chora.zdrowa 03.03.06, 11:52 wiesz co. pojebana/pojebany jestes. zajmij sie swoim zyciem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freyjaaa Re: ANAFEL 03.03.06, 12:20 To mało powiedziane... Ta pani tutaj próbuje zgrywać eksperta od psychologii a nic sobą nie reprezentuje. Zajmuje się astrologią i czarną magią... Uważajcie! Sama nie moge pojąć co ona tu robi, chyba jej pożycie małżeńskie się nie układa skoro wyżywa się na ex - męża na tym forum. Sam Topon jakoś zamilkł - trzeba współczuć tak zdominowanemu... Miłego dnia Pani I.S. cokolwiek więcej tu napiszesz ja nie będę reagowała. Żal mi Ciebie, jesteś żałosna. Nawe nie wiesz jak wielkie te nie odebrane listy będą miały znaczenie na rozprawie i nie pochlebiaj sobie, że ktoś szuka kontaktu z Tobą bo to akurat dziecko próbowało się skontaktować z ojcem. Z 'tatusiem" który nagle dostał amnezji i zapomniał, że ma córkę dla której świetnie grał "ojca" tylko dla potrzeb sprawy Sądowej. Więc zajmij się czymś pożytecznym i nie pij do mnie na forum publicznym... Pewnie, że masz powody, dostałaś finansowo po dupie po wyroku Sądu. A jak chcesz coś komuś udowodnić to uważaj bo może się to skończyć na drodze cywilno - prawnej (to są pomówienia), wtedy niech biegli Sądowi zrobią badania psychologiczne i zobaczymy opinie specjalistów nie tylko mojej osoby, bo ja akurat znam ich opinie na swój temat w przeciwieństwie do Ciebie. Natomiast co do osobowości Twojej i twojego partnera wiele osób ma powazne wątpliwości. Pierz swoje problemy w zaciszu rodzinnym i nie zawracaj głowy ludziom którzy tutaj mogą sobie wymienić doświadczenia bez Twoich głupawych wywodów ze słownikiem w ręku, myślisz, że jak poczytasz jakieś określenia psychologiczne i je komuś przypiszesz to zrobisz na kimś wrażenie?? To tyle Pani "Wróżko" z przeszłością. Odpowiedz Link
serbinka Re: ANAFEL 03.03.06, 12:28 ładne rzeczy ja tu czytam, jak ty musisz nienawidzieć tej kobiety, strasznie ją obrażasz anafel nie powiedziała niczego co mogłoby nas obrazić, się jej nie dziwię, że ma dość a swoja drogą mi się jej wypowiedzi podobają Odpowiedz Link
freyjaaa Re: ANAFEL 03.03.06, 12:43 Cytuję serbinka: Autor: anafel Data: 01.03.06, 10:52 "...osba chora nie jest mi bliska, jest byłą żoną mojego mężczyzny... Nikomu nie życzę kiedykolwiek obcować z kimś chorym na CHAD" To nie dotyczy osób na tym forum??? Odpowiedz Link
serbinka Re: ANAFEL 03.03.06, 12:52 owszem dotyczy,ale jak juz wielu wspomniało ,każdy ma prawo sie wypowiedzieć ja też sie kiedyś komuś zdrowo dałam w kość, później bardzo tego żałowałam,ale nie chcę do tego wracać Odpowiedz Link