objawy 12.02.10, 09:44 tulipan 88 napisał: <widze że nikt nie przywykł do przebywania tutaj facetów 0o> Oo!Jak to dobrze ze moja diagnoza była błędna Odpowiedz Link
czubata Re: dziwne objawy 16.02.10, 20:27 właśnie ostatnio skojarzyłam te obiawy z depresją.Dotąd zawsze podejrzewałam się o ciąże,a jak sie okazało,mdłosci,wymioty i zawroty głowy to część mojej depresji i zawsze jej towarzyszą. Odpowiedz Link