czubata 08.07.11, 12:43 wzięło mnie. Bardzo bardzo. No no. Antydep chyba osiągnął odpowiednie stężenie we krwi. Zatem czuję że znów podróżuję. Całkiem mogę polecieć z tą siekierą na te wiśnie. Tylko że to nie moja własność. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czubata Re: nagle 08.07.11, 13:00 Pupcia nie szklanka powiadają. Ale mam już ustalony plan działania. Juz ja wczoraj czułam że coś nie halo, bo spać mi się nie chciało no i użyłam sformułowania "sraczka mózgu" a to wiele znaczy. Odpowiedz Link
czubata Re: nagle 08.07.11, 13:13 Biegnie biegnie biere się za sprzątanie,trochę pogarkotłuczę sobie. Odpowiedz Link
czubata Re: nagle 08.07.11, 13:31 Tak sobie pięknie w piecu rozpaliłam by papiery popalić że i cały dym na mieszkanie leci.Jak oczadzieje to się uspokoję, jestem miszczu. Waterloo to nic w porównaniu z tym jakiego bajzlu potrafię narobić. Obaczymy co jeszcze. Na razie sajonara, ale jeszcze będę was nękać psychicznie. Odpowiedz Link
jasminka28 Re: nagle 08.07.11, 15:05 Nękaj nękaj Czubatko ))Ja też jak jestem w hipo żzywam dziwnych sformułowań, kiedys esemesa kolegi który miał skądinąd dziwny dzwięk skomentowałam. Co to za jednoślad na mózgu.oo Odpowiedz Link
cannelle85 Re: mam takich czworo 09.07.11, 19:04 przeurocze, samej zachcialo mi sie nagle szczeniakow (moja suczka ma cieczke i jakos tak korci mysl, zeby dopuscic jakiegos kandydata. Rozsadek bierze jednak na szczescie gore... Odpowiedz Link
czubata Re: mam takich czworo 09.07.11, 22:33 Ta na fotce to moja i córki ulubienica bo najmniejsza z miotu i tym samym najsłabsza,więc dziś ze mną śpi i ma dodatkowe mleczko. Ja mam wielką radość z takich pupileńków. )))) Kochamy, kochamy i kochamy bardzo,a to to mi się wtula we mnie jak niemowlę. Odpowiedz Link
poi-123 Re: nagle 10.07.11, 11:58 czubata napisała: > wzięło mnie. Bardzo bardzo. No no. Antydep chyba osiągnął odpowiednie stężenie > we krwi. Zatem czuję że znów podróżuję. Całkiem mogę polecieć z tą siekierą na > te wiśnie. Tylko że to nie moja własność. : Aha.Hipokrytko. W innym temacie -dobrze wiesz ktorym- zarzucasz innym że leki, choroba, hipo, czy też mania, nie są żadnym wytłumaczeniem dla niezgodnych z prawem działań i zapewne nie mają wpływu ma postępowanie .... Ale tobie oczywiście wolno. Przeciez to wina Antydepa , a nie twoja. Hipokryzja. Odpowiedz Link
czubata Re: nagle 10.07.11, 12:01 A kogo ja napadłam? Obrobiłam? To mój osobisty troll którego się dorobiłam Teraz pewnie będzie mnie nękał po różnych forach pod wieloma nickami Odpowiedz Link
poi-123 Re: nagle 10.07.11, 14:02 Tak.Masz rację. Będę Trollem , ktory za to, że na niego prostacko napadłaś jako wielka moralizatorka będzie bezlitośnie obnażał twoją hipokryzję, faryzeuszostwo i zakłamanie. Więc od teraz zważaj na to co piszesz. Twoich psiapsiułek, ktore na mie napadły też to dotyczy. Troll Odpowiedz Link
lolinka2 Re: nagle 10.07.11, 15:03 oooo, kolega rober-6666 pod innym nickiem. Odwagi cywilnej, żeby pod własnym wystąpić brakuje?? Odpowiedz Link
ergo_pl Re: nagle 10.07.11, 15:39 tak myślałam, że teraz zmieni nick. trollu, ciebie zawsze poznamy. po twojej zapalczywości, zawziętości, słownej agresji itd. zmiana nicka nie zmieni osobowości, czego najwyraźniej nie wziąłeś pod uwagę. weź, chłopie, walnij drinka czy co tam i się uspokój. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: nagle 10.07.11, 15:52 ergo, bo cię deszczem pokropię - niech on lepiej nie pije.... Niech on sobie zacznie regularnie zalecane leki brać, bez eksperymentów i cudów. Odpowiedz Link
ergo_pl Re: nagle 10.07.11, 15:40 Czubatko, ale Cię zaszczyt kopł, masz osobistego trolla, ja nie mogę Odpowiedz Link
trolll123 Re: nagle 10.07.11, 23:16 ....ponoć każda POTWORA znajdzie swego amatora, lecz ty jestes tak wątła , że nie skusisz nawet Trolla Odpowiedz Link