sapiencja 25.05.10, 20:30 od pierwszego wejrzenia w tym przystojniaku: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2279133 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czubata Re: Zakochałam się... 25.05.10, 21:16 Im bardziej poznaje ludzi,tyn bardziej kocham zwierzęta. Odpowiedz Link
skaka_anka Re: Zakochałam się... 25.05.10, 22:12 ja też kocham mojego kota, tak bardzo chciałam go mieć a nie miałam odwagi a teraz będę musiała go zostawić Odpowiedz Link
kara.mija Re: Zakochałam się... 25.05.10, 22:56 Moją kocham i już martwię się bo zostanie u mojejm mamy prawie na dwa tygodnie urlopu - będę tęsknić za nią. Odpowiedz Link
38takatam Re: Zakochałam się... 26.05.10, 20:32 To nasz lewMa naimie TeodorJest niesamowity!!! A pomyśleć,że jeszcze do niedawna nie lubiłam kotów Odpowiedz Link
majagor Re: Zakochałam się... 26.05.10, 22:03 Wszystkie piękne! A jak wszyscy pokazują.. to ja też chcę Niestety kota nie posiadam.. Oto mój KACPER. A to AFRA. Afra należy do mojej siostry, ale ja ją wychowywałam i bardzo jestem z nią do teraz związana Odpowiedz Link
sapiencja Re: Zakochałam się... 26.05.10, 22:23 Jak chodziłam, a właściwie jeździłam, do podstawówki ( o matko, jak daaaaaaaaaaaawno to było) miałam kota, który każdego ranka odprowadzał mnie na przystanek i czekał aż tramwaj odjedzie. Po południu, po lekcjach, wysiadałam z tramwaju, a on już na mnie czekał. Skąd wiedział o której przyjadę? Do dzisiaj pozostaje zagadką... Odpowiedz Link
majagor Re: Zakochałam się... 26.05.10, 22:31 To moja koleżanka z LO miała takiego psa, który odprowadzał ją na przystanek, wracał do domu i potem przychodził na przystanek i czekał na nią. Co ważne - wracała ona o różnych porach. A pies zawsze punktualny był Mój Kacper teraz chyba wyczuwa od mojej mamy chorobę. Brzydko się wobec niej zachowuje. Nigdy, do nikogo tego nie robił. Odpowiedz Link
chattetoutenoire Re: Zakochałam się... 27.05.10, 22:49 Moje koty kilka minut przed powrotem P. do domu z pracy zeskakują ze swojego wyra i ustawiają się w szeregu przed drzwiami do mieszkania. Najpierw widzę koty, po chwili dopiero domofon daje znać, że ktoś wszedł na klatkę. Też nie wiem skąd wiedzą. A jak to praca - z pracy wraca się tak jak na to pozwala aktualny projekt, w godzinach przeróżnych. A jak wkleić zdjęcie? To wam pokażę moje "kotwory" Odpowiedz Link
sapiencja Re: Zakochałam się... 28.05.10, 08:51 chattetoutenoire napisała: "A jak wkleić zdjęcie? To wam pokażę moje "kotwory"" Chattetoutenoire, "wynalazłam" w Internecie link z instruktorem obsługi. Dla mnie to za skomplikowane. Spróbuj, może Tobie się uda. www.apisto.pl/fa/viewtopic.php?t=2483 Odpowiedz Link
majagor Re: Jeśli o zdjęcie chodzi.. 28.05.10, 10:44 Zdjęcie można też dodać do galerii na fotoforum w gazecie.pl Jeśli jesteś zalogowana tutaj na forum, spójrz na górną, prawą stronę pulpitu. Tam jest coś takiego jak "Dodaj zdjęcia" - wystarczy kliknąć i można dodawać, by potem tylko link nam na forum dać do tego. Link dodaje się do postu przez wciśnięcie URL [znajduje się to nad polem do wpisywania postu]. Jeśli niejasno piszę.. proszę pytać Odpowiedz Link
chattetoutenoire Re: Zakochałam się... 28.05.10, 13:44 Dzięki Fajne mam siostry, nie? Lubią spać "synchronicznie" Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Zakochałam się... 29.05.10, 16:45 Przystojniak cudniasty, jakie ma inteligentne wejrzenie Odpowiedz Link
sapiencja Re: Zakochałam się... 29.05.10, 18:23 beatrix-kiddo napisała: "Przystojniak cudniasty, jakie ma inteligentne wejrzenie " Nooo...przystojny, inteligentny, i na pewno ma ogromne poczucie humoru Odpowiedz Link