agao_72 17.07.10, 16:49 robię coś dla matrioszki. to zdjęcie z procesu produkcji, kolczyki całe w paście polerskiej, niepodoginane. ale. jeszcze naszyjnik. i oksyda, polerowanie... no. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chattetoutenoire Re: dla matrioszki 17.07.10, 21:53 Agao... To TY robisz te cuda, sama?! Strasznie fajne... Właśnie sobie przeglądam co tam jest do kupienia... Powiem Mojemu P. że potrzebuję "prozac", może mi kupi...? Odpowiedz Link
kamyczek_0 Re: dla matrioszki 17.07.10, 22:13 Agao ile takie cudo kostet? Pięęękne. To pytam ja sroka Odpowiedz Link
agao_72 Re: dla matrioszki 18.07.10, 13:15 ojej, jest mi niezmiernie miło, że się podoba. ja to robię niejako terapeutycznie. mam czym zająć ręce i galopujący umysł. a kupić można, po prawej stronie są linki do galerii, w których jestem. tylko tam jest spory narzut... wiecie co, taka zabawa ze srebrem i kamieniami, to coś niesamowitego. widzę kamień i wiem, jak chce on być oprawiony. a czasami długo czekam, aż mi kamień to powie . tak, jestem świrem i słyszę co mówią kamienie Odpowiedz Link
kamyczek_0 Re: dla matrioszki 18.07.10, 14:09 Uwielbiam piękną biżuterię. Lubię coś, co jest unikatowe. Stąd unikam świecidełek z sieciówek na rzecz małych galerii, lub straganików - znam osoby, które je tworzą. Odpowiedz Link
kamyczek_0 Re: dla matrioszki 18.07.10, 14:21 A torby też robisz? Wolałabym od ciebie kupić. Trochę się zakręciłam w tych linkach. Odpowiedz Link
agao_72 Re: dla matrioszki 18.07.10, 15:58 toreb nie robię, torebusie kupuję. M A N I A K A L N I E. robię tylko biżu Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: dla matrioszki 19.07.10, 08:46 Są piękne!!!! Nawet jak sobie je wyobrażałam, to nie sięgałam tak daleko. Jesteś GENIALNA! Odpowiedz Link