28.07.18, 19:43
Witam! Chciałbym zapytać jak działało na Was Trittico? Biorę 8 dzień, na efekty jeszcze za wcześnie, wciąż przytłumiają mnie pesymistyczne myśli,ciężko mi skleić dłuższa wypowiedź i czuję apatię.Po jakim czasie u siebie widzieliście pierwsze efekty leczenia tym lekiem i w jaki sposób one przebiegały? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • prawo.murphyego Re: Trittico 01.08.18, 23:42
      Brałam jako wzmocnienie działania innego antydepresanta. Nigdy samo. Efekty - lepszy sen i chyba nastrój na obu naraz drgnal (do tego duże dawki lamo+kwetiapiny). Zwykle kuracja trwała pół roku, z próbą odstawienia antydepresant ów lub zmiany na inny

Teraz mam valdoxan+kwetiapinę xr i lamotrygine. Zestaw działa podobnie.
    • mgasg Re: Trittico 10.08.18, 12:46
      Ja biore ok roku ale bardziej na sen,bo z tym mialam klopoty. Plus antydepresant. Zaczelam od dawki 50 i tak biore, bardzo dobrze dziala wlasnie na sen, wlasciwie od pierwszej dawki. Obecnie mam tylko 35mg venla bo zwykle latem schodze z antydepresantow i odpukac jest ok. Ale u mnie zweryfikowano diagnoze wiec nie mam CHADu. Nie wiem jakie jeszcze leki bierzesz. Moja kolezanka nie czula po Trittico zadnej roznicy. jak zwykle osobnicze reakcje plus inne leki itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka