obecna57 28.09.07, 17:00 Piszcie o każdej NAJMNIEJSZEJ RZECZY która się udała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
com_sui Re: OPISUJCIE SUKCESY 29.09.07, 01:55 wczoraj: - zrywałam z mamą maliny, chociaż bardzo mi się nie chciało (pyszne) - poszłam do lekarza, chociaż zdarza mi się nie chodzić na wyznaczone wizyty, byłam pół godziny, czyli dłużej niż przeciętnie i było mi doskonale obojętne, że inni czekali. JA-TEŻ-JESTEM-WAŻNA. - niosłam ciężkie siaty i miałam poczucie dobrze spełnionego obowiązku - powiedziałam ukochanej matce, że pięknie wygląda i ucałowałam ją w czoło. i powiedziałam "kocham Cię, matka") ona o tym wie, ale takie wybuchy emocji na ulicy jakoś podwójnie cieszą. Odpowiedz Link
obecna57 com-sui 29.09.07, 13:14 Jak się cieszę. Maliny najlepsze i no i "że jesteśmy ważne"!!!! Moje:1.Odkurzyłam komputer (czekał ze 3 tygodnie). 2.Otwarłam książki do nauki obcego języka, a dziś ze 4 słówka (postanowienie 2 lata temu). 3.Staranniejsze porządki. Odpowiedz Link
com_sui Re: com-sui 29.09.07, 15:27 kontynuujemy: - zakupy x 2, duuże, słońce było piękne, gapiłam się w niebo i nawet się nie wywaliłam, - podniosłam kasztana, - kupiłam (zakupy 3.) dużo ukochanych jabłek i znów będę się odchudzać (od wczoraj biorę rispolept i boję się przybrać na wadze...) Ciąg dalszy nastąpi, na razie przerwa, leżę, robię Nic i macham nogami, plaża. P.S. Słuchajcie, to jest fajny wątek. Dopisujcie się, nawet codziennie (prosimy razem z Obecną57). Komputer z kurzu, czy np. porządki na ekranie? To ja jeszcze zapuszczę jakiegoś antywira Odpowiedz Link
obecna57 Re: com-sui 29.09.07, 15:41 Con-sui: Zakupy i plaża super! Ja: nie kupiłam rano drożdżówki i dietetyczny obiadek. Odpowiedz Link
cassandrax Re: com-sui 30.09.07, 00:26 ...zaczęłam jeść....a co najważniejsze....weszłam i jechałam windą.... Odpowiedz Link
com_sui Gratulacje, Cassandrax 30.09.07, 00:35 mój c.d.: - uporządkowałam swoje papierki, latały luźno - z pół godziny rozmawiałam z 5-letnią sąsiadką, wytrzymując zwierzenia o jej mężu i narzeczonym - nie umiem w dalszym ciągu ułożyć kostki Rubika i nie muszę - umyłam kawałek piętra i 16 schodów (nasz pan sprzą- taczka ma w nosie...) Ten wątek jest super! Odpowiedz Link
cassandrax Re: Gratulacje, Cassandrax 30.09.07, 10:51 i jeszcze jedno....poszliśmy wczoraj razem zbierać kasztany do parku...a co najważniejsze,byłam spokojna,uśmiechnięta z wielką chęcią do życia....przez co i On był szczęśliwy....gratuluję wam "drobnych" z zarazem jak bardzo ważnych sukcesów!!! Odpowiedz Link
com_sui Re: Gratulacje, Cassandrax 30.09.07, 13:12 ) i tak trzymać! - siostrzenica pożyczyła mi dziś Shreka2 ("możesz sobie go obejrzeć", zaraz sobie spiratuję i wymalowała mi facjatę szminką. jako i ja jej. sukces? nie wiem. drobna radość. Odpowiedz Link
poetkam Cassandax 30.09.07, 11:30 cassandrax napisała: > ...zaczęłam jeść.... Ja też zaczęłam! Upiekłam z córką babkę piaskową. Odpowiedz Link
obecna57 Sukces 01.10.07, 11:23 Wczoraj w wesołym miasteczku wsiadłam na przerażającą zjeżdżalnię.Chodzę po domu w sukience, a nie wyciągniętych łachach.Skierowanie na badanie kontrolne krwi w zw z lekami. Zapytanie u stomatologa o uzupełnienie braku ( za droga impreza). Odpowiedz Link
poetkam Re: OPISUJCIE SUKCESY 01.10.07, 12:48 Napisałam bajkę dla dzieci-na gotowo, długą. Na razie zna ją tylko moja córka, ale spróbuję wydać ją dla szerszej grupy małych czytelników. Czy się uda? Zobaczymy. Powieść dla młodzieży mam w trakcie tworzenia (już mam 50 stron!), ale plan na całą. Odpowiedz Link
aniol.co.rozki.ma Re: OPISUJCIE SUKCESY 22.10.07, 09:45 cHORERA..mOZE TO zludzenie optyczne, jak tęczą na niebie..Ale Mie, ze mimo roznicy wieku..-choc wiek bez znaczenia jeste- Ty podobna do mnie troszku.. Odpowiedz Link
poetkam Re: OPISUJCIE SUKCESY 22.10.07, 16:24 Piszesz o mnie? Masz na myśli wygląd zewnętrzny, czy wnętrze? Oczywiście, że wiek jest bez znaczenia. Może być młodzian osiemnastoletni z przejściami osiemdziesięciolatka i na odwrót. Jest bardzo różnie na tym świecie. Mnie już nic nie dziwi. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: OPISUJCIE SUKCESY 01.10.07, 13:20 wyjechałam w góry, przyjechałam, w międzyczasie dobrze się bawiłam i nie spałam. ale się do reszty rozchwiałam. Odpowiedz Link
anetuchap Re: OPISUJCIE SUKCESY 01.10.07, 21:01 Pomimo wielkiego zmęczenia,przeczytałam Lenusi 2 rozdziały książki "Oto jest Kasia". I wystarczyło mi energii,aby z nią porozmawiać,choć do domu wróciłam o 19.30,po całym dniu spędzonym z niezwykle żywą Majuchą. Odpowiedz Link
obecna57 Re: OPISUJCIE SUKCESY 04.10.07, 13:40 Zaprosiłam gości na sobotę- no wiecie: sprzątanie, gotowanie, serwowanie do stołu, mina zwycięzcy, utyskiwania na pieniądze, rząd i dzieci-uf. Ale od 3 miesięcy nie spotkaliśmy się z nikim. Odpowiedz Link
17.a Re: OPISUJCIE SUKCESY 05.10.07, 19:09 Zaczynam rozumieć, że stanowię wartość samą w sobie. I że nie ma na mnie najmniejszego wpływu fakt, co myśli o mnie Iksińska czy Igrekowski. Wiem, że dużo mogę światu dać i tyleż samo wziąć. Z dnia na dzień mądrzeję, jeśli tylko chce mi się nad tym pracować. Trafiam na coraz fajniejszych ludzi i uczę się (bez bólu!!!) wyrzucać z życia ludzi, którzy w jakikolwiek sposób przeszkadzają w moim zdrowym rozwoju. Uczę się dystansu do siebie, otoczenia, sytuacji. Coraz częściej wychodzę na spacery i dają mi dużą frajdę. Uczę innych, że warto mnie szanować. Jeśli nie - nie ma mnie w ich życiu i wzajemnie. Nie umieram od braku obecności innych (duże osiągnięcie). Uśmiecham się nawet sama do siebie. -- Tyle sukcesów z ostatniego tygodnia Odpowiedz Link
17.a Re: OPISUJCIE SUKCESY 06.10.07, 23:38 Ten watek miał służyć pustemu wyśmiewaniu, czy wspieraniu? Odpowiedz Link
obecna57 Re: OPISUJCIE SUKCESY 07.10.07, 07:55 Przepraszam, nie było w tym ironii. Szczery zachwyt.Nie ma tu u nas emotikon. Odpowiedz Link
obecna57 Re: :-O ;-) 07.10.07, 16:03 Ta ww wizyta zupełnie nie wyszła, ale mały promyk to udane grzybobranie i świetna kurtka kupiona dla syna. Odpowiedz Link
poetkam Re: OPISUJCIE SUKCESY 07.10.07, 17:52 Na spacerze z moją córą nazbierałyśmy jesienne dary: liście, szyszki, gałązki, etc. Po powrocie razem wykonałyśmy pięć pięknych kompozycji, które będą ozdabiać pokój. Cudo! Odpowiedz Link
poetkam Re: OPISUJCIE SUKCESY 20.10.07, 08:38 Założyłam własnego bloga!!! I póki co, codziennie w nim piszę. Inna sprawa, czy komuś się podoba moja skromna pisanina?... Odpowiedz Link
poetkam :-) 20.10.07, 12:26 Dziękuję Wam! Zarumieniłam się z wrażenia, jak młoda dziewczyna... Odpowiedz Link