Dodaj do ulubionych

problem z lamitrinem

12.06.06, 20:25
hej. Czytalem na tym forum i jeszcze na innych, za Lamitrin (lamotrygina) nie jest refundowana dla chadowcow i ze duzo kosztuje. Mi ja wlasnie lekarz przepisal i z obawa o zasobnosc portfela szedlem do apteki, ale okazalo sie, ze cena jest 3zl (a na opakowaniu 26.25zl). Potem dodatkowo okazalo sie, ze apteka ma jakies upusty i zaplacilem w sumie az 1 grosz!. Z wrazenia az mi mania wrocilawink A recpte dostalem normalna od lekarza psychiatry, bez zadnego kombinowania. Wiec jak to w koncu jest z tym refundowaniem? Pytam bo lubie miec jasny obraz sytuacji.
Obserwuj wątek
    • gemmell Re: problem z lamitrinem 13.06.06, 09:16
      Jak to jest z tym lamitrinem to nie wiem dokladnie, ale przy okazji jak bede
      sie widzial z lekarzem (pewnie na dniach) to zapytam. Moge sobie wyobrazic, ze
      ten grosz jednak nie nadszarpnal zasobnosci Twego portfela <lol>, a z ta mania
      to uwazaj - zreszta jak wiemy lamitrin ma Cie wlasnie od tego odwiesc... od
      wpadniecia w manie. pozdrawiam
      • elkaq Re: problem z lamitrinem 13.06.06, 14:28
        Odpiszcie proszę!!!!!!!!!!
        Kurczaki ja jestem od wielu lat na Tegretolu, ale nie chroni mnie od przed
        depresją i myślę właśnie o Lamitrynie. Depakine się jakoś boję a do litu nie
        chcę jeszcze sięgać. Tegretol uchronił mnie tylko albo aż 1 rok od depresji.
        Może więc lamitrin...
        Pozdrawiam najserdeczniej Elka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka