Dodaj do ulubionych

nie dam rady

08.01.11, 20:41
moje lekarka podniosla mi dawki ale bulimia meczy dalej i nosi mnie jakos dziwnie, tzn moze nie tyle nosi co czuje napiecie. to napiecie powoduje ze wpadam w ataki bulimi. wkurza mnie wszystko. to sie niogdy nie skonczy!
Obserwuj wątek
    • kara.mija Re: nie dam rady 09.01.11, 13:44
      Trzymaj się Kochana. Skończy się. Przecież było już lepiej - wrócisz do tego lepszego. Jesteś silna i dasz radę !!!
    • quaxo Re: nie dam rady 09.01.11, 18:19
      Na napięcie dobrze robi seks. wink
    • balbina_alexandra Re: nie dam rady 10.01.11, 00:48
      Qrfa nie mam czasu za bardzo pisać, nie mam, no nie mam... nawet nie wiem, co bierzesz sad
      Mam coś podobnego teraz, to znaczy nic bulimicznego/anorektycznego ale to nieznośne napięcie, ja z kolei wpadam w ataki paniki i inne nieprzyjemne rzeczy się z tym wiążą. Nerwy i napięcie mam na gruncie wielorakim, i wróciłam do benzo. Trudno. Nie dam rady teraz przejść przez egzaminy i pisanie i chorobę mojego P. na spokojnie.

Jak miałam jazdy anoreksyjne: fluoksetyna. Dla bulimiczek się włącza specjalny lek przeciwwymiotny ale kurna nie wiem czy nie jest u nas drogi jak zbój... wolno Ci brać antydep?
      Jaki stablizator bierzesz? Bardzo pomógłby Ci Topamax, w US oficjalnie jest stosowany w terapii BED (kompulsywnego jedzenia) i bulimii. U nas nierefundowany sad Ja go biorę od dawna bo bdb stabilizuje i mam dodatkowe wskazania: działa przeciwmigrenowo.
      Cholera, chciałabym pomóc, przeszłam przez piekło any, ale nawet nie wiem jakie prochy bierzesz crying
      • perfekcjonizm Re: nie dam rady 11.01.11, 16:12
        Ja biorę seronil (prozak) ale mi zmniejszyła psych, bo mnie ostatnio nosiło, zwiększyła za to stabilzator i przeciwpsychotyczny. Dzisiaj czułam się tak fatalnie, że musiałam wyjść z pracy i podejchać do kfc i tam się nażreć jak świnia a potem rzygać w ich kiblu, przepraszam za szczegóły. Po prostu nie umiem sobie z tym poradzić i wpadam w panikę. Pójdę pisać na inne forum, bo z tym co teraz mam odbiegam trochę od tematyki.
    • dr.zabba Re: nie dam rady 11.01.11, 17:45
      Mój dr mówi, że na zab. odżywiania to działa przede wszystkim terapia, leki są tylko stosowane pomocniczo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka