lera1999 30.06.04, 12:33 witajcie wszyscy! to jest moj pierwszy post. jestem tu nowa. chcialam sie przedstawic. jestem Lera. serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awanturka Re: witajcie, jestem nowa 30.06.04, 16:24 Witaj na forum ! A może byś napisała parę słów o sobie? Długo chorujesz? (nie chcę zadawac zbyt wielu pytan, bo nie wiem o czym chcesz pisac na poczatku, a o czym nie...) - awanturka Odpowiedz Link
lera1999 Re: witajcie, jestem nowa 30.06.04, 16:51 witaj Awanturko! dziekuje za odpowiedz. a wiec napisze troszke o sobie. w zeszlym roku chcialam popelnic samobojstwo i trafilam do psychiatryka, gdzie bylam miesiac. jestem na lekach, chodze do psychiatry. dokuczaja mi hustawki nastroju, musze cos z tym zrobic. to wszystko wyglada na CHAD, objawy sie zgadzaja, chociaz na razie nie mam takiej diagnozy. a poza tym... mieszkam w Niemczech, jestem tu calkiem sama. bardzo mi brakuje polskiego towarzystwa, i w ogole przyjaciol. ja pracuje w firmie komputerowej, a wiec w pracy mam dostep do netu. biore udzial w roznych forach dla takich jak ja psychicznie chorych ludzi. probuje nawiazac jakies kontakty, walczyc z samotnoscia. net bardzo mi w tym pomaga. rowniez wymiana zdan na temat choroby moze bardzo pomoc... bardzo sie ciesze, ze odezwalas. serdecznie pozdrawiam Lera Odpowiedz Link
solar_30 Witaj Lero na forum CHAD 30.06.04, 18:08 Witaj na forum, Serdecznie witamy i zapraszamy do dyskusji. Mamy nadzieje, ze znajdziesz odpowiedzi na wszystkie nurtujace Ciebie pytania dotyczace choroby afektwynej dwubiegunowej. Forum zostalo zalozone przez Mirona17 (niestety chwilowo go nie ma, ale bedzie). Sa tu bardzo fajni, wspaniali ludzie, ktorzy pomagaja sobie nawazajem pomimo choroby i klopotow znia zwiazanych. Pozdrawiam, solar_30 Odpowiedz Link